Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható viselkedés ez a párodtól?
Egy idegen nő régóta azt állítja, szeretői kapcsolatban volt a párotokkal, mindenkinek elmondja és szid benneteket. A párotok otthon magyarázkodik, magyarázatot ad nektek; de a nőt sosem teremti le, nem lép fel ellene, hosszú idő óta.
Elfogadhat viselkedés ez a párotoktól , ti elfogadnátok ?
Nem éreznétek azt, hogy nem véd meg ? Vajon ez jelentheti azt, hogy tényleg van igazság a dologban ?
Ezzel azt árulja el magáról hogy van köztük valami amit nem akar megszakítani. Ha igy lenne már szólt volna a nőnek hogy állitsa le magát. De a párkapcsolatból sem akar kilépni. neki igy jó 2 nő között.
Ha én ezt megtudnám már tuti nem lenne meg a nője, de ha sikerült elérnem hogy dobja akkor utána meg én dobnám őt.
Igy állnék bosszút.
Nyilván azért nem teremti le a nőt mivel nem is ismeri + amúgy is csak olaj lenne a tűzre.
Sztem normális viselkedés a párodtól, a nőt meg neked kellene elintézned, elvégre ő támadja a te párodat, vagy közösen kellen fellépnetek ellene, az még hatásosabb lenne..
Ja az első meg totális hülyeséget írt, azt nehogy elhidd, mert tök logikátlan.
Minek dühöngene a nő, ha közben lenne is valami köztük..
Ebben az esetben az én fejemben két indok fogalmazódna meg, hogy miért nem áll ki magáért. 1:Mert valóban van köztük valami és az érintettnek nehéz lenne megmagyarázni hogy nem így van, vagy 2:mert annyira nyámnyila, hogy nem képes kiállni sem maga miatt, sem miattam. Ennyire pipogya meg ne legyen már valaki... Nem szeretem, ha egy pasi engedi, hogy szórakozzanak vele.
20L
3. : de, természetesen ismerik,ismerték egymást, csak nem tudni, mennyire ..
Azért ha a hosszú hónapok óta tartó szidalmazásra, mások előtti beégetésre is csendben maradna a párod (főleg ha őt is szidják), akkor se lenne neked gyanús a dolog ?
általában akkor is így viselkedik valaki, ha a nővel nem volt semmi, de ha benned nem bízhat, fél, hogy elhagyod, több vasat tart így a tűzben
itt nincs más, ultimátumot kell adni
vagy leteremti a csajt, és elküldi messzire, vagy vége.
legyen férfi!
Utolsó :igen, én is azt gondolom, hogy - egy bizonyos határig!- a férfiak akkor se mukkannak meg, ha teljesen alaptalan szóveszédről van szó, de mit gondolsz arról az esetről, ha már nagyon eldurvult a lealázás, főelg feléd, de a párod felé is ?
Szerintem akkor nem csak hogy nem férfi, hanem valami van is a háttérben, nem ? Nem csak pár , barátonkak elejtett megjegyzésről van szó, hanem egy elég eldurvult helyzetről.
Igen, ez a megvetés dolog is igaz lehet, de én nem tudom másképp gondolni, hogy ha férfi , védjen meg, ha igaz ember, ne csapjon be semennyire se.
Ez a megvetés szerintem az ilyen szituknak csekély részében lehet igaz, inkább a csávó adhatja elő otthon, hogy ő megetésből csak azért se állt le veszekedni, a nő pedig szépen bekajálja és ettől még nagyob férfi lesz a szemében... Szerintem.. mert normális embereknél és kapcsoaltban ez nem fajulhat el idáig, ha alaptalan azért, ha alaja van, azért.
Nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!