Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire elfogadható viselkedés?

Figyelt kérdés
A történet röviden. Hétvégén meglátogattuk a nagynénéméket Balatonon. A húgom fogyókúrázik, nem ebédelt... Lementünk a partra sétálni, és vett magának salátát, és rántott halrudakat. Majd a gyerekeim előtt elkezdett enni, a gyerekeim 7-5 évesek... A gyerekeim ott ültek, és még egy kóstolót sem adott, pedig kértek, mert hogy a gyerekek már ettek, ő meg most eszik először, és fogyókúrázik, nem eszik mást... Fogtam őket és arrébb menünk, mert annyira kellemetlen volt.
2021. nov. 11. 13:49
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
93%
Kellemetlen, amikor ilyen elvárások vannak. Illetve, amikor erről nem lehet beszélni. Az ilyen rokonokkal, akik ennyire ostobán nevelnek gyereket, nem szoktam tartani a kapcsolatot.
2021. nov. 11. 13:52
 2/49 anonim ***** válasza:
98%
Elég szomorúnak tartom, ha egy gyerek kéreget, de ha így volt, miért nem vettél nekik kaját?
2021. nov. 11. 13:53
 3/49 anonim ***** válasza:
98%
Mi a fenéért nem tudtál venni a gyerekeidnek olyan kaját TE, kedves Kérdező???
2021. nov. 11. 13:53
 4/49 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem vettél 1-1 halrudat a kicsiknek, hogy tudjanak enni?
2021. nov. 11. 13:54
 5/49 anonim ***** válasza:
98%
A 7 és 5 éves nem kicsi már, meg kellene érteniük, hogy nem kéregetünk enni. Amúgy meg ha adott volna nekik, akkor neki mi marad? Te miért nem vettél a gyerekeidnek enni, ha éhesek voltak?
2021. nov. 11. 13:55
 6/49 anonim ***** válasza:
98%

Nem elvárható, hogy adjon belőle. Te viszont elmagyarázod, hogy másét nem kunyizzuk el. Aztán vagy veszel nekik, vagy leszereled őket másképpen.

Az a kellemetlen, hogy nem tudod megnevelni őket.

2021. nov. 11. 13:55
 7/49 anonim ***** válasza:
98%
Miért adott volna kóstolót? Én ezt nem egészen értem. Más az, ha vesz egy csomag rágcsálni valót vagy édességet és megkínálja, de halrudat meg salátát?
2021. nov. 11. 13:56
 8/49 anonim ***** válasza:
98%

Szia! Meg kéne nevelni a gyerekeidet, hogy ne koldulják ki más szájából a falatot.

Ha éhesek voltak, miért nem vettél te is nekik enni? Te vagy az anyjuk, nem?

2021. nov. 11. 14:20
 9/49 anonim ***** válasza:
94%
Te tuti valami troll vagy.
2021. nov. 11. 14:22
 10/49 anonim ***** válasza:
97%
Hát ezt én sem egészen értem most.Te elvártad volna,hogy a saját magának vett ebédet szétossza a gyerekeidnek?Ha megkívánták akkor vegyél nekik te.Nem esszük meg a másikét.4 gyerekem van,de még soha nem kértünk senki kajájából.
2021. nov. 11. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!