Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet ,hogy megengedjék a találkozót?

Figyelt kérdés
Jön egy külföldi barátom ,akivel két napot terveztünk fent Pesten tölteni ,de a szüleim ezt nem nagyon akarják engedni,20 éves elmúltam.Egyedüli lány vagyok,lehet ezért féltenek,de én szeretnék vele találkozni.

2023. ápr. 6. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
85%
Őt nem ismered. Hiába a chat. Azt ír amit akar. Lehet csak megbasznak páran, de lehet eladnak kurvának.
2023. ápr. 6. 11:50
 62/85 A kérdező kommentje:
Oke akkor hogyan oldjuk meg itt a sok okos szerint?
2023. ápr. 6. 11:52
 63/85 anonim ***** válasza:
94%
Talalkozzatok ott, ahol te élsz. Üljenek be egy kávézóba vagy egy étterembe, beszelgessetek ott pár órát. Aztán másnap megint. És így tovább, addig, amíg itt van.
2023. ápr. 6. 13:08
 64/85 anonim ***** válasza:
88%
Mexikóiakkal ne kezdjél.
2023. ápr. 6. 14:05
 65/85 anonim ***** válasza:
91%

Én már öreg és cinikus vagyok, de nekem mindig gyanúsak a "3 hónap videócsetelés után többszáz/ezer km-t utazik, annyira szeret" történetek. De ne legyen igazam.

Miért nem írod le egyértelműen, hogy milyen nemzetiségű és hol lakik most, és miért ismerkedtek egyáltalán?

Ne menj vele szállodára, és figyelj oda, hogy a "múzeumlátogatás" során nehogy bele tudjon keverni valamit az italodba.

Ahogy 63-as írja: Miért nem találkoztok ott ahol laksz, csináljatok programokat, és ha pár nap után úgy érzed még mindig lefeküdhetsz vele a szállodai szobájában.

És egyébként mi a terv? Ő fog ide költözni vagy te oda?

2023. ápr. 6. 14:29
 66/85 anonim ***** válasza:
84%

Igen, pont Így fognak megerőszakolni lol lol lol lol lol :-D

De hajrá, legyen így. De ne anyuciékhoz rohanj segítségért hiszen 20 éves magadat eltartó felnőtt érett nő vagy igaz?

2023. ápr. 6. 14:34
 67/85 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, ilyenkor adok hálát hogy az én lányom értelmes
2023. ápr. 6. 14:35
 68/85 anonim ***** válasza:
93%

Sok ostoba úgy csinál mintha embert ölnék

Te akarsz találkozni és egy hotelszobában aludni valakivel akit személyesen nem ismersz és mi vagyunk az ostobák. Kérlek mesélj még kislány.

Meg a barátod? Nálunk kb 10 évesen volt az hogy hozzáért a kezemhez akkor mi járunk. Látom te még mindig ezen a szinten mozogsz. Értem én hogy a pasi be akar cserkészni egy könnyű menetre.

2023. ápr. 6. 14:41
 69/85 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted fél európát átutazza az arab, és még csak meg sem fog tekerni?
2023. ápr. 6. 18:38
 70/85 A kérdező kommentje:
Megegyeztunk ,hogy o jon ,de nalunk aludhat egy-ket napot
2023. ápr. 6. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!