Szerintetek is elég sok dolog sántít ezzel a népszámlálással kapcsolatban?
1. Miért kötelező, ha eddig soha nem volt az?
2. Miért áll több mint a fele kb. abból, hogy milyen ingatlanban élek?
3. Mi közük van hozzá, hogy mit csináltam szeptember utolsó hetében?
Milyen f@szom statisztikát tudnak ebből gyártani aminek bármi értelmes haszna is van?
Eddig is kötelező volt, és voltak akik lesazrták most is lesznek
Most azért riogatnak büntetéssel mert Orbán világában az igéret, a butitás és a fenyegetés a társadalom írányítására használatos eszközök.
Amugy maga a kérdés sor nekem se tetszik, elöször is, itt nem a személyes adatokkal kéne foglalkozni, régen ezek név nélkül zajlottak csak az volt hogy jött a népbiztos azt megkérdezte hányan laknak itt hány évesek milyen nemzetiségüek, meg még néhány kérédst
Ezena mostani majdhogy nem azt nem kérdezik meg kivel és mikor menynit szoktál dugni...
A kérédsek nagyrésze meg felesleges mert a népességnyilvántartóban meg van, pl a születési idő stb... biztos nem változik
Hol dolgozom, azt a NAV tudja
és a többi.
Ez ilyen népbecsicskitó, szolgai kötelező adatközlésre szoktató valami, nem népszámlálás.
A népszámlálás mindig is kötelező volt.
De a kérdések egy része valóban fura nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!