Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitöltitek a népszámlálást?

Kitöltitek a népszámlálást?

Figyelt kérdés
kitöltitek online??

2022. okt. 1. 23:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 anonim ***** válasza:
26%

49

Nem félelemből nem nézem meg a linked, hanem, mert nem érdekel. Mit csodálkozunk, hogy olyan a világ, amilyen, hisz te is milyen erőszakos vagy. Ilyen erőszakos a világ is. Menj ki egyedül, ha már ennyit tudsz és mentsd meg a világot... Én addig olvasok egy békés, jó könyvet.

2022. okt. 3. 01:11
 52/133 anonim ***** válasza:
30%
#51 Cirka 2,5+ éve arról linkelek, kisregényt írok, ami elhangzik a műrorban. Végtelen türelemmel magyarázok el mindent. Még jóval többről is, mint ami a műsorban elhangzik. Elviselem 3 éve, hogy hülyének néznek és nem túl szép jelzőkkel illetnek, mert tenni akarok az ő életükért is. Most nézd meg magad, vezetőről beszélsz, de inkább egy könyvet választassz, ahelyett, hogy kiállnál az emberiségért. Akkor miről beszélünk?
2022. okt. 3. 01:41
 53/133 A kérdező kommentje:
50. Bocsi hogy kozbeszolok, de Engem erdekelne a link : D
2022. okt. 3. 01:44
 54/133 anonim ***** válasza:
40%
Ez népszámlálás tehát kötelező.
2022. okt. 3. 02:45
 55/133 anonim ***** válasza:
36%

52

Értsd már meg, hogy 1-1 ember, ha nem áll mellé tömeg, akkor nem fog megváltoztatni semmit. Igen, inkább egy könyvet választok, mint kimenjek egyedül vagy pár emberrel ordibálni pár órát, aztán meg haza, mint aki jól végezte dolgát. A változtatáshoz tömeg kell. A tömeghez pedig vezető (vagy támogató szervezet/csoport). Kicsiben nézve, ha te pl. a munkahelyeden változást akarsz, de az 50 főből csak 3-an fogtok össze, akkor semmit nem fogtok elérni, ahhoz legalább 40 embernek össze kell fogni és olyan eszközöket kell alkalmazni, ami változást kényszerít ki.

2022. okt. 3. 11:11
 56/133 anonim ***** válasza:
76%
A népszámlálás törvényi kötelezettsége mindenkinek aki itt él. Ha tetszik hanem. Ez ugyanolyan kinthogy Orbán a miniszterelnököd, ha tetszik, ha nem.
2022. okt. 3. 11:14
 57/133 anonim ***** válasza:
34%
#55 Értsd már meg, hogy fél világ harcol ellene! Magyarországon meg kb nem is tudják, mi történik. Aki tudja, az úgy tesz, mint te. Hátradől és várja a megmentőt. A többség meg még mindig bugyuta konteónak gondolja, pedig ezen már nincs mit tagadni. Szóval ne gyere nekem azzal, hogy kell valaki, vagy valami vezérnek. Én még, mint írtam, vállalnám is. Én nem hátradőlve várom a világvégét.
2022. okt. 3. 11:21
 58/133 anonim ***** válasza:
64%

57

És mégis mi tart vissza, hogy vállald? Állíts magad mellé embereket, így egyre növekszik a tömeg, lehet cselekedni. Csak mondom, ha ezt megtennéd, akkor magad válnál vezetővé. Részemről pedig nem várok semmilyen megmentőt. Amikor tehettem valamit, megtettem. De ha többen mást akarnak, akkor más van. Az embernek éppen ezért a saját életét kell alakítania, mert nem várhat másokra, ha élni akar. Ja és abból sem kell mindent elhinni, ami szöveg, videó kering a világban. Most pl. az kering a fórumokon, hogy ennek a népszámlálási kérdéseknek az EU-ban az az értelme, hogy majd elveszik a lakásokat. Hát persze...

2022. okt. 3. 11:56
 59/133 anonim ***** válasza:
83%
Már kitöltöttem, a kutyám nem szereti az idegeneket, meg én sem vagyok otthon bármikor, egyszerűbb így online.
2022. okt. 3. 12:55
 60/133 anonim ***** válasza:
34%
#58 Schwab terve pontosan az, hogy elvegye a lakásod és tönkretegye az életed. Ott a beszélgetős műsor is bizonyítéknak rá. Akkor miről beszélünk?
2022. okt. 3. 13:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!