Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?

Figyelt kérdés
Jön egy külföldi barátom ,akivel két napot terveztünk fent Pesten tölteni ,de a szüleim ezt nem nagyon akarják engedni,20 éves elmúltam.Egyedüli lány vagyok,lehet ezért féltenek,de én szeretnék vele találkozni.

2023. ápr. 6. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
30%
Még él de minek?
2023. ápr. 6. 10:46
 52/85 A kérdező kommentje:
Mert szeretnek el menni hozza
2023. ápr. 6. 10:46
 53/85 anonim ***** válasza:
91%

Hülye naiv liba vagy. LOL :D

Múzeumoztok, de aztán önként felmész vele a hotelszobába, és megsúgom, kislány, nem mindenki úriember.

Az én barátom az volt és egy ujjal nem ért hozzám, betartotta, amit megbeszéltünk - de ha a te pasid nem olyan, és felmentetek, leitat vagy még azt sem és megdug?

Könyörgöm, miért kell ilyen helyzetbe keverni magad? Ha szexelnél is vele, oké, menj, ha ez neked 0%-ban opció, lehetőséget se adj rá, hogy bánthasson.

A valóság nem rózsaszín tündérmese, ahol a szőke herceg nem ér hozzád, ha önként felmész a lakására.

2023. ápr. 6. 11:33
 54/85 A kérdező kommentje:
Nem iszunk,megbeszeltuk.
2023. ápr. 6. 11:35
 55/85 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy meg nem kell rávenni, húszéves felnőtt nő vagy (agyban mondjuk letagadhatnál 5-6-ot), fogod magad, mész - és vállalod a következményeit, ha ennyi eszed van.

Ha mázlid lesz, akkor

1. úriember

2. nem fektet le, amikor ellenkezel, de kidob, mert arra számít, szex is lesz

3. nincs mázlid, és megerőszakol

2023. ápr. 6. 11:36
 56/85 A kérdező kommentje:
Tudja hogy nem lesz szex,mondtam neki nem egyszer.
2023. ápr. 6. 11:38
 57/85 anonim ***** válasza:
92%

Megbeszéltük - aha, persze. Az, hogy Ő mit csinál, az ő dolga ;), mondani meg bármit lehet.

Ismétlem, én 1200 km-ről ismerkedtem a barátommal, és az első találkozásnál ott aludtam nála ÚGY, hogyha szex lesz belőle, akkor az lesz.

Hogyha nem akartam volna egyáltalán lefeküdni vele, akkor ott sem alszok, mert nem tudhatom, jófej-e, vagy csak szédít.

2023. ápr. 6. 11:38
 58/85 anonim ***** válasza:
82%

56-oska, te tényleg ilyen ostoba vagy?

Nem lesz szex - hát vagy mégis úgy dönt, hogy lesz, és erőszakkal a magáévá tesz.

Gondolom nem súlyemelő vagy, ergo erősebb nálad, tehát esélyed nem lenne, ha meg akarna dugni.

2023. ápr. 6. 11:40
 59/85 A kérdező kommentje:
És ha lesz szex a barátommal akkor mivan?
2023. ápr. 6. 11:40
 60/85 A kérdező kommentje:
Sok ostoba úgy csinál mintha embert ölnék
2023. ápr. 6. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!