Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye hogy jogilag nincs is...

Ugye hogy jogilag nincs is olyan hogy a szülő kijekenti a lakcímről a gyerekét?

Figyelt kérdés

Tudtommal ez ugy működhet csak hivatalosan ha a gyerek bemegy az okmányirodába felmutatja az uj lakcímről az igazolását es csak azzal szüntetik meg az előző lakhelyét.

Egy szülő ilyet nem tehet a 18 felettivel se az engedelye nélkül.

2023. ápr. 7. 08:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:

A facen jogi fórumban kért segítséget egy tini. És senki nem segít neki. Jogi fórumba is laikusok írnak csak kommenteket, hogy mehetsz a híd alá. És elkezdték támadni is. Gondoltam én utánajarok. De elengedtem a dolgot.

Sajnálom szegényt.

2023. ápr. 7. 10:09
 32/80 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy még valaki laikus tisztában lehet a dolgokkal, tudod általában mikor valamiről külön-külön emberek is egyöntetűen ugyanazt állítják, ott azért általában igaz szokott lenni a dolog, azt meg végképp nem értem, mit segítsenek rajta? Azzal segítenek, hogy őszintén leírják mi a helyzet, így legalább nem éri váratlanul a dolog.
2023. ápr. 7. 10:15
 33/80 A kérdező kommentje:

Jogi fórumon nem laikusok válaszát várná az ember.

Hanem jogászokét.

2023. ápr. 7. 10:17
 34/80 A kérdező kommentje:
Lsd a laikusok nem is segítenek semmit.
2023. ápr. 7. 10:17
 35/80 anonim ***** válasza:
97%

"Jogi fórumon nem laikusok válaszát várná az ember.

Hanem jogászokét."

A jogász nem forumon fogja tölteni az idejét, hanem lehet hozzá menni aztán fél óra 20.000 és válaszol a felmerülő kérdésre...

Lsd a laikusok nem is segítenek semmit.

Válaszoltak, miféle segítség kéne még? Ráadásul teljesen korrektül. Ha ez számodra nem megfelelő, vagy maga a kapott válasz nem tetszik, az már úgymond egyéni probléma...

2023. ápr. 7. 10:22
 36/80 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebben a csoportban vannak jogászok, ügyvédek és jó sok laikus.

2023. ápr. 7. 10:23
 37/80 A kérdező kommentje:
Ott van valahol a srác is. Csak nem találom. De egy jogi választ se láttam csak hogy szétalázták, h húzzon az utcára.
2023. ápr. 7. 10:33
 38/80 anonim ***** válasza:
85%

Természetesen nem tehetik ki, sőt addig marad ameddig jól esik, természetesen, ha mégis ki akarnák tenni állam bácsi küldi a rendőröket és leteremtik a szüleit, hogy ejnye nem teheti ki a gyerkőcöt.

Na most akkor ilyen választ vártál?

2023. ápr. 7. 10:36
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy velünk tényleg nem sokat közöltél. Csak hajtodgatod, hogy de válásnál is... Semmi infó, hogy, de amúgy tanul-e, milyen gondja van vagy bármi.

Ha tényleg csak úgy otthon van és nem csinál semmit, dolgozni meg nem akar, akkor most mit kezdjenek vele??

2023. ápr. 7. 10:37
 40/80 A kérdező kommentje:

A tartásra is van törvény.

Aki nem ert hozzá minek ir

2023. ápr. 7. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!