Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire elfogadható viselkedés?

Figyelt kérdés
A történet röviden. Hétvégén meglátogattuk a nagynénéméket Balatonon. A húgom fogyókúrázik, nem ebédelt... Lementünk a partra sétálni, és vett magának salátát, és rántott halrudakat. Majd a gyerekeim előtt elkezdett enni, a gyerekeim 7-5 évesek... A gyerekeim ott ültek, és még egy kóstolót sem adott, pedig kértek, mert hogy a gyerekek már ettek, ő meg most eszik először, és fogyókúrázik, nem eszik mást... Fogtam őket és arrébb menünk, mert annyira kellemetlen volt.
2021. nov. 11. 13:49
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
97%
Az nem járható hogy veszel nekik kaját és nem kell elvárni hogy a másik adjon? Illetve a "már ettek" is szerepel a kérdésben akkor ezt most nem teljesen értem, ha már ettek akkor meg ne kéregessen, amúgy se illik.
2021. nov. 11. 14:28
 12/49 anonim ***** válasza:
97%

egyetértek az előttem szólókkal..

A kérdező eléggé fordítva van bekötve...

2021. nov. 11. 14:43
 13/49 anonim ***** válasza:
97%
ó az a tipikus anya, aki azt hiszi, hogy minden az ő gyerekei körül forog, és amiért ő szült, nekik kitüntetett bánásmód jár...
2021. nov. 11. 15:11
 14/49 anonim ***** válasza:
96%
Én sem értem, mi azzal a baj, hogy nem adott. Kedvesen, de határozottan meg kell nekik mondani, hogy nem, ez most a Gabi nénié, ő éhes, nem kaptok belőle. Az miért fura, hogy a gyerekek előtt kezdett el enni? Hol kellett volna ennie? 😃
2021. nov. 11. 15:23
 15/49 anonim ***** válasza:
96%

14: na igen..

főleg, hogy ebéd UTÁN voltak a gyerekek....

2021. nov. 11. 15:25
 16/49 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy te hány évesen tervezed jómodorra tanítani a gyerekeidet? Mert 5 meg 7 évesen kicsit megkéstél már, de azért már elkezdhetnéd. Nem illik más ebédjét kunyerálni, meg kinézni a szájából, főleg, hogy ők már ettek.

Volt egyszer hasonló kérdés, ott is hasonló korú gyerekek zabálták fel a cukorbeteg csaj kajáját a vendégségben, mert olyat még nem ettek, meg az épp finomabb volt nekik, és ott sem értették rohadtul, hogy mi a probléma.

2021. nov. 11. 15:27
 17/49 anonim ***** válasza:
94%
Na igen, ha mondjuk 3 éves gyerekről lett volna szó, akkor még csak-csak érthető lenne, hogy kér, bár azt a korosztályt is neveli az ember....
2021. nov. 11. 15:29
 18/49 anonim ***** válasza:
96%

Nem is értem a kérdést.

Vett MAGÁNAK kaját és megette, na bumm.

Mit kellett volna tennie?

Miért kellett volna bárkit is megkínáljon?

Miért koldulnak a gyerekeid?

Miért nem veszel nekik kaját, ha éhesek?

2021. nov. 11. 15:40
 19/49 anonim ***** válasza:
22%
Te troll! Mi volt az ebéd? Balatoni rozmárzsír fókajájbundában így a rántott hús képezte a diétás ételt? Legközelebb dolgozd ki jobban a részleteket!
2021. nov. 11. 15:59
 20/49 anonim ***** válasza:
92%

#19... Rántott halrúd. Csak a pontosság kedvéért.

Bár szerintem is túlzás az anyuka reakciója.

2021. nov. 11. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!