Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitöltitek a népszámlálást?

Kitöltitek a népszámlálást?

Figyelt kérdés
kitöltitek online??

2022. okt. 1. 23:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/133 anonim ***** válasza:
6%
Anonim módon sokan nem mondanának igazat, hiszen nemigen derülhetne ki. Ha névvel megy, jobban meggondolják, állítsanak-e valótlanságot. Plusz, anonim módon az sem derülhetne ki, hogy ki mindenki töltötte már ki a kérdőívet, és ki nem. Egyesek esetleg, szórakozásból többször is kitöltenék, különféleképpen, meg viccesnek találnák és ökörségeket írogatnának, mások egyáltalán nem töltenék ki...
2022. okt. 2. 17:28
 42/133 anonim ***** válasza:
88%

Igen; az anonimitás egyetlen hátránya, hogy nem tudni, ki töltötte már ki. Viszont lehet, hogy sokan pont ezért lennének őszinték. Hiszen csak egy adatról van szó, személyhez kötés nélkül.

Én a néven és címen kívül csupa valótlan választ fogok adni. Úgysem ellenőrzi senki.

2022. okt. 2. 17:48
 43/133 anonim ***** válasza:
0%
#33 A megmentő nem fog jönni. Ahhoz, hogy hatalmas lázadás legyen, meg kéne érteni, mivel is állunk szemben. Nézd meg a 29-es válaszom linkjét kezdésnek.
2022. okt. 2. 21:04
 44/133 anonim ***** válasza:
72%

43

Bocs, de már annyi mindent megnéztem, hogy igazából már semmi újdonság nincs. Nekem nem kell rájönnöm, megértenem, hogy változtatni kell, mert tisztában vagyok vele. Viszont változás addig nem lesz, amíg a többségnek jó az adott állapot, ill. a változtatáshoz mindig kell egy vezető, egy szervezet, valaki, akire hallgatnak az emberek, aki összefogja az embereket. Amíg ilyen nincs, addig a változtatásra sincs esély. Mert azzal nem fog semmi megváltozni, ha csak 5-10 ezer ember megy ki. Ezek a kis tüntetések semmit nem oldottak meg az elmúlt években sem. Persze majd most ez a tél és a számlák meglátjuk, hogy milyen elégedettséget váltanak ki az emberekből.

2022. okt. 2. 22:15
 45/133 anonim ***** válasza:
28%

#44 Ha tudod mi a helyzet, akkor nemtudom miért jössz a tanárokkal, diákokkal. Ha jól sejtem, nem tudod miről szól ez az egész. Senkinek sem lesz jó, mindenkit tönkre fognak tenni globálisan. Miféle vezetőre vársz? Harcol ellene a fél világ a covid kezdete óta! Az első lépés a győzelem felé a tájékozódás. A második meg Petőfi verse.

[link]

2022. okt. 2. 22:52
 46/133 anonim ***** válasza:
77%

45

Leírtam, hogy miért jöttem a tanárok példájával és, hogy a tüntetések miért sikertelenek bármiért is tüntettek itt az elmúlt időkben az emberek. Ha nem érted, akkor azzal nem tudok mit tenni. Tanulj egy kis történelmet, ha nem érted, hogy mire jók a vezetők. A forradalmak idején, vagy egy célért való megmozdulásért (akár sikeres volt végül vagy sem) mindig voltak csoportok vagy karizmatikus emberek, akik vezették a többieket.

2022. okt. 2. 23:09
 47/133 anonim ***** válasza:
18%
#46 Kössz, de a "történelem" is épp oly kamu, mint az élet, amiben élsz. Igen, nyilván békés tüntetéssel nem fogunk elérni semmit, de ki mondta, hogy csak úgy lehet? Erős embernek nem kell vezető, max pár szövetséges.
2022. okt. 2. 23:15
 48/133 anonim ***** válasza:
75%

47

Akkor ezzel az erővel az is kamu amit megnézésre ajánlsz. Tudni kell kezelni a történelmet. Igen, vannak benne kamu dolgok, de igazságot is lehet találni benne. HA nem békésen, akkor mégis milyen tüntetést akarsz, erőszakot, fegyvert, kocsik feldöntését? Békésen is lehet engedetlennek lenni, csak megfelelő tömeg és kitartás kell. Szövetség? Annak is alapja, hogy legyen a csoportoknak vezetője. Na innentől nincs olyan, hogy nem kell vezető. Vagy hogy gondoltad, Józsi szövetkezik a szomszéd Pirivel, aztán ketten megváltják a világot?

2022. okt. 2. 23:44
 49/133 anonim ***** válasza:
22%
#48 Félsz megismerni, milyen világban élsz? Ott a 29-es válasz linkje. Nem kell tőle félni. De tudok még linkelni neked 2 dokufilmet, ami többekközt arról szól, hogy a covid alatti békés tüntetőket, hogy rúgták szét, bilincselték meg a rendőrök, vagy Marc Van Ranst előadását arról, hogy a H1N1-el hogy vágta át az embereket, vagy az ex maláj miniszerelnök beszédét egy kongresszuson, hogy többmilliárd ember meg fog halni, mert egyesek úgy akarják, vagy EU parlamentet arról, hogy más a védettségi célja, mit amit elhitettek az emberiséggel, el fogják törölni a magántulajdont és szándékosan teszik tönkre globálisan a világot. Ne bennem lásd az ellenséged. De ja, ez a magyar mentalitás. Én kiállnék vezérnek is, ha kell, más meg karbatett kézzel Amerika kapitányt várja megmentőnek...
2022. okt. 2. 23:58
 50/133 anonim ***** válasza:
32%
Sőt, még arról is tudok linkelni, hogy 2045-re mi lesz az emberekből. Ha annyit tudnál a világról, mint én, te sem ülnél a babérjaidon, hogy majd valaki megment.
2022. okt. 3. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!