Szerintetek ez mennyire elfogadható viselkedés?
A gyerekeket meg kell tanítani hogy ne kéregessenek.
Ha éhesek akkor tőled kellet volna kérniük nem a húgodtól, ugyanis ö nem köteles adni belőle.
Vagy vetél volna még egy adagot és elosztod a gyerekek közt és békén hagyod a nővéredet, vagy marad az amit csináltál hogy kummogsz a gyerekekkel.
Még a kiskutyát is leszoktatják a kéregetésről párhónapos korában....
A húgod kajájához SEMMI közötök, a gyerekeidnek SEM!
33: OK, ilyen a kisgyerek, kóstolót kér. Aztán nem kap. Mert - normál esetben - az anyja figyelmeztetni, hogy 1) már evett 2) az a kaja nem az övé
De a kérdező itt a húgát akarta pocskondiázni....
35: szerintem olvasd vissza újra a kommenteket.
Szerintem a véleményt formálók 99%-a egyértelműen az anyát hibáztatja. Nem látom, hol szidnák a gyerekeket...
Rántott kaját diétában? Azige' :D Na de viccet félretéve
Ami a gyerekre vonatkozik, maximálisan osztom a 33-as hozzászóló véleményét. Ilyenek a gyerekek. Meg kell őket nevelni, de ez egy folyamat. Én 30 elmúltam, és sokat vagyok diétán, de így is meg tudok kívánni ételeket mástól, ez emberi dolog.
A baj itt a kérdezővel lehet. Bár, biztos, hogy van? Nyilván ha egyértelműen azt gondolná, hogy a húg a hülye ebben a szituban, akkor nem tenné fel kérdésnek. Reagált valahogy zsigerből, meg valamennyire köti is az ebet, de csak elgondolkodott...
Szóval kedves kérdező, ezért még ne ásd el a hugodat, trenírozd a kölköket, tesódnak meg mondd meg, hogy mivel fékezhetetlenek az éhenkórászok, HA NEM ELKERÜLHETETLEN, akkor ne egyen előttük.
Egyfelől igen, a gyerekek ilyenek. Másrészt: ez egy nevelési helyzet volt (avagy lett volna)
"Nem, gyerekek, ez az ebéd nem a tiétek. Ti már ebédeltetek. De ha szívesen megkóstolnátok, holnap ebédre veszek nektek pont ugyanilyet. És most elmegyünk sétálni/kacsát etetni/hintázni, hogy hugi kényelmesen tudjon enni"
Pont nem érdekelne a neveletlen gyerekeid vergődése. ;)
Nálunk félöcsém kéregetett mindenkitől, mert a dilettáns anyja nem tanította meg neki, hogy nem illik. Tiszta ciki volt, főleg, amikor 8 évesen ég hisztizett is, ha nem adtam neki a kajámból (sohasem adtam, egyébként belőle, szedjen magának, ha kér, de ne a másét nézze ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!