Szerintetek ez mennyire elfogadható viselkedés?
37es vagyok: most őszintén, miért kellett lepontozni? Azért mert látok arnyalatot aközött, hogy "a két neveletlen gyereket máglyára kene vetni az anyjával együtt" mis túlzással, és akozott, hogy a húg volt kifogásolható?
Esküszöm, hogy nem értem.. Kábe ugyanazon az elven vagyok, mint a 33as és a nevelési szituációt említő kérdező, es mégis.
Vagy a poén nem tetszett? De hát igaz :D
Sogornőm pont olyan mint te, olyan szinten elkényezteti a gyerekeket, és annyira rájuk hagy mindent hogy az fájdalmas...
Persze én kiosztom, mert ilyeneket csinál, hogy pl vettem egy sevendays-t, eszem érted, odajön a gyerek és konkrétan kitépi a kezemből és ha rászólok a gyerekre akkor a sogornőm FUTVA jön, hogy ne merjem a kaját visszakérni, a gyerek a minden és neki mindent megkell kapnia, azt eszik amit akar ott ahol akar. :D
Megtörtént eset az is, bár hasonló ehhez, hogy ettem egy croisant a hátsó ülésen, ott volt a gyerek és kért egy harapást belőle. Adtam egy harapást, majd mikor harapott, haraptam volna én is mivel a saját kajám volt... És jött a hiszti, hogy azonnal adjam vissza az már az ő gyerekéé, és milyen már az hogy gyerektől ennivalót veszek el.
Tiszta dili a nő. Ha leoltod, az se ér semmit csak megsertődik, otthon konkrétan a gyerek azt csinál amit akar és teljesen alárendeli magát a gyermeknek.
Hasonló vagy ő hozzá szerintem. :)
"a sogornőm FUTVA jön, hogy ne merjem a kaját visszakérni, a gyerek a minden és neki mindent megkell kapnia,"
Na az ilyenek aztán 10 év múlva csodálkoznak, ha a tinédzser gyerekük kiveszi a pénztárcájukból a hátuk mögött a 20ezrest, mert megszokta, hogy neki minden JÁR.....
46: régesrégi vicces történet... [link]
Helyszín: 50-es villamos, Határ út és Béke tér között.
Szereplők: 4-5 éves GYEREK, mellette ANYUKA, velük szemben öreg ANYÓ és a mai fiatalság jellegzetes képviselője: FIATAL. Ő flegmán rágózik.
GYEREK láthatóan unatkozik, lábát lóbálja. Később a széket kezdi rugdosni, majd egy idő után ANYÓ térdkalácsát. ANYÓ félrehúzódik, de a GYEREK lábai követik. Végül ANYÓ rászól. ANYUKA kikéri magának: ő azt vallja, hogy a gyerek egyéniségét hagyni kell szabadon kibontakozni.
Ekkor FIATAL kiveszi szájából az enyhén használt rágót, és hirtelen mozdulattal ANYUKA homlokára ragasztja. ANYUKA hihetetlenül felháborodik, kiabál. FIATAL nyugodtan megjegyzi: annak idején az ő szülei is hasonló pedagógiai nézeteket vallottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!