Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitöltitek a népszámlálást?

Kitöltitek a népszámlálást?

Figyelt kérdés
kitöltitek online??

2022. okt. 1. 23:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 Fsms ***** válasza:
71%
Kell a Fidesznek az elérhetőséget a kormánypropagandához.
2022. okt. 2. 05:53
 22/133 anonim ***** válasza:
29%

Annyira háborogtok, mintha nem is tudom milyen dolgokat kérdeznének!!

Nem turkálnak a zsebetekben, nem kérdeznek a vagyonotokról, autókról, megtakarításról,stb.....egyedül a házzal kapcsolatban kérdeznek olyat hogy mekkora az alapterülete, hány helyiség van benne, milyen a falazata és mivel fűtesz. A többi kérdés nem a tulajdonoddal kapcsolatos.

Ezt olyan baromi nehéz megválaszolni? Ezért kell annyira hőzöngeni?

De ahogy többen mondjátok, valószínűleg ezen kérdések többségére a választ amúgy is megtudhatnák, szóval nem csesztek ki velük ha nem töltitek ki.

2022. okt. 2. 09:57
 23/133 anonim ***** válasza:
77%

#22 Ezek után szerintem joggal gyanúsak a kérdések. (Orbán, 2021-es videó, a fosszilis energia fokozatos kivezetéséről szól, nyugodtan nézz utána. Azóta ez már elindult, szóval magad (és mások) alatt vágod a fát, ha kitöltöd.)

[link]

2022. okt. 2. 10:08
 24/133 senior10 ***** válasza:
37%

Én kitöltöttem, kb 10 perc volt.

Egyébként én sem értem azokat akik arra verik magukat, hogy ők aztán nem töltik ki, vagy nem engedik be a számlálóbiztost. Mi értelme van ennek? Semmi olyat nem kérdeznek amit annyira hú de nagyon titkolni kellene, nem kérnek elérhetőséget se, ha jelentkezel a nyereményért akkor kérnek egy e-mailt.

2022. okt. 2. 10:14
 25/133 anonim ***** válasza:
80%
Kitöltöm, és a néven kívül (mert azt muszáj megadni) egyetlen valós választ sem adok. 11 éve is ezt tettem. Senkinek semmi köze a kérdésekben foglaltakhoz. Amit tudni akarnak, úgyis tudják: nav, tb. Legyen elég annyi.
2022. okt. 2. 11:00
 26/133 anonim ***** válasza:
40%
XD mellesleg ha nem töltitek ki akkor azzal szintén a kormányt segítitek, hiszen a befizetett bírságokkal is csak a fideszes politikusok zsebét fogjátok betömni.... erre még nem gondoltatok???
2022. okt. 2. 11:09
 27/133 anonim ***** válasza:
83%
Jog? Ugyan már... Ebben az országban te húzod a rövidebbet. Akkor érdemes nem kitölteni, ha hamarosan valaki elköltözik, vagy leginkább itt sem lakik. Más esetben megtalálják majd a módját a büntetésnek is. Na ebből látszik, hogy az ellenzék is micsoda fos és szerintük rendben van ez az egész. Most kellene egy jó nagy tüntetést szervezniük és szerintem sokan mennének is.
2022. okt. 2. 14:07
 28/133 anonim ***** válasza:
86%

23

Ha ezek be akarnak vezetni valamilyen adót, akkor annak semmi köze sem lesz ahhoz, hogy ezt valaki kitölti vagy sem.

2022. okt. 2. 14:36
 29/133 anonim ***** válasza:
79%

#28 Ha a nép engedelmes, akkor bármit meg lehet vele tenni. Épp ezért nem kéne engedelmesnek lenni.

Ezt láttad már?

[link]

2022. okt. 2. 14:41
 30/133 anonim ***** válasza:
26%

28

A butaság csúcsa amit írtál

2022. okt. 2. 14:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!