Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?
Figyelt kérdés
Jön egy külföldi barátom ,akivel két napot terveztünk fent Pesten tölteni ,de a szüleim ezt nem nagyon akarják engedni,20 éves elmúltam.Egyedüli lány vagyok,lehet ezért féltenek,de én szeretnék vele találkozni.2023. ápr. 6. 08:09
21/85 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem normális az ilyen ismerkedés. Barátkozz a szomszéd Pistikével.
22/85 anonim válasza:
"Azért akar a családomnak bemutatkozni a reptéren lol?"
Hja, mert ha bemutatkozik mint John Doe, akkor evidensen nem szervkereskedo vagy csupán egy olcsó dugasra utazó fickó
23/85 anonim válasza:
Áruld már el milyen származású? Dzsibuti?
24/85 A kérdező kommentje:
Nem afrikai
2023. ápr. 6. 09:09
26/85 A kérdező kommentje:
Direkt az ilyen rasszista kommentek miatt nem irom le,mert itt el Europaban es szereti az europaiakat.
2023. ápr. 6. 09:10
27/85 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha óvatos vagy vele. Értem hogy te most a jó arcot látod benne, plusz az is csábító hogy áll mindent, de abszolút jogos a szüleid aggodalma. Nem tudod már így neten keresztül bemutatni nekik, így talán nem lenne annyira idegen számukra?
28/85 anonim válasza:
Nyilván arab származású, esetleg indiai
29/85 A kérdező kommentje:
A szuleim nem beszelnek angolul,de sokat forditok nekik:)
2023. ápr. 6. 09:11
30/85 A kérdező kommentje:
Nem arab és nem indiai
2023. ápr. 6. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!