Mire utal ez a testvéri viselkedés?
ez azért már túlzás.
Bár én nagyon jóban vagyok a tesóimmal és meg tudnám velük beszélni ha ilyen helyzet adódna itt látom más a helyzet. Szerintem kicsit lehetsz illetlen h ezzel felnyisd a szemét, hisz ő is illetlen h ott dekkol nálatok.
Vennék mozi-színházjegyet a férjemnek és magamnak majd mikor jön mondanám h nem vagyunk itthon. Ezt nem egyszer eljátszhatnád, bár talán semmit se segít.
Férjed beszélt már vele? Az ilyen típusú emberrel az a baj h vagy élősködik vagy megsértődik és kígyót-békát mond rád, szóval látszólag mindenképp te jössz ki vesztesként de ez csak a látszat
te rózsika, ne haragudj, de ki kéne takarítanom a házat, meg kéne ásnom a kertet, el kéne mennem bevásárolni, ki kéne vasalnom, SEGÍTESZ?
ezt eljátszod párszor, mert persze neked minden nap akad majd tennivalód, és hidd el, nem fog ilyen gyakran beállítani :)
a párodnak meg mutasd meg a fb kiirtásait (azokat, amelyekkel ócsárol téged), esetleg készíts hangfelvételt, ha már elviselhetetlenül szemét veled.
ja, hogy telefonon hív fel és nem csak beállít! ez még jobb! nem veszitek fel. késő este visszahívjátok, hogy mit is akart és elnézést kértek, amiért nem hallottátok, mert sütöttetek, kertben voltatok...
am miért van olyan érzésem, hogy a gyereket túlontúl elkényeztetitek? elhiszem, hogy szeretitek, de nem kell mindent megvenni neki, amit a szeme-szája megkíván!
de amugy már próbáltam a mozit, de akkor jön a szöveg, de a gyerek nagyon akar menni....
Nehogy már a gyerekhez igazítsátok a TI programjaitokat!
Mondjátok meg, hogy nem. Álljatok a sarkatokra.
Ja és a kérdésre válaszolva: kihasznál titeket.
Felvenni a beszólásait tényleg jó ötlet.
kíváncsi vagyok, mikor hozakodik elő azzal, h neveljétek ti a gyerekét, mert neki nincs rá pénze, kedve, ideje...?
a fejetekre fog nőni a gyerek is és az anyja is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!