Szerintetek is elég sok dolog sántít ezzel a népszámlálással kapcsolatban?
1. Miért kötelező, ha eddig soha nem volt az?
2. Miért áll több mint a fele kb. abból, hogy milyen ingatlanban élek?
3. Mi közük van hozzá, hogy mit csináltam szeptember utolsó hetében?
Milyen f@szom statisztikát tudnak ebből gyártani aminek bármi értelmes haszna is van?
Mindig kötelező volt, csak mivel eddig névtelen volt, így nem büntettek, mert nem volt konkrét személy, akit lehetett volna. Most más a helyzet, ha akarnak már tudnak büntetni. Sajnos a bírságot nem lehet közmunkával ledolgozni, vagy elzárással lerendezni, az elévülés a végrehajtástól pedig 4 és 1/2 év. Hát mindenki döntse el... A név, lakcím, születés adatai után, szerintem azt ír be az ember mindenre, amit akar, mert ha azt mondják, hogy hazudtál, akkor ez csak úgy derülhet ki, ha a beküldés után a név (ami állításuk szerint csak arra szolgál, hogy 1x küldhesse be mindenki) mégsem válik le az adatoktól, miközben ezt mondják.
Egyébként a többi országban is ilyen trágya kérdések vannak.
Igen, az unión belül mindenhol ezeket kérdezik.
Fit55 tervezethez készül ez az egész "népszámlálás".
Olvasson mindenki utána. És ne legyen senki naiv. Nem jót akarnak.
Belsős embertől tudom, hogy egyébként az adatokat név nélkül használják, legalábbis ahol hivatalosan felhasználják. Máshol, nem hivatalosan lehet, hogy használják.
Konteós társadalomban élünk. Nem baj, hogy már az ókorban is volt népszámlálás, csak pont ez a mostani sántít, mi?
Látszik, mennyi unatkozó fiatal lébecol a világban, akik ráérnek hülye elméleteket gyártani és vitatkozni felette.
Régen inkább dolgoztak, meg élték értelmesen az életüket, nem azt lesték, hol lehetne kijátszani a szabályokat, ráadásul ilyen ökör feltételezésekre hivatkozva.
Ma mindenki szörnyen okosnak hiszi magát, csak elférjen az a sok ész a fejében! Közben teljesen beszippantotta már a közösségi média butasága. Az emberek egyedileg még akár értelmesek is lehetnek, de minél többen vannak együtt, annál inkább elveszik a józan ész kontrollja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!