Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?
Figyelt kérdés
Jön egy külföldi barátom ,akivel két napot terveztünk fent Pesten tölteni ,de a szüleim ezt nem nagyon akarják engedni,20 éves elmúltam.Egyedüli lány vagyok,lehet ezért féltenek,de én szeretnék vele találkozni.2023. ápr. 6. 08:09
71/85 anonim válasza:
Kerdezo, en ertem a problemadat, es elhiszem, hogy nehez igy kapcsolatot epiteni. De abbol amit leirtal, nekem is szol a veszcsengo. Es ugy sejtem neked is. Ha annyira holtbiztos lennel a dologban, nem varnal itt megerositest, hanem hatarozottan megmondanad szuleidnek, hogy elmesz. Nagykoru vagy, nem tehetnek semmit. Baratnomnek volt kulfoldi parja es soha semmi baj nem volt belole, sot meg ki is utazott hozza Mexikoba, megis ugy gondolom, hogy ha lehet ne kisertsuk a sorsot. Talalkozzatok nalatok, szem elott. Szerintem igy lenne a helyes.
72/85 A kérdező kommentje:
Az lesz,le jon hozzam es itt lesz nalunk par napot
2023. ápr. 6. 21:49
74/85 anonim válasza:
Áruld el nekem, az ilyen szép kislányok miért vannak annyira oda a külföldiekért?
75/85 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy megerőszakolt-e!
76/85 A kérdező kommentje:
Az en varosomba talalkozunk
2023. ápr. 7. 19:21
78/85 anonim válasza:
Na mesélj? Élsz még? Veséid megvannak? Elrabolt már? Elkezdett futtatni?
79/85 anonim válasza:
Úgyis azt fogja írni hogy minden szuper volt és már meg is kérte a kezét a pasi:-D
80/85 anonim válasza:
Ha legalább írna valamit. De nem ír. Lehet már egy külföldi ház alagsorában van ágyhoz kötözve, és egy kisebb csoport erőszakolja felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!