Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitöltitek a népszámlálást?

Kitöltitek a népszámlálást?

Figyelt kérdés
kitöltitek online??

2022. okt. 1. 23:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/133 anonim ***** válasza:
78%
Nem látom neki túl sok értelmét. Van egy érzésem, hogy úgyse az eredeti adatokat fogják napvilágra tenni.
2022. okt. 2. 15:19
 32/133 anonim ***** válasza:
94%

30

Te meg vagy nem itt élsz vagy vak birka vagy. Ezeknek eddig sem volt gond, hogy nappal megálmodjanak valamit és éjszaka törvényt hozzanak róla.

2022. okt. 2. 15:29
 33/133 anonim ***** válasza:
65%

29

És látsz te arra valami esélyt, hogy végre valaki összefogja a népet ebben az országban és hatalmas tüntetés legyen? Nézd meg a tanárokat, nem jutnak semmire, mert nem képesek összefogni, akkor a többi ember meg pláne nem. Ha el akarnak érni valamit, akkor a többségnek azt kellene mondani, hogy nem megy be napokig tanítani. 4 embert ki lehet rúgni, de több ezret nem. Melléjük állhatnának a diákok, szülők, olyan szépen lehetne nyomást gyakorolni csak kitartás és tömeg kell hozzá. Észre kellene venni, hogy a kimegyünk 2-3 órára, meghallgatjuk a beszédeket és hazamegyünk tüntetések már nem elegek, nem hatékonyak és semmit nem érnek.

2022. okt. 2. 15:35
 34/133 anonim ***** válasza:
44%

Kitoltom. Olyan torvenyek vannak ra hkgy fejek mennenek ha barmilyen adat kikerulne vagy nem osszesitve lenne hasznalva.

Amugy a baratom a ksh-ban dolgozik szoval csak neki csinalok tobb munkat ha nem toltenem ki

2022. okt. 2. 16:23
 35/133 anonim ***** válasza:
88%
Kitöltöttem, de hellyel közzel adtam csak valós adatokat, néhánynál kamuztam. Nem hiszem hogy ellenőriznék az adatokat. Amúgy így is jöhet számlálóbiztos. (Aki be sem jöhet a lakásba) De egy kóddal kell bizonyítani, hogy már kitöltötted online. Azt miután kitöltötted pdf-ben le kell tölteni. A nyereményjátékot már nem vettem igénybe. Amúgy a ksh úgyse tudja ellenőrizni a megadott adatok valódiságát, meg nem is akarja. A számlálóbiztosnak viszont nem szívesen válaszoltam volna, mert rosszul hazudok élőben😄
2022. okt. 2. 16:28
 36/133 anonim ***** válasza:
30%
#35 de tudja, azokat amiknél hozzáférhető a hivatalos adat. Pl vegzettseg eve vagy bejelentett lakcim
2022. okt. 2. 16:31
 37/133 anonim ***** válasza:
94%
A ksh-nak nincs jogköre hozzá, de ha lenne se ellenőrizné le több millió ember adatait. Na és milyen következménye lenne. Gyanítom, hogy sokan rosszul töltik ki jóhiszeműen is, és valószínű hogy senkit nem büntetnek meg aki kitöltötte, ha jól, ha rosszul.
2022. okt. 2. 16:48
 38/133 anonim ***** válasza:
92%

35

Ha a lakásról ki van töltve, akkor nem fog menni senki, mert a számlálók a lakásból beérkezettek alapján mennek és nem név szerint. A neveket majd máshol vetik össze, hogy ki nem nyilatkozott sehonnan.

2022. okt. 2. 17:06
 39/133 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi bolond egy rakáson! Népszámlálások kormányoktól függetlenül voltak, vannak, lesznek. Csak ti, akiknek MUSZÁJ mindig hőzöngeni valami miatt, most épp a népszámlálást használjátok erre. Azt hiszitek, körülöttetek forog a világ? Hogy bárkit pont ti érdekeltek? Statisztikai adatgyűjtés, összehasonlítás a korábbi adatokkal, jövőbeli tervek kidolgozása, tudományos kutatások... Biztos nagyon jó lenne, ha pl. egy nagyváros úthálózatát, tömegközlekedését fals adatok alapján terveznék, csak mert ti, a buta fejetekkel úgy gondoltátok, egy autót vallotok be kettő helyett. Például.

Nagyon értelmes ötlet, valóban.

2022. okt. 2. 17:12
 40/133 anonim ***** válasza:
80%

39

Elismerve, hogy van némi igazad, én személy szerint úgy élem meg, hogy a MINDEKORI hatalom, tehát tök mindegy, hogy fidesz, vagy nem fidesz, vájkál a magánéletemben. És ezt viselem nehezen. Senkiek semmi köze hozzá, hogy milyen körülmények között lakom. Az eü. állapotomhoz pedig pláne nincs (tudom, ez nem kötelező adat). Ha anoním lenne, simán válaszolnék bármelyikre. De így, hogy személyhez, lakcímhez köthető, így nekem aggályos.

2022. okt. 2. 17:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!