Kitöltitek a népszámlálást?
Annyira háborogtok, mintha nem is tudom milyen dolgokat kérdeznének!!
Nem turkálnak a zsebetekben, nem kérdeznek a vagyonotokról, autókról, megtakarításról,stb.....egyedül a házzal kapcsolatban kérdeznek olyat hogy mekkora az alapterülete, hány helyiség van benne, milyen a falazata és mivel fűtesz. A többi kérdés nem a tulajdonoddal kapcsolatos.
Ezt olyan baromi nehéz megválaszolni? Ezért kell annyira hőzöngeni?
De ahogy többen mondjátok, valószínűleg ezen kérdések többségére a választ amúgy is megtudhatnák, szóval nem csesztek ki velük ha nem töltitek ki.
#22 Ezek után szerintem joggal gyanúsak a kérdések. (Orbán, 2021-es videó, a fosszilis energia fokozatos kivezetéséről szól, nyugodtan nézz utána. Azóta ez már elindult, szóval magad (és mások) alatt vágod a fát, ha kitöltöd.)
Én kitöltöttem, kb 10 perc volt.
Egyébként én sem értem azokat akik arra verik magukat, hogy ők aztán nem töltik ki, vagy nem engedik be a számlálóbiztost. Mi értelme van ennek? Semmi olyat nem kérdeznek amit annyira hú de nagyon titkolni kellene, nem kérnek elérhetőséget se, ha jelentkezel a nyereményért akkor kérnek egy e-mailt.
23
Ha ezek be akarnak vezetni valamilyen adót, akkor annak semmi köze sem lesz ahhoz, hogy ezt valaki kitölti vagy sem.
#28 Ha a nép engedelmes, akkor bármit meg lehet vele tenni. Épp ezért nem kéne engedelmesnek lenni.
Ezt láttad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!