Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?
Hülye naiv liba vagy. LOL :D
Múzeumoztok, de aztán önként felmész vele a hotelszobába, és megsúgom, kislány, nem mindenki úriember.
Az én barátom az volt és egy ujjal nem ért hozzám, betartotta, amit megbeszéltünk - de ha a te pasid nem olyan, és felmentetek, leitat vagy még azt sem és megdug?
Könyörgöm, miért kell ilyen helyzetbe keverni magad? Ha szexelnél is vele, oké, menj, ha ez neked 0%-ban opció, lehetőséget se adj rá, hogy bánthasson.
A valóság nem rózsaszín tündérmese, ahol a szőke herceg nem ér hozzád, ha önként felmész a lakására.
Amúgy meg nem kell rávenni, húszéves felnőtt nő vagy (agyban mondjuk letagadhatnál 5-6-ot), fogod magad, mész - és vállalod a következményeit, ha ennyi eszed van.
Ha mázlid lesz, akkor
1. úriember
2. nem fektet le, amikor ellenkezel, de kidob, mert arra számít, szex is lesz
3. nincs mázlid, és megerőszakol
Megbeszéltük - aha, persze. Az, hogy Ő mit csinál, az ő dolga ;), mondani meg bármit lehet.
Ismétlem, én 1200 km-ről ismerkedtem a barátommal, és az első találkozásnál ott aludtam nála ÚGY, hogyha szex lesz belőle, akkor az lesz.
Hogyha nem akartam volna egyáltalán lefeküdni vele, akkor ott sem alszok, mert nem tudhatom, jófej-e, vagy csak szédít.
56-oska, te tényleg ilyen ostoba vagy?
Nem lesz szex - hát vagy mégis úgy dönt, hogy lesz, és erőszakkal a magáévá tesz.
Gondolom nem súlyemelő vagy, ergo erősebb nálad, tehát esélyed nem lenne, ha meg akarna dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!