Szerintetek ez mennyire elfogadható viselkedés?
Figyelt kérdés
A történet röviden. Hétvégén meglátogattuk a nagynénéméket Balatonon. A húgom fogyókúrázik, nem ebédelt... Lementünk a partra sétálni, és vett magának salátát, és rántott halrudakat. Majd a gyerekeim előtt elkezdett enni, a gyerekeim 7-5 évesek... A gyerekeim ott ültek, és még egy kóstolót sem adott, pedig kértek, mert hogy a gyerekek már ettek, ő meg most eszik először, és fogyókúrázik, nem eszik mást... Fogtam őket és arrébb menünk, mert annyira kellemetlen volt.2021. nov. 11. 13:49
1/49 anonim válasza:
Kellemetlen, amikor ilyen elvárások vannak. Illetve, amikor erről nem lehet beszélni. Az ilyen rokonokkal, akik ennyire ostobán nevelnek gyereket, nem szoktam tartani a kapcsolatot.
2/49 anonim válasza:
Elég szomorúnak tartom, ha egy gyerek kéreget, de ha így volt, miért nem vettél nekik kaját?
3/49 anonim válasza:
Mi a fenéért nem tudtál venni a gyerekeidnek olyan kaját TE, kedves Kérdező???
4/49 anonim válasza:
Miért nem vettél 1-1 halrudat a kicsiknek, hogy tudjanak enni?
5/49 anonim válasza:
A 7 és 5 éves nem kicsi már, meg kellene érteniük, hogy nem kéregetünk enni. Amúgy meg ha adott volna nekik, akkor neki mi marad? Te miért nem vettél a gyerekeidnek enni, ha éhesek voltak?
6/49 anonim válasza:
Nem elvárható, hogy adjon belőle. Te viszont elmagyarázod, hogy másét nem kunyizzuk el. Aztán vagy veszel nekik, vagy leszereled őket másképpen.
Az a kellemetlen, hogy nem tudod megnevelni őket.
7/49 anonim válasza:
Miért adott volna kóstolót? Én ezt nem egészen értem. Más az, ha vesz egy csomag rágcsálni valót vagy édességet és megkínálja, de halrudat meg salátát?
8/49 anonim válasza:
Szia! Meg kéne nevelni a gyerekeidet, hogy ne koldulják ki más szájából a falatot.
Ha éhesek voltak, miért nem vettél te is nekik enni? Te vagy az anyjuk, nem?
10/49 anonim válasza:
Hát ezt én sem egészen értem most.Te elvártad volna,hogy a saját magának vett ebédet szétossza a gyerekeidnek?Ha megkívánták akkor vegyél nekik te.Nem esszük meg a másikét.4 gyerekem van,de még soha nem kértünk senki kajájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!