Kihívom a mentőt, mert rosszul vagyok, anyám a kapuban várja, azt monta, nekik semmi bajom csak, idegileg kivagyok, és ittam, ott hagyhatnak, ez elfogadható viselkedés, dolog?
Elvileg fel kéne venni a kapcsolatot a "beteggel" is, úgy tudom.
Rendőrségi példa: ha egy házból segélyhívás érkezik (Kovács Mariska a bejelentő, hogy segítség kell neki) és Kovács Béla nyit ajtót, hogy Mariskának semmi baja, menjenek el innen, akkor a rendőr addig nem megy el, amíg nem beszél Mariskával is.
Igen, ha a mentő elmentek, miután anyukáddal beszéltek, súlyos hibát követtek el!
Azért az érdekelne, hogy anyukád miért csinálta ezt.
Értem, és köszönöm.
Anyám néha bekattan , aztánn azért néha kiakaszt idegileg, a beteg depressziós, lányát!
Mozgássérült is vagyok.
Már jobban vagyok, de ha hirtelen rohamom lesz, akkor valahogy elkellene mondanom, hogy mindenképpen jöjjenek be a házba megézni engem, ugye akkor bejönnek?
Mondom, szerintem ha ilyen helyzet van, konkretizálhatod nyugodtan, hogy "előfordulhat, hogy anyám elbagatelizálja a helyzetet, kérem mindenképp jöjjenek be"
A simán csak "mindenképp jöjjenek be" nem feltétlen hangzik úgy, mintha konkrét tudomásod lenne egy ilyen akadályról, egy olyan helyzetben ahol valaki rosszul van hasonlóan általános kérésnek hangzik, mint a "jöjjenek ki gyorsan".
Ha viszont konkrét akadályra vannak figyelmeztetve, figyleni is fognak rá.
Dee egyébként a mentősök dörzsölt alakok, vélhetően azért ragaszkodni fognak ahhoz, hogy a bejelentőt is megnézzék, ha már kijöttek. Találkoztak ők már mindennel is, az ellenkező rokonság sem annyira új. Dee ettől függetlenül az előre figylemeztetés csak jobban bebiztosítja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!