Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?
Én már öreg és cinikus vagyok, de nekem mindig gyanúsak a "3 hónap videócsetelés után többszáz/ezer km-t utazik, annyira szeret" történetek. De ne legyen igazam.
Miért nem írod le egyértelműen, hogy milyen nemzetiségű és hol lakik most, és miért ismerkedtek egyáltalán?
Ne menj vele szállodára, és figyelj oda, hogy a "múzeumlátogatás" során nehogy bele tudjon keverni valamit az italodba.
Ahogy 63-as írja: Miért nem találkoztok ott ahol laksz, csináljatok programokat, és ha pár nap után úgy érzed még mindig lefeküdhetsz vele a szállodai szobájában.
És egyébként mi a terv? Ő fog ide költözni vagy te oda?
Igen, pont Így fognak megerőszakolni lol lol lol lol lol :-D
De hajrá, legyen így. De ne anyuciékhoz rohanj segítségért hiszen 20 éves magadat eltartó felnőtt érett nő vagy igaz?
Sok ostoba úgy csinál mintha embert ölnék
Te akarsz találkozni és egy hotelszobában aludni valakivel akit személyesen nem ismersz és mi vagyunk az ostobák. Kérlek mesélj még kislány.
Meg a barátod? Nálunk kb 10 évesen volt az hogy hozzáért a kezemhez akkor mi járunk. Látom te még mindig ezen a szinten mozogsz. Értem én hogy a pasi be akar cserkészni egy könnyű menetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!