Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?

Figyelt kérdés
Jön egy külföldi barátom ,akivel két napot terveztünk fent Pesten tölteni ,de a szüleim ezt nem nagyon akarják engedni,20 éves elmúltam.Egyedüli lány vagyok,lehet ezért féltenek,de én szeretnék vele találkozni.

2023. ápr. 6. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
93%

Elöször is 20 évesen nem kell elengedniük, egyszerüen szólsz, hogy dolgod van és mégy.

Másrészt viszont valamennyire légy óvatos, csak nyilvános helyen találkozzatok.

2023. ápr. 6. 08:13
 2/85 A kérdező kommentje:
Pedig már kifizette az én hotel szobám részét is lol
2023. ápr. 6. 08:14
 3/85 anonim ***** válasza:
68%
Külföldi lehet német, osztrák, angol, görög, svéd, és még rengeteg más nemzetiségü, akinek csak annyi jut eszébe, hogy külföldi = fekete, az igencsak ostoba lény!
2023. ápr. 6. 08:14
 4/85 anonim ***** válasza:
28%
Hotelszobát? Akkor ti kúrni akartok, nem múzeumot nézni. Még jó hogy nem engednek.
2023. ápr. 6. 08:15
 5/85 A kérdező kommentje:
Már letisztáztuk az alapokat hogy nem d*unk
2023. ápr. 6. 08:19
 6/85 anonim ***** válasza:
96%

"Pedig már kifizette az én hotel szobám részét is lol"

Milyen rendes. Amúgy találkoztál már vele élőben is, vagy csak az éterben? Pici ésszel azért fel lehetne fogni, mi baja van a szuleidnek. Épeszű ember nem találkozik vadidegennel más városban és pláne nem megy vele hotelbe....

2023. ápr. 6. 08:20
 7/85 anonim ***** válasza:
35%
A szüleidnek nem sok beleszólása kellene legyen, nagykorú vagy. Az sem tartozna rájuk, ha történetesen d.gnátok.
2023. ápr. 6. 08:21
 8/85 anonim ***** válasza:
87%

11!

Valóban. De láthatóan annyi esze van, mint egy 12nevesnek, ergo ha xarba kerül, márpedig nagy eséllyel bizony nyakig benne lesz, mégiscsak a szüleinek kell majd kihuzni belőle. A szüleinek, akiknek ugye nincs beleszolasa....

2023. ápr. 6. 08:23
 9/85 anonim ***** válasza:
74%
Bírom ezt "A szüleidnek nincs joga beleszólni" Aztán elrabolja valami török, vagy felcsinálja valami fekete, utána meg jön haza, hogy anyu apu segítsetek felnevelni, mert egyedül nem bírom. A ti unokátok is.
2023. ápr. 6. 08:28
 10/85 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsó szépen leírta. Láttunk is már ilyet. Még annyi, hogy a szülőnek nincs joga, decazért fizesse az iskolát, adjon zsebpénzt, fizessen mindent, de beleszólása nem lehet.
2023. ápr. 6. 08:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!