Kitöltitek a népszámlálást?
Igen; az anonimitás egyetlen hátránya, hogy nem tudni, ki töltötte már ki. Viszont lehet, hogy sokan pont ezért lennének őszinték. Hiszen csak egy adatról van szó, személyhez kötés nélkül.
Én a néven és címen kívül csupa valótlan választ fogok adni. Úgysem ellenőrzi senki.
43
Bocs, de már annyi mindent megnéztem, hogy igazából már semmi újdonság nincs. Nekem nem kell rájönnöm, megértenem, hogy változtatni kell, mert tisztában vagyok vele. Viszont változás addig nem lesz, amíg a többségnek jó az adott állapot, ill. a változtatáshoz mindig kell egy vezető, egy szervezet, valaki, akire hallgatnak az emberek, aki összefogja az embereket. Amíg ilyen nincs, addig a változtatásra sincs esély. Mert azzal nem fog semmi megváltozni, ha csak 5-10 ezer ember megy ki. Ezek a kis tüntetések semmit nem oldottak meg az elmúlt években sem. Persze majd most ez a tél és a számlák meglátjuk, hogy milyen elégedettséget váltanak ki az emberekből.
#44 Ha tudod mi a helyzet, akkor nemtudom miért jössz a tanárokkal, diákokkal. Ha jól sejtem, nem tudod miről szól ez az egész. Senkinek sem lesz jó, mindenkit tönkre fognak tenni globálisan. Miféle vezetőre vársz? Harcol ellene a fél világ a covid kezdete óta! Az első lépés a győzelem felé a tájékozódás. A második meg Petőfi verse.
45
Leírtam, hogy miért jöttem a tanárok példájával és, hogy a tüntetések miért sikertelenek bármiért is tüntettek itt az elmúlt időkben az emberek. Ha nem érted, akkor azzal nem tudok mit tenni. Tanulj egy kis történelmet, ha nem érted, hogy mire jók a vezetők. A forradalmak idején, vagy egy célért való megmozdulásért (akár sikeres volt végül vagy sem) mindig voltak csoportok vagy karizmatikus emberek, akik vezették a többieket.
47
Akkor ezzel az erővel az is kamu amit megnézésre ajánlsz. Tudni kell kezelni a történelmet. Igen, vannak benne kamu dolgok, de igazságot is lehet találni benne. HA nem békésen, akkor mégis milyen tüntetést akarsz, erőszakot, fegyvert, kocsik feldöntését? Békésen is lehet engedetlennek lenni, csak megfelelő tömeg és kitartás kell. Szövetség? Annak is alapja, hogy legyen a csoportoknak vezetője. Na innentől nincs olyan, hogy nem kell vezető. Vagy hogy gondoltad, Józsi szövetkezik a szomszéd Pirivel, aztán ketten megváltják a világot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!