Kitöltitek a népszámlálást?
De épp ez az, és erre világítottunk már rá többen is ebben a kommentszekcióban, hogy SEMMIT nem magyarázol meg részletesen, semmilyen KONKRÉT kérdésre nem válaszolsz, a SAJÁT szavaiddal semmit nem mondasz el, csak videókat linkelgetsz, meg arra hivatkozol, hogy már elmondtad, kifejtetted, korábban, máshol, csak éppen korábban és máshol is arra hivatkozol, hogy kifejtetted korábban és máshol, ezért nem mondod el még egyszer, de valójában még SEHOL nem tetted világossá, miről is hadoválsz (és még képes vagy azt írni, hogy "többet tettél le a témával kapcsolatban" - hová? nem látjuk.)
Miért személyeskedés, hogy firtatjuk, fejtsd ki pontosan a véleményedet, de anélkül, hogy belinkelnél egy videót, A SAJÁT SZAVAIDDAL.
Mi lenne, ha egy tanár is azt mondaná a gyerekeknek, itt meg itt van ez a könyv, abban le van írva a tananyag, én ugyan szakértője vagyok a tárgynak, de ti olvassátok csak el és okuljatok onnan.
"A félelem nagyobb úr, mint a józan ész."
Tudod, mit csinál a kutya, ha fél? Támad.
#123 Okkké, ám legyen. Olvasni akarsz? Hát olvass!
Pár ember irányítja a világot, akik kiépítettek egy fogyasztói, lebutított társadalmat. Ezek az emberek lekövethetők, tehát annak is nyugodt szívvel utána lehet nézni, hogy Gates kezében van lényegében az egész gyógyszeripar, beleértve a covid vakcinákat, illetve a WHO is. Apja révén a Planned Parenthood születésszabályozási (eugenikai csoport) vezetője volt, aki az abortuszt és a népességcsökkentést támogatta. Az idők során számtalanszor ki kellett már javítania magát, mert túl őszinte volt pl a TED előadásokon is. Befektetései vannak a Big Chemical, Big Pharma és Biotech területén, a GMO vetőmagok és a szintetikus húsok területén, illetve nagyrészt ő alapította a GAVI-t is. Az egész élettörténetét le lehet követni, mint ahogy minden elit embernek, vagy YGL diáknak.
Kezdjük egy kis felvezetéssel.
Marketing: Aki tanult marketinget, vagy legalább minimálisan hallott róla, hogy hogy működik, annak talán nem újdonság, hogy igen sok manipuláció van már magában a marketingben is. A Pepsi és a Coca Cola cicaharca is manipuláció, ha követed a szálakat, az elitnél kötsz ki. A valóságban szó sincs arról, hogy rivális a két márka egymással. Ez csak marketingfogás. Vagy leülsz tv-zni, jön a reklám, 10-ből 7 reklám gyógyszert, étrendkiegészítőt, potencianövelőt reklámoz. Mindenre is gyógyszer meg tabletta kell, mintha gyógyszerek és egyéb mesterséges vitaminok, akármik nélkül nem is létezhetne már ez ember. De a manipulációnak van jobban látható része is, pl ha bemész a Tesco-ba. Az időközönkkénti nagy átrendezések azért vannak, hogy még több időt tartózkodj ott és vásárolj olyan dolgokat, amikre nincs szükséged. Az áru is úgy van kipakolva a polcokra, hogy szemmagasságban az érintett korosztályt célozza meg. Vagy hogy egy konkrét példát említsek, a dobozos Stefi sör. 2 típus van, a sima tálcás és a pakkos. Ugyananaz a kettő, különbség annyi, hogy a pakkos olcsóbb, annak ellenére, hogy jóval több rajta a csomagolóanyag. Nyilván az olcsóbbat fogod megvenni és máris rád lehet húzni, hogy te vagy a felelős a rengeteg szemétért, a klímaváltozásért, nem figyelsz az ökolábnyomodra stb. Pedig nem te kérted, hogy a kelleténél jóval több műanyagba csomagolják, hanem rád erőltetik. Vagy pl az elektronikai cuccok, tv, mobil, mosógép, fúrógép, vagy akár az autó. Régen tartósabbak, hosszabb életűek voltak. Nem arról van szó, hogy ne tudnának hosszabb élettartamú eszközöket gyártani, hanem szándékosan nem gyártanak már olyat. Hozzászoktatnak, hogy neked az kell és te meg fogod venni akár fél évente. Kézi fúrógépek, fűnyírók kedvelt szokása, hogy mihelyst lejár a gari, be is döglik a gép. Ezek nem véletlen dolgok. Tehát amiből 10 évente kellett venned egyet, most örülj, ha 1-2 évet kibír, aztán dobhatod ki a francba, amivel a szemét mértékét növeled a Földön, viszont rohansz a boltba másikért, így körforgást csinálsz, mindenki mással együtt. De ki ezért a hibás? Ki kérte pl, hogy legyen 600 féle pet palackos üdítő, 1000 féle értelmetlen műanyag vacakkal, csomagolóréteggel együtt? Senki. Marketing és a fogyasztói társadalomra való szoktatás, hogy aztán az emberiség legyen a bűnös a szemetelésért, a klímaváltozásért, mindenért. Milyen "kedves" az elittől, hogy a Great Reset-nek hála, megmenti a bolygót attól, amit szándékosan okozott. Cserébe elhiteti veled, hogy a te okoztad.
