Kitöltitek a népszámlálást?
Figyelt kérdés
kitöltitek online??2022. okt. 1. 23:25
71/133 anonim válasza:
69-es
"Nem azt fogják az emberek bérelni, ami jelenleg a saját házukban van.."
Miért, majd külön építenek nekik lakást, amit bérelhetnek?
70-es
"Még a ruhát is kénytelenek lesznek."
Ebből látszik, hogy komolytalan mese az egész.
72/133 anonim válasza:
#71 Ha vennéd a fáradtságot és megnézd az EU parlamenti felszólalást... Én nem erőltetem, csak azért linkeltem, hogy elkerüljük azt, hogy "komolytalan mese", hiszen hivatalos parlamenti dokumentumok vannak róla, hogy ez a terv.
74/133 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt az őrültet, ne vitázzatok vele! Egy csomó kérdésnél ott van, és téríteni próbál, mint egy rossz misszionárius. Ő komolyan elhiszi, amit állít, értelmes érvekkel nem fogjátok meggyőzni. Hagyjátok békén, nincs értelme foglalkozni vele.
75/133 anonim válasza:
Oke. Miert nem lesz az embereknek magantulajdona? Mi lesz az oka, hogy egy ruhat sem fog tudni senki venni maganak? Nem lesz ruha? Tilos lesz vasarolni? Az nem lehet ok, hogy nem lesz penzuk, mert akkor hogy lesz penzuk berelni?
76/133 anonim válasza:
#75 Megnézed az EU parlamenti felszólalást, amit linkeltem? Ott a válasz benne.
77/133 anonim válasza:
Nem, dolgozom, van meg fel oram, raerek ezzel foglalkozni de video nincs sajnos.
Te lattad, nem? Akkor tudnod kell a valaszt, ird le legyszi.
78/133 anonim válasza:
79/133 anonim válasza:
Bocs, de en bbol en semmit sem vettem ki.
Szoval miert nem lesz az embereknek magantulajdona?
80/133 anonim válasza:
#79 Szerintem eléggé érthető. De ha nem lenne az, a Great Reset miatt, ami el is hangzik a videóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!