Kitöltitek a népszámlálást?
Mit jössz mindig a maláj miniszterelnökkel?
Bugyibérlés...
:D
Értelmes érvek rendben lennének.
De te nem érvelsz, csak videókat linkelgetsz, és még arra sem vagy képes szellemileg, hogy világosan összefoglald a tartalmuk lényegét azok számára, akik nem látták. Ehelyett csak ugyanazt a néhány klisét ismételgeted valahány kommentedben, nem csak itt, de más kérdéseknél is. Tipikus ismérve azoknak az embereknek, akik felszínes ismeretekkel rendelkeznek valamiről, és szakértőnek próbálják eladni magukat pár szakkifejezés jól-rosszul történő használatával, de ha mélyebben firtatják, miről is van szó, kiderül az illetőről, hogy valójában fogalma sincs, nem ért semmit.
A központi jármű és ingatlanbérlésnek még akár lenne is realitása. Magyarországon nagyon röghöz kötöttek az emberek, de van ország, ahol egész jól működik az állami bérlakásprogram. A közösségi autómegosztás vagy a közösségi kerékpár, roller már nálunk is elindult, és használják is. Ezekben én látok fantáziát.
De hogy mindent béreljünk, az azért elég meredek elképzelés. Ha csak azt nézem, hogy kapásból egy dioptriás szemüveget egyedileg készítenek el bemérés alapján, és nem tudod bárkiét felvenni. Mondjuk ha a bérlés azt jelenti, hogy nem nekem kell kifizetni, de olyat adnak, amire szüksége van az egyénnek, és nem kell többet várni, mint most, hát szerintem sok szemüveges még örülne is, ha nem kellene egy vagyont kifizetni szemüvegért, és utánajárni, hol nem húznak le.
A bérelt ruhát cserélgetik is? Szóval a ma hordott bugyit leadom, és azt megkapja más? Jó kis fertőzések melegágya lenne az ilyen bérbugyi program. Konteóskánk biztosan szívesen felvenné a tetves csöves ruháját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!