Média: Van a fősodratú média, ami felsőbb körökből leadott híreket közvetít. Minden szál itt is, továbbra is az elithez vezet. A médiában szintén jelen van a manipuláció, nem is akármennyire. A fősodratú lényegében színtiszta manipulációra alapul. A média képes arra, hogy formálja a világot az emberek fejében, rettegést képes kelteni és igencsak képes hamis információkkal megtömni az emberek fejét, könnyen irányíthatóvá, manipulálhatóvá teszi őket. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha fent arra a döntésre jutnak, hogy azt kell elhitetni az emberiséggel, hogy az ég zöld, akkor az emberiség el is fogja ezt hinni, mindaddig, amíg el nem kezd gyanús lenni a hír hitelessége és bele nem ássa magát valaki a témába, hogy jé, ez mégsem igaz, vagy fel nem néz az égre. Tökéletesen látszott amúgy covid alatt, hogy a média kulcsfontosságú, a lebutított társadalom manipulálásában.
Közösségi média: A Facebook (elit, YGL Zuckerberg), is szintúgy manipulálta, formálta az emberek gondolkodását, többekközt a "tényellenőrző" baromsággal. Igazából az igazság terjedését fogták vissza, szándékosan. Azt se lehetett kiírni, ha valakinek baja lett az oltástól, 30 (?!) napra letiltották az adott fiókot. Tehát ilyen szinten ment a hülyítés, hogy csak azt hidd el, amit a fősodratú média eléd tesz, minden más hazugság, senkinek semmi baja az oltástól, tiltás jár érte, ha bármi mást állítassz, akár saját tapasztalatot írsz le. Aki akkor a Great Resetről írt, vagy bármit megkérdőjelezett, szintén tiltást kapott, vagy törölték a bejegyzést. Szerencsére mostanra nyíltan le lehet írni, hogy mi a helyzet és örömmel látom, hogy az emberek a fősodratú média helyett egyre inkább a saját ösztöneikre hallgatnak, mert már túl sok baromságot akarnak letolni az emberek torkán.
Covid: Csak lehet erről már nyíltan beszélni, nem?! Nagyon egyszerű a történet, nem volt semmiféle Vuhani képzeletbeli denevér. Koronavírusok kutatásával, kísérletezésével, fejlesztésével foglalkozó, létező Vuhani virológiai labor van helyette, ami Amerika és Fauci kezében van. Fauci-ról nemtudom ki hallott, ki nem, ő az egyik tettes, a covid létrejöttéért, amit az amerikai adófizetők pénzéből sikerült is megalkotnia. Sok ügye volt már, emberkísérletekkel, magzatok testrészeinek felhasználásával kapcsolatban is. A szülők számára halottnak nyilvánított (magyarul elhitették a szülőkkel, hogy a baba halva született) újszülötteken kísérletezett stb. Tehát nem épp normális ember, de hagyjuk is ezt most. A covid laborból való kijutása megakadályozható lett volna, de mivel az volt az érdek, hogy kikerüljön és világjárványt okozzon (hiszen ezért hozták létre), így hiába próbálták megakadályozni a labor dolgozói, a vírust kijuttatták. Később az ott dolgozókat elhallgattatták, közülük egy férfi "véletlenül" kipottyant az ablakon. Aki beszélni mert róla, azt lecsukták. Lépjünk picit vissza a média és az elit hatalmához. A covidot milliószor nagyobbra fújták fel, mint amennyire valóban veszélyes, hiszen 99,98% túlélési arányú. Nem az volt a cél vele, hogy sokan meghaljanak, hanem a megfélemlítés, az irányítás és az emberek beoltása. A média szépen felvezette a vírus hírének fokozatos csepegetését, indokolatlan pánikkeltéssel, hála Marc Van Ranst Chatham House-i előadásának, aki a H1N1 műbalhé mondhatni rendezője volt. (Aki nem tudná, az is mesterséges vírus volt, mesterséges pánikkeltéssel.) Közölte, hogy a H1N1 már régen volt és legközelebb jobban kell csinálni, hát sikerült is nekik. Főpróbának meg ott volt az Event 201 koronavírus pandémia szimuláció. Tehát a média ezzel volt tele, Kínában kitört egy pusztító, tüdőgyulladást okozó járvány, az emberek az utcán esnek össze és halnak meg