Lányommal a viszonyom évek óta megromlott, konkrétan csak akkor keres, ha pénzre van szüksége. Exfeleséggel már szintén évek óta nem tartjuk a kapcsolatot, mivel a lányom már nagykorú. Örökléssel kapcsolatban lenne kérdésem?
"Gratulálok a háttérinformáció nélküli okoskodó internethuszároknak!"
Gratulálj magadnak, ha háttérinformációk nélkül teszel fel kérdést és meg vagy sértődve, hogy olyan válaszokat kapsz, amilyeneket.
Andizsuzsi!
Na és miért az apáé?
#32.
Azért mert Ő egy felnőtt ember aki pl. nem védekezett?
Illetve utána sem élt a felnőttségből adódó jogaival…
Ha annyira akart volna az ismerősöd kapcsolatot a gyerekével, akkor megtalálhatta volna a módját…
De az is beletartozik a szülői felelősségvállalásba, hogy kinek/kivel csinálsz gyereket.
Ha olyannal akivel aztán nem maradsz együtt, de még csak egy normális viszonyt sem tudsz vele kialakítani és ezt a gyerek szenvedi el, ott is, igenis a szülők a hibásak.
Nem is értem, hogy mi ezen a meglepő…
"Na és miért az apáé?"
Mondtam én azt, hogy az övé?
"A kérdésre válaszoljatok"
Válaszoltunk. Az adott információk alapján nem lehet a gyereket érdemtelenségre hivatkozva kitiltani az örökségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!