Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható viselkedés ez egy...

Elfogadható viselkedés ez egy családos férfitól?

Figyelt kérdés

Régebben is voltak kilengései a férjemnek (ivászat a haverokkal buliban), de az elmúlt másfél évben szinte nem is fordult elő komolyabb eset. Persze azért heti egyszer elmegy sörözni velük és ilyenkor én meglátom rajta, hogy ivott és eléggé zavar is, de nem részeg ilyenkor sem, maximum spicces. Főleg a gyerek miatt változott meg, két éves a kicsi.

Most viszont lesz egy kétnapos céges rendezvényük, ahol már előre tudom, hogy nagy ivászatra készülnek, hastáncoslány is lesz. Nekem is meg kellene jelennem, de már látom mennyire fog zavarni, hogy ezek vedelnek, mint a gödény meg csorgatják a nyálukat a nagymellű táncosnőre, és szerintem ez már egyáltalán nem illendő viselkedés egy olyan férfinak, akinek gyereke és felesége van. Nem zavar, ha megnéz egy nőt, vagy jól érzi magát, esetleg igyon pár pohár sört, de tudom, hogy itt azért jóval többről fog szólni a dolog, mint pár pohár sörről... már most feszült vagyok és dühös előre, és szívem szerint nem vennék részt ebben, mert nem fogok tudni jó pofát vágni hozzá, ez biztos.

Vagy szerintetek nem kellene ennyire túlreagálnom? Sajnos tapasztaltam már, hogy milyen, amikor nincs önkontrollja és olyankor az észérvek nem érnek célt.

2013. márc. 13. 12:05
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nos, nem vagyok beképzelt, de egyáltalán nem nézek ki szarul, sőt! Érdekes módon a férjem ellenére elég sok férfi érdeklődik irántam még most is, úgyhogy nem itt kell keresni a probléma okát, kedves kötekedő válaszoló...
2013. márc. 13. 13:09
 32/38 anonim ***** válasza:
58%
Menj és nézd te is a nőt.
2013. márc. 13. 13:11
 33/38 anonim ***** válasza:
25! 23 vagyok. Persze nem azt mondom, hogy nem lehet lazítani egy kicsit, de hogy 10-ből 10 buli arról szóljon, hogy se.ggrészegre isszuk magunkat az elég gáz. Ahogy az is, ha valaki csak se.ggrészegen tud összefeküdni azzal, aki egyébként is tetszik neki. Valahogy ez olyan méltóságon aluli. Másnap meg mindenkinek zabszem van a fenekében, hogy na vajon most mi lesz, mit szólnak a kollégák, már ha emlékszik rá persze, vagy a főnök. Nyilván aki csalárd az így is úgy is az, nem erről van szó, de ne keressen még önigazolást is az alkohol mámorító hatásában. Ne érezze, hogy némiképp legálisabb, hogyha "céges" bulin, piásan csinálja azt amit józanul esetleg nem mer megtenni. Én abszolút megütközök azon, amikor felnőtt emberek úgy viselkednek, mint valami középiskolás identitás zavaros kamasz. Biztosan én vagyok túl merev gondolkodású, de pl. én szívesen kirándulnék a kollégákkal amire kb kétszer volt is példa eddig, persze nem is volt teljes a létszám, ellenben piázás minden hónapban van. Sajnos ez sem fizikailag sem szellemileg nem kielégítő szórakozás a számomra. Én sem értem.
2013. márc. 13. 13:28
 34/38 anonim ***** válasza:

33

Én sem úgy értettem, hogy ha valaki kimozdul akkor 10ből 10szer részegedjen földig. De néha belefér, nem lesz tőle semmi baja. Az a gond szerintem, hogy a sok alkoholista miatt túl van misztifikálva Magyarországon az alkohol fogyasztás. Néha belefér a nagyobb mennyiség is. Ahogy hetente egy barátokkal egy fogyasztott sör is.

Ne ez legyen valaki fő szórakozási szándéka, tudja magát enélkül is jól érezni. De ha úgy alakul istenem igya meg, vigyorogjon, énekeljen, másnap fogja a fejét :)

2013. márc. 13. 13:37
 35/38 anonim ***** válasza:
58%

A hastánc nem egyenlő a szexel, semmi köze nincs hozzá, ez művészet!!!

Ezzel az erővel színházba se járjatok.

2013. márc. 13. 15:46
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a hastáncosokkal van baj általában...hogy jön ez ide?
2013. márc. 13. 15:57
 37/38 anonim ***** válasza:
Szerintem te is menj el a héten 1x "sörözni" (lehet bor is) a haverokkal. Szervezz te is "céges buli" összejövetelt hívd el a férjed és nézze veled a táncoló férfiakat vagy bármit ami a hastáncosnővel egyenértékű. Egy kapcsolatban mindkét félnek egyenrangúnak kell lennie, akkor ez oda vissza megy. Kisgyerekes anyuka is ugyan úgy szórakozhat mint egy apuka.
2013. márc. 13. 17:10
 38/38 anonim ***** válasza:

Ne képzeld, hogy ha ott lesz egy hastáncos, akkor szexorgia lesz... (amúgy manapság a legtöbbjüknek nem is nagy a melle :D )

Mindenkinek jár néha a lazítás, és ha ehhez bambára akarja inni magát, akkor szíve joga.

Neked inkább az a bajod, hogy te nem tudsz lazítani. Ennek a lehetőségét pedig neked kell megteremtned. (nagyi, bébiszitter, barátnő)

2013. márc. 14. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!