stb. Hagyok időt elgondolkozni azon, hogy egy 1,4 milliárd lakosú Kínában, a légszennyezés, a késsel vágható szmog miatt folyamat köhögő, fulldokló és maszkot viselő emberek országában mennyire észrevehető, ha van mondjuk 80 ezer köhögő, felsőlégúti vagy épp tüdőgyulladásos beteg ember. Semennyire. Mint ahogy az sem, hogy 3 év alatt 5 ezer ember halt meg ott covidban. Fauci ismét felbukkant akkor, kezébe vette az intézkedéseket, a lakosság "megóvását" a saját kis szándékosan kieresztett vírusa miatt. Nyilván csupa jócselekedetből, hisz pont arról híres.. Közben folyamatosan jöttek a rettegést keltő hírek, 2020. március 11.-én pedig a WHO (Gates WHO-ja) világjárvánnyá nyilvánította a covidot. Innentől már nyilván van sejtésed, mi történt, bár ki hogy élte meg. Míg a magyar ember otthon ült a seggén, mert azt mondták, azt tegye, nézte Nyunyóka nénit, aki eszméletlen baromságokat összehordott, mivel annyira rossz színész, addig más országokban több eszük volt az embereknek és rájöttek, hogy valami nem oké. Szinte minden országban tömegesen vonultak ki az utcára. Nem azért volt covid idején gazdasági válság, mert az emberek kiestek a munkából a vírus miatt. Azért volt gazdasági válság, mert bezáratták a munkahelyeket, intézményeket, nem engedték dolgozni az embereket. Aki ez ellen fel mert szólalni, kiment egy békés tüntetésre, azt meg szarrá verték, megbilincselték. A korlátozások nem a covid eltűntetése miatt voltak, nem az egészségünk, életünk megóvása miatt. Közben meg olyan brutális bakik voltak, mint pl YGL Angela Merkel (német kancellár) megnyilvánulása, aki 2021 februárjában kijelentette, hogy "közbeszólásomban hangsúlyoztam, hogy a világjárványnak addig nincs vége, amíg a világon minden embert be nem oltottak ".
Tudományos szakemberek, szaklapok, folyóiratok, PubMed és társai: Mint az elit, így azon személyek, szaklapok, globális, vagy akár regionális intézmények, szervezetek is lekövethetők, amiknek alapvetően elhisz bármit az ember. A háttérszálak szintén az elithez vezetnek. Ezen az oldalon, ebben a témában, a pályafutásom során találkoztam már olyannal, aki belém kötött és tudományos oldallal próbálta a saját állítását alátámasztani. A Monopoly dokufilm után lett némi rutinom a háttérellenőrzésben, így rávilágítottam a vitapartnerem forrásának egetrengető háttérsztorijára. A forrása, annak ellenére, hogy nagyhatalmú szervezet, korábban próbálta az emberek szemét felnyitni, hogy globális, teljes kontroll alá akarják vonni az emberiséget (Lock Step). Később ezt a szervezetet felvásárolták és azóta okádja magából az elit által kitalált baromságokat. Szóval jót szoktam mosolyogni azon, hogy az én forrásaimba kötnek bele, ahelyett, hogy a saját forrásukat ellenőriznék le.
Great Reset: Ha eljutottál idáig az olvasásban, akkor talán már egyértelművé vált, hogy a Great Reset, Agenda, avagy Új világrend nem leányálom lesz. Nagyon szépen körbe tudják burkolni a tervüket, csupa jó dolgoknak hangzanak, pl megszűnik a szegénység (ezt eddigis meg tudták volna szüntetni, de ők szeretik látni, ha az emberek szenvednek. Nekik egyszerűbb lesz többmilliárd embert kiiktatni 2030-ig, meg eltörölni a pénz mai formáját), megosztjuk másokkal a dolgokat (mert nem lesz semmi sem a tulajdonunk, még a saját gondolataink sem). "Nem lesz semmid, de boldog leszel". Mit is jelent ez az egész? Rockefeller fundation, Lock Step terv, vagyis totális, globális kontrollt akarnak kiépíteni, a világjárványok leple alatt. Megfigyelő államot. Talán már hallottad azt a kifejezést, hogy "Orwelli világ". Ezt hasonlóképpen kell elképzelni, mint a kínai társadalmi kreditrendszert, csak ez még annál is durvább. De te boldog leszel, mert addigra zombi leszel.
A következő évek: Mivel totális, globális kontroll és világkormány kiépítése zajlik, így egyre több szar vár az emberiségre és egyre kevesebb rá az esélyünk, hogy megakadályozzuk. A karbonadó tönkre fog vágni mindenkit. Lesz még egy ránk dobott pandémia, bedől a világbank, kibertámadás, kötelező oltás, chip, többmilliárd ember meghal és gyaníthatóan a háború is terjeszkedni fog, komoly átalakulások várhatók, mivel ugye a világkormány kiépítéséről szól az egész. De a háború pontos lefolyási menetébe megmondom őszintén, nem ástam bele magam annyira, mivel engem már nem érdekel, más meg azzal sincs tisztában, hogy a covid mekkora átverés volt, tehát általában ígyis-úgyis az alapoktól kell felépítenem a beszélgetést.
4.ipari forradalom: Ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor talán már sejted, hogy az emberiség olyan, mint a hangyaboly, az elit meg olyan, mint egy óriás a hangyaboly felett. Bármit megtehetnek velünk, hiszen Istent játszanak és ezt megfogják tenni mindaddig, amíg mi nem lázadunk fel igazán és el nem tapossuk őket, mielőtt ők taposnak el minket. A nagy újraindítás által teljesen átformálják a mai világot, beleértve az embert is. Nem fogok kertelni, a covid oltások nem a mesterséges covidra vannak. Itt jön a "Nem lesz semmid, de boldog leszel" második része. Miért leszel boldog? Mert saját identitásod sem lesz. Nem véletlenül erőszakolták rá az emberiségre akár megfélemlítéssel, akár zsarolással az oltásokat. A túlnépesedés szónokai nem emberéleteket akartak ezzel megmenteni, hanem egy új világot teremteni génmódosított, transzhumanoid emberekkel. Még Orbán is elmondta, hogy előbb, vagy utóbb mindenki rá fog jönni, hogy vagy beoltatja magát, vagy meghal. Nyilván nem a 99,98% túlélési esélyű covidban, hanem a ma élő embert így vagy úgy, de el fogják pusztítani. A vakcinák Gates kezében vannak, a génmódosítás, transzhumanizmus, az MI és az ember összeolvadása, mint cél, nem újkeletű dolog, régóta dolgoznak ezen és milliószor utaltak rá, vagy épp kongresszusokat tartottak róla, hogy új embert fognak alkotni. 2045-re már az ember teljesen megszűnik létezni a mostani formájában, helyette kiborgok, humanoid robotok lesznek. A testet nanorobotok alkotják majd, amik bármilyen alakot felvehetnek, megjelennek a hologram testek is. Addigra az "ember", legalábbis az "elméje" halhatatlan lesz, hiszen már nem hús-vér testet ölt. (Ha valakit érdekel, a 2012-es, Global Future 2045 kongresszus gyönyörűen elmagyarázza.)
Tudod miért fut 2 szálon a történet? Mert ha mindenki tudná, milyen mocskos világban él, akkor nem tudnák megtenni ezt az emberiséggel. És tudod miért fog ez az egész megtörténni? Mert míg más még nálam is durvábban beleásta magát, vért és verítéket nem kímélve, a saját maradék kis életét arra áldozza, hogy akár többszáz, ezt a dolgot, a lehető legrészletesebben elmagyarázó, millió bizonyítékkal teli videót csináljon, (vagy éppenséggel itt vagyok én, aki 2,5+ éve linkelget és kisregényt írkál Gyakorin a témában), addig más egy szaros beszélgetős műsort, vagy dokumentumfilmet sem képes megnézni, illetve nem képes értelmezni, hogy az életét befolyásoló, igen komoly dolgokról van szó. És ha a leírt dolgok után is hülyének állítasz be, akkor, (bár nem szeretek erre gondolni, de) van egy rossz hírem. Hat az oltás.
Na látod, ez már valami. Ilyesmire gondoltam, bár most kicsit átestél a ló túloldalára.
Marketing: igazad van mindabban amit írtál, én is tudom mindezt. Ám a végkövetkeztetéseddel nem értek egyet.
Média és közösségi média: igen, manipulatív, ebben is egyetértünk. Nincs is független média. Sem fősodratú, sem alsodratú. Manipulálni viszont csak azt lehet, aki nem ért ahhoz, amivel kapcsolatban manipulálják, illetve, ha úgy általában nincs meg benne a kritikai érzék, vagy akár az ún. "józan paraszti ész". Sajnos, az internet még inkább megkönnyíti a manipulációt, illetve a téveszmék terjedését is. Mondjuk, a Covid pont nem jó példa, és ez nekem szakterületem, szóval ebben a témában nehéz lenne engem manipulálni. (Nyilván itt is voltak rossz döntések és túlkapások is, de összességében nem sok mindent lehetett volna másképp csinálni. A hozzá nem értők szerint persze igen, de az ő elképzeléseik kevésbé mérvadóak ez esetben.)
Covid: mivel a továbbiakban erről rengeteget írsz, hát én is belemegyek kissé részletesebben.
Honnan jött?: bármi elképzelhető, de a legkevésbé az, hogy szándékosan kiengednek egy kontrollálhatatlan vírust, ami ellen azok sem védettek, akik kiengedték. Nincsenek illúzióim, simán el tudom képzelni, hogy mindenféle veszélyes kísérleteket folytatnak, véletlenül is elszabadulhatott egy ilyen kísérleti vírus, azonban (és ez nem újkeletű felismerés), számtalan olyan mikroorganizmus cirkulál az állatvilágban, mely, emberre jutva potenciális járványokozó lehet. Mivel az emberiség létszáma kontrollálhatatlanul nő, hatalmas területeket "vesz el" az állatvilágtól, ez egyre és egyre növekvő kontaktusszámot jelent az ember és a vadállatok, (és a vadállatok háziállatok) között, egyre és egyre növekvő esélyt teremtve arra, hogy egy állati kórokozó átjusson az emberre, majd mutálódva az emberről-emberre terjedés is megoldódjon. És, ha ez a terjedés légúti, onnan nincs megállás, és nem a világelit miatt, hanem az emberiség hatalmas létszáma és a közlekedés jelenlegi szintje, a jelenlegi utazási szokások miatt. Egy ilyen vírust megállítani nem lehet, csak lassítani. (Gondolom, nem kell kifejtenem, embereknél miért nem működik az, amit pl. sertés pestis alkalmával művelnek a fertőzött sertésállománnyal!) Szóval, emberek vagyunk, természetesen humánusak (remélhetőleg.) Nem hagyhatjuk az idős, vagy beteg embereket sem meghalni. Mit lehet akkor tenni? Korlátozó intézkedések. Eleinte, mikor még nincs gyógyszer vagy vakcina. Minél több ember betegszik meg egyszerre, annál nagyobb a baj. Akkor is, ha végül meggyógyulnak, mert addig is foglalják ez eü. kapacitásokat.
Egy kérdés: TALÁN ELFELEJTETTED, mi volt 2020.tavaszán Olasz/Spanyolországban, vagy New Yorkban, Londonban, stb... A kórházi folyosókon fuldokló emberek nem statiszták voltak! Nálunk is ez lett volna, ha még időben be nem zárják az embereket, akit csak lehetett, az otthonaikba! Ráadásul, még maszkból sem volt elég, hiszen senki sem számított rá, hogy egy nővérnek naponta 5-6 maszkra is szüksége lesz, mikor addig egyet sem kellett felvennie! Nyilván a gyártók raktáraiban sem volt ilyen mennyiségben maszk, mert minek lett volna, ha korábban a töredéke kellett? Idő kellett, hogy mindenki felkészüljön. Ezt nyerte meg a kormány a "feleslegesnek" tűnő lezárásokkal. Később, 2021 tavaszán pedig tarolt a járvány, külföldön is, nálunk is. Erről speciel saját tapasztalataim vannak, kórházban dolgozom. És itt lép be a manipuláció kérdése: lehet, te úgy érzed, manipuláltak a hírekkel a teli intenzív osztályokról, és a haldokló, korábban egészséges fiatalokról, de esetemben ez szóba sem jöhetett, mert én pontosan tudtam, hogy ez az igazság, mivel láttam! (Szóval, nekem hiába mondod, hogy az ég zöld, mert én látom, hogy kék.) Müller Cecília egyáltalán nem beszélt baromságokat, aki ért a szakmához, az ezt meg tudja ítélni. Attól látszott szakszerűtlennek, hogy igyekezett egyszerű nyelven szólni, mivel nem járványügyi szakértőkhöz beszélt, hanem az egyszerű átlagemberekhez, arra törekedett, hogy még az is megértse, akinek a 8 általánosa sincs meg. Ugye, nem kell mondanom, hogy sokan élnek ezen a szellemi színvonalon, és éppen velük kritikus megértetni, mit tegyenek és mit ne! Nyilván, egy diplomás embernek furcsán hangzik az ilyen egyszerű megfogalmazása a számunkra triviálisnak tűnő dolgoknak.
Távolságtartás, kézmosás, szellőztetés, maszk, később oltás. Ha mindenki, de tényleg MINDENKI betartaná az első hármat/négyet, alig lenne szükség az utolsóra. De nem lehet megbízni az emberekben, mert mindig lesznek olyanok, akik nem hajlandók az együttműködésre (most mondd meg, például MIÉRT érzi szükségét valaki annak, hogy a pénztárnál a nyakára másszon egy vadidegen embernek, és MIÉRT nem bírja elviselni, hogy másfél méterre álljon tőle???). Ilyen apróságokon múlik minden, és azért kell rendeleti úton megkövetelni dolgokat, mert különben nagyon sokan kihúznák magukat az intézkedések alól, vagy, mert nem képesek felfogni a szükségességét, vagy, mert magukat kivételnek tekintik.
Amit a "Covid" szekciód elején írtál, azt nem érdemes kommentálnom, mert pont annyira tudnám ellenőrizni a hitelességét, mint te, azaz semennyire.
Viszont a vakcináról: szintén régi tudás, hogy az oltások a járványok megelőzésének leghatékonyabb eszközei. Működtek, működnek is. Covid ellen is. Persze, ennek megítéléséhez sem árt némi szakmai háttér. Arról egyáltalán nem kell meggyőznöd, hogy a 2021 első félévében beadott, az eredeti variáns ellen készített vakcina nem tudja kivédeni a jelenlegi omikron variáns megbetegítő hatását. Ez természetes. Ez nem egy himlő vagy kanyaró elleni vakcina, ami (majdnem) életre szóló védettséget ad. Mivel a vírus sem himló vagy kanyaróvírus, hanem azoknál összehasonlíthatatlanul változékonyabb. Talán még az influenzánál is, pedig az ellen is évente szükséges oltani. Szóval, azok az érvek, hogy "nem ér semmit az oltás, mert az oltottak is megbetegszenek", nem érnek semmit. Igen, most már megbetegszenek. 2021 tavaszán még nem betegedtek meg. Ez is saját tapasztalatom, az oltott eü. dolgozók kapcsán, akik között alig volt megbetegedés, míg az oltatlan társadalomban tarolt a járvány. (Igen, az is saját tapasztalatom, hogy a kórházba kerültek között alig-alig volt oltott.) De azóta másfél év eltelt, az akkor oltottak védettsége lecsökkent, a vírus rengeteget változott, az akkori oltás ma már alig véd, gyakorlatilag majdnem újra oltatlannak tekinthető az egész társadalom.
Persze, időközben lassan átfertőződik az emberiség, alkalmazkodunk egymáshoz, a vírus és mi, remélhetőleg csak egy kellemetlen, de nem veszélyes légúti megbetegedés marad belőle. De ez semmit nem változtat azon, hogy NEM ÍGY INDULT. (És, még mindig nem zárható ki az sem, hogy jön egy újabb veszélye variáns, nem a világelit, hanem a vírusmutációk miatt.)
Elviekben mi tudta volna megállítani a járványt? Ha a világon minden embert beoltottak volna. Merkel kancellárnak igaza volt. Nyilván, ez lehetetlen, különösen, mert pár hét leforgása alatt kellett volna véghez vinni. De akkor garantáltan működött volna!
Ami meg a vakcinák mellékhatásait illeti: senki sem tagadja, hogy vannak. Viszont, túlzásokba sem kell esni. Itt elég nehéz a helyes utat járni, több okból, erről a témáról oldalakon keresztül lehetne írni és vitázni. A konklúzió azonban SEMMIKÉPPEN sem az, hogy az oltások rosszak, senki ne oltasson, épp ellenkezőleg, hasznosak és szükség van rájuk. Ahogy arra is szükség van, hogy feltárják a mellékhatásokat, és a lehetőségekhez képest minimalizálják azokat. Ebben a témában minél kevesebb szerepet kap a politika és az üzlet, annál jobb mindenkinek. Sajnos, túl sok szerepet kap. (A génmódosító oltáschipekre pedig nem fogok sok szót vesztegetni, mivel úgy baromság, ahogy van. Mivel tanultam molekuláris genetikát, meg tudom ítélni.)
Great Reset: talán látod, hogy végigolvastam, amiket írtál eddig. De sehol nem látom benne a Great Reset-et. Ahogy a további állításaidban sem, amik már megint átcsúsznak a konteós dimenzióba, azaz kinyilatkoztatsz dolgokat, melyekre semmi bizonyítékot nem adsz, konteószagú kifejezésekkel dobálózol, klisékben kezdesz beszélni. Kontrollvesztetten jósolgatsz (ez lesz meg az lesz - egyszerűen nem tudhatod! te sem vagy orákulum, sőt, hírszerző sem, csak elhittél valamit, amiről olvastál az emberek befolyásolására nagyon is alkalmaz médiumokban), felsőbbrendűséget sugalmazol (hiszen csak e te következtetéseid lehetnek helyesek, ugye?), és nem veszed észre, hogy, ha megfosztjuk az általad közölteket a konteós lila ködtől, akkor még egyet is értünk a valódi TÉNYEKBEN, csak nem ugyanazt a következtetést vonjuk le belőle.
Az emberiség nem túl intelligens, könnyen befolyásolható, megvezethető. A világot irányító politikusok gátlástalanok, korruptak, sokuk szintén nem túl intelligens. A világot a pénz, nyereségvágy, hatalomvágy tartja markában.
Tényleg kellene egy globális ELIT (tényleg elit, a szó jó értelmében), akik világkormányt alakítanak, és ráterelik a fent említett tulajdonságokkal bíró emberiséget a helyes útra.
A filmedet pedig meg fogom nézni, mert érdekel, de nem várok tőle sokat.
#127 Ne haragudj, de olyat állítani, hogy fősodratú média nem létezik, elég nagy butaság. Pl. M1, M2, Duna, Tv2, Rtl és társai, Orbánék kezében vannak. Ha ez a szakterületed, tudni kéne, hogy működik a média. A nem fősodratú média eközben leközölt a H1N1-ről is cikkeket, bizonyítva, hogy mekkora kamu volt, a covidról is végig, hogy mi hogyan volt, mi volt a laborban dolgozókkal stb. A fősodratúban nyilván nem jöttek le olyan hírek, hogy a covid mesterséges meg ne pánikolj már egy 99,98% túlélési esélyű vírustól, mert nem fogsz belehalni.
Imádom az olyan kis báránylelkű embereket, mint te vagy, hogy mindenkiben a jót akarod látni. Árad belőled a kis pozitív életszemlélet, ezzel csak az a baj, hogy azt sem veszed észre, hogy át lettél verve. Tudod, szembe kéne nézni azzal a ténnyel, hogy millió bizonyíték van rá, hogy át lett vágva az emberiség és nincs semmiféle denevér. Nem a túlnépesedés meg ilyesmi dolgok vezettek a covidhoz, hanem a labor, amiről adatok vannak, tehát nem egy kitalált, senkinemlátta denevér. Ez már az a szint, hogy magadnak hazudsz, ha továbbra is próbálod elhitetni magaddal, hogy minden ember jóságos és a covid a természet ajándéka. Mellesleg a H1N1 bevallottan mesterséges volt, tehát nemtudom mit csodálkozunk. Marc a covidnál is igencsak segítkezett. Mellesleg amit írsz, hogy túlnépesedés... Tessék utána olvasni, hogy mekkora átverés ez is. Nincs túlnépesedve a Föld, 8 milliárdnál jóval több embert ki tud szolgálni úgy, hogy tönkre se tegyük. Ez olyan, mint a fogyasztói társadalom, hogy te vagy érte a felelős, közben mégsem. Az emberiséget okolják olyanért, ami nem valós probléma, csak ők sulykolják a fejedbe.
Nem felejtem el mi volt x időben, mert én nem a média által leadott híreket figyeltem, hanem a statisztikát, ahol az is látható, hogy hány aktív, súlyos covid eset van. Legutóbb is, a média leadta, hogy brutális covid hullám tarol Németországban. Ránéztem a statisztikára és röhögtem egy jót, hogy van, aki még bedől ennek?! Nemhogy a súlyos eset kevés volt, hanem az aktív fertőzött is cirka 300 ember volt. 😄 Mellesleg azt sem felejtem el, hogy össze lett zúzva az egészségügy. Tudod-e, miért fulldokoltak a kórházi folyosón az emberek? Azért, mert világszerte átcsoportosítások és kórházbezárások voltak. 20, később 30%-os ágykapacitással látták el a beteg embereket, a kijelölt kórházakban. Nem volt normális egészségügyi ellátás, minden beteget, legyen az covidos, rákos, stroke-os, influenzás, csak a kijelölt kórházakban látták el. A kisebb kórházak meg be lettek záratva. Én anno néztem videókat az ott élő emberek beszámolóiról, hogy adott helyen milyen a covid helyzet. Ha nem borítják szarrá az eü-t, akkor gyönyörűen, problémamentesen el lehetett volna látni minden egyes beteget. Személyes kedvencem, mikor valaki azzal jön, hogy ő kórházban dolgozott és csúnya dolgok voltak, egészséges fiatalok fulldokoltak stb. Bármilyen meglepő is, a kórházba nem bulizni járnak a betegek, így nemtudom miért gondolod, hogy ezt az infót közzé kellett tenned. Alapvető dolog, hogy okkal vannak ott, ahol. Ez meg, hogy az oltatlan társadalomban tarolt a járvány, mer láttad, mer aszonták. Nyilván mindenkit kikérdeztél a kórházban, miközben lélegeztetőn volt. 😄 Többmilliárd oltatlan embertársammal együtt lazán átéltünk a covidot. De ha szimpla logikával gondolkodunk, amire már rámutattam, hogy a covid oltások nem a vírus ellen vannak, akkor nem tudom, miért jössz még ilyen hazugságokkal. Ugyanúgy esik át rajta az oltott és az oltatlan ember is. Vagy megszívja, vagy nem. Jöhetsz te is nekem tudományos folyóirattal, meg kutatási akármikkel, előző válaszomban kifejtettem, hogy háttérkutattam már párszor, meg miért hazugság, amit állítanak. Innentől kezdve kezd a beszélgetés olyan lenni, mintha a falnak beszélnék.
Mellesleg covid előtt gondolom bele sem gondoltál, hogy napi szinten hány ember kerül kórházba ilyen olyan problémával, akár haldokolva is. Meg voltak ugye azok a hírek, hogy nem győzik a holttesteket hamvasztani stb, ezekről is kiderült, hogy kamu volt. Bizonyításként 3 év alatt meghalt covidban 6 millió ember, míg utána lehet nézni, hogy csak idén, a mai napot bezárólag 45 millió ember halt meg. Fel tudod ezt fogni, hogy mekkora a különbség? Csak idén 45 millió ember halt meg! Mégsem veszed észre, mégsem állnak a holttestek egymáson a hamvasztó előtt. Hol haldoklott idén az a 45 millió ember? Javarészt kórházban, csak nem 100 kórházba zsúfolták be őket, hanem több millióba, így szépen eloszlott és nem látsz belőle semmit. De mondok egy még durvábbat, a covid 3 éve alatt kb 150-160 millió ember halt meg világszinten, mert az élet része a halál.
Azért kicsit poén, ha még véded Cili nénit, dehát ez a legkisebb dolog a millió közül.
Elviekben az tudta volna megállítani a járványt, ha Faucit kiiktatják és felszámolják az elitet. Minden más lehetőség kizárható, mivel a covidot időzítetten engedték ránk újra és újra, de te még ezt sem vetted észre. Mi ez a duma, hogy akkor lett volna megállítható a járvány, ha minden ember be lett volna oltva???? Az ember esze megáll tőled! Megállt a covid attól, hogy beoltattad magad? Nem. Immunis lettél a covidra? Nem. Kihaltak az oltatlanok? Nem. Van bármi hatása az oltásnak a vírus ellen? Nincs! Akkor miről beszélsz? Tökéletes példája vagy annak, hogy akit beoltottak, annak lassan elmegy a maradék esze is (tiszt.kiv.).
Ember, nem vagyok orákulum, de olyan bénán csinálja az elit, hogy előre lehet tudni, mi fog történni. Nem következtetések ezek, nem olvastam valahol, hanem hallgatom az elitet, meg a YGL diákokat, plusz konferenciákat, kongresszusokat stb. Ennyi a titok. Az elit meg csak tudja, mit fognak még elhitetni veled.
Nemtudom ezt a konteós dumát kinek szántad, mert én alátámasztott tényeket közöltem az előző válaszomban is. Ha nem vagy képes felfogni, utána nézni, hát ne tedd, de ne engem állíts be hülyének, ha konkrét, kézzel fogható dolgokról beszélek, te meg ezeket baromságnak gondolod. Az elit létezik, valóságos. Csak az elit nem olyan báránylelkű, mint amilyen te vagy, hanem eltapos mindent és mindenkit. Te meg még tapsolsz is nekik. Köszönöm, hogy beléd is kár volt a szó, mert ebből értelmes beszélgetést nem lehet kihozni, ha te képzeletbeli dolgokról hadoválsz, míg én ellenőrizhető tényekről, létező emberekről. Ebből is látszik, hogy működik az oltás. Ne fárasszuk egymást tovább, ennek így nincs értelme. További szép estét és minden jót.
Hár kérlek, azt hittem, talán lehet veled értelmesen beszélni, de kiderült, hogy nem, mert pszichiátriai eset vagy.
Míg én a saját szememmel látottakat írtam, addig te ellenőrizhetetlen állításokról hadoválsz.
Az általam logikailag levezetett magyarázatokat figyelmen kívül hagyod, mintha le sem írtam volna, és újra kijelented, amit a magyarázatomban megcáfoltam. Mindezt teszed úgy hogy én vagyok a szakember, te meg a laikus.
Ellenben te semmit sem tudsz logikusan levezetni, elmagyarázni, csak kijelentésekkel dobálózol, amit valaki vagy elhisz, vagy nem, belátni nem tud, mert nem adsz rá magyarázatot, csak kijelented.
Kár beléd a szó, ahogy mondom, nem vagy komplett. Hát további jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!