Lányommal a viszonyom évek óta megromlott, konkrétan csak akkor keres, ha pénzre van szüksége. Exfeleséggel már szintén évek óta nem tartjuk a kapcsolatot, mivel a lányom már nagykorú. Örökléssel kapcsolatban lenne kérdésem?
Figyelt kérdés
Én újraházasodtam, ebből a házasságomból van két gyerkőc, a házasságunk a feleségemmel nagyon jó. Nem miatta válltunk az exfeleséggel, de ettől függetlenül nincsenek jóba, sem a lányