Lányommal a viszonyom évek óta megromlott, konkrétan csak akkor keres, ha pénzre van szüksége. Exfeleséggel már szintén évek óta nem tartjuk a kapcsolatot, mivel a lányom már nagykorú. Örökléssel kapcsolatban lenne kérdésem?
Figyelt kérdés
Én újraházasodtam, ebből a házasságomból van két gyerkőc, a házasságunk a feleségemmel nagyon jó. Nem miatta válltunk az exfeleséggel, de ettől függetlenül nincsenek jóba, sem a lányommal. Mivel a ház, amiben lakunk, a feleségemmel közös néven van, így ha én már nem lennék, az én részemből a lányom is örökölne, amire viszont abszolút érdemtelen. Végrendeletben erről majd rendelkezem, viszont ha a házból nem részesedik érdemtelenségi okra hivatkozással, úgy a kötelesrészre igényt tarthat?2022. júl. 4. 10:50
81/90 anonim válasza:
85#
Oh ... jo sokan vannak !
Csak azt nem ertem miert ilyen mergesek !
82/90 Andizsuzsi válasza:
"Kerdezo mondd , hogy troll vagy !"
Nem kell mondania. "Elfogyott" a történet, jött a bunkó személyeskedés.
83/90 anonim válasza:
"És ez pont azt jelenti, hogy nem zárkózik el teljesen a kapcsolattartástól." Nem, ez azt jelenti hogy egy haszonleső kis dög, akit csak a pénz érdekel.
84/90 anonim válasza:
Eddig annyit tudhattunk meg, hogy a lányod se veled, se az anyjával sincs jóban, illetve azt lehet még tudni, hogy alkalomadtán meglopott téged és csak akkor keres fel, ha pénzre van szüksége. Eléggé el lett hanyagolva ez a lány és ebben ugyanolyan hibás vagy, mint az exfeleséged. Utána meg csodálkoztok, hogy nem tisztel titeket a gyereketek. Szerintem nem fair, amit a lányoddal szemben elkövetsz. Ha már nem tudtál neki az apja lenni,legalább az örökségétől ne foszd meg... Ami meg téged illet kérdező, észrevettem, hogy minden egyes üzenetre - ami téged bírál - egyből felkapod a vizet. Már csak ebből kiindulva is merem azt feltételezni, hogy bizony a lányod nem azért nem szeret téged, mert ő a Sátán, hanem inkább azért, mert egy kritikátlan pö5c vagy.
85/90 anonim válasza:
Az ilyen apák mindig a gyereket meg az exfeleseget hibaztatjak.
Abba bele se gondolnak hogy esetleg ők nem csináltak jól valamit. Vagy hogy ők is hibásak mondjuk.
86/90 anonim válasza:
#85, a legtöbbnél kimerül az apaság abban, hogy "megnemzettem" és "elmentem a tejszaporító bulira". Esetleg: "dolgoztam, hogy legyen pénz".
87/90 Andizsuzsi válasza:
"Nem, ez azt jelenti hogy egy haszonleső kis dög,"
Lehet. De a kapcsolatot tartja, hiszen időnként felkeresi az apját.
88/90 anonim válasza:
Kedves kérdező. Megromlott a kapcsolatod a lányoddal, de nem inkább te vagy aki csak akkor keresed őt amikor neked van szükséged tőle valamire? Téged miért akarna ő keresni? Oké hogy szereted, de amivel ezt te ki mutatod felé az jó neki? Nem inkább te vagy itt a gyerek? Le lehet pontozni, de ha másban keresed a hibát azzal nem tudok segíteni megoldani neked ezt problémádat.
89/90 anonim válasza:
#88 ez egy troll kérdés, ne erőltesd.
90/90 anonim válasza:
89 Mi teszi ezt a kérdést troll kérdéssé?
Lehet hogy az, csak kérdezem.
Amúgy arra kíváncsi vagyok hogy az én válaszomat mi miatt nem találják hasznosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!