Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?
Figyelt kérdés
Jön egy külföldi barátom ,akivel két napot terveztünk fent Pesten tölteni ,de a szüleim ezt nem nagyon akarják engedni,20 éves elmúltam.Egyedüli lány vagyok,lehet ezért féltenek,de én szeretnék vele találkozni.2023. ápr. 6. 08:09
31/85 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a származására.
Azért legyen benned gyanú, amikor elvhív kambodzsába magához azzal az érvvel, hogy bemutat ő is a szüleinek cserébe amiért te is bemutattad. Aztán majd jól seggbek*r három neandervölgyi néger és jól az arcodra f*snak majd eladják a szerveid, vagy beállhatsz rabszolgának egy gumigyárba éhbérért.
32/85 anonim válasza:
Utolsó szerintem is. Azért nem írja le. Ha sima Szlovák fickó lenne, akkor nem parázna rajta annyit. Araboktól nem csoda hogy tiltanak.
33/85 anonim válasza:
Egyébiránt nem vagyok rasszista, nem Magyarországon élek, vannak mindenféle származású ismerőseim, barátaim. Azt viszont tudom, hogy az arab és indiai fickók kb azonnal szerelmet vallanak a kiszemelt európai nőnek. (Ahogyan ugyanilyen származású nők is a nyugati férfiaknak...)
35/85 anonim válasza:
Az a baj hogy nem inog meg a vonal miszerint kipakolhatják a szerveidet akkor se ha kínai az illető.
Óvatosan
36/85 A kérdező kommentje:
Masik kontinensrol szarmazik de nem azsia es nem afrika.
2023. ápr. 6. 09:24
37/85 anonim válasza:
Várjunk csak! Te melyik kontinensen laksz? Azt nem említetted. Relatív a dolog
38/85 A kérdező kommentje:
Europaban,es o is Europaban lakik
2023. ápr. 6. 09:26
39/85 anonim válasza:
Bakker, de idegesítő vagy. Rasszizmus eleve akkor merül fel, ha a másik fél látványosan más. Mar bőrszín, vagy más domináns külső jegy. Egy ausztrál fickó ellen kb senkinek nem lenne kifogása, egy indián vagy eszkimó ellen már többeknek. Tehát a fiúd nyilvánvalóan láthatóan "kulfoldi".
40/85 A kérdező kommentje:
Tengerentúli
2023. ápr. 6. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!