Elfogadható viselkedés ez egy családos férfitól?
Régebben is voltak kilengései a férjemnek (ivászat a haverokkal buliban), de az elmúlt másfél évben szinte nem is fordult elő komolyabb eset. Persze azért heti egyszer elmegy sörözni velük és ilyenkor én meglátom rajta, hogy ivott és eléggé zavar is, de nem részeg ilyenkor sem, maximum spicces. Főleg a gyerek miatt változott meg, két éves a kicsi.
Most viszont lesz egy kétnapos céges rendezvényük, ahol már előre tudom, hogy nagy ivászatra készülnek, hastáncoslány is lesz. Nekem is meg kellene jelennem, de már látom mennyire fog zavarni, hogy ezek vedelnek, mint a gödény meg csorgatják a nyálukat a nagymellű táncosnőre, és szerintem ez már egyáltalán nem illendő viselkedés egy olyan férfinak, akinek gyereke és felesége van. Nem zavar, ha megnéz egy nőt, vagy jól érzi magát, esetleg igyon pár pohár sört, de tudom, hogy itt azért jóval többről fog szólni a dolog, mint pár pohár sörről... már most feszült vagyok és dühös előre, és szívem szerint nem vennék részt ebben, mert nem fogok tudni jó pofát vágni hozzá, ez biztos.
Vagy szerintetek nem kellene ennyire túlreagálnom? Sajnos tapasztaltam már, hogy milyen, amikor nincs önkontrollja és olyankor az észérvek nem érnek célt.
Egyszer azt mondod, hogy nem is részeg. 2 sorral lejjebb meg vedelni fognak, mint a gödény. Az, hogy meg iszik pár sört a haverjaival heti egyszer, attól nem lesz rosszabb ember. De az, hogy te ott állsz mellette és számolod a söreit és folyton leba**od...hát nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok.
Persze ez csak akkor igaz, ha nem egy alkoholista. ha meg igen, akkor meg nem kellett volna hozzá menni.
Én ilyennel nem tudnék együt lenni.
(az ex volt ilyen nekem,szerencsére hamarabb dobtam ki mint lett volna gyerek,szeritnem ez undoritó.Párom nem ilyen,ő nem alázna meg ilyennel.
Mert nekem ez megalázó lenne)
Nagyon rövid pórázon tartod szegény férjed, nem irigylem.
Nő vagyok, sőt hastáncolok is!:)
Az én férjem is eljár néha inni, aminek örülök, hisz a haverjaival van, ökörködnek, nem arról szól a dolog, hogy ki tud többet inni.
Céges buli nem minden héten van, túl nagy ügyet csinálsz belőle, egy évben párszor belefér.
Nekünk 3 hónapos a lányunk, mégsem vagyok ilyen házisárkány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!