Mondta már apád/anyád neked, hogy dögölj meg/rohadj meg/mikor halsz már meg? Hány éves vagy, milyen nemű, és konkrétan melyiket mondta?
Anyám a rohadj meget szokta mondani. A dögölj meg is azt hiszem elhangzott egyszer-kétszer, de akkor még kicsi voltam, a kontextusra nem emlékszem.
16/L
Jaj te jó ég, úgy sajnálom! Én is kitartást kívánok nektek! :(
A kérdésre válaszolva, hála Istennek a szüleimnek eszükbe se jutna ilyesmit mondani nekem! Lány vagyok
így ebben a formátumban nem hangzott el, de lassan több mint tíz éve várják türelmetlenül orvosékkal együtt, hogy mikor döglök már meg végre... kis mutáns testem meg csak nem adja fel, sőt, elvitt tőlük messzire, és most sacperkábé nagyon jól érezzük magunkat nélkülük. idegesíti is őket rendesen, pedig a táblázat és a nemtudommilyen skála már megmutatta, hogy nincs itt semmi keresnivalóm.
nőnemű vagyok, 22.
Igen, napi szinten elhangzott.
19/l
Igen, kaptam apámtól sokmindent, úgy nagyjából a legtöbbet iskolás koromban, szóval elég hosszú ideig.
(30+os nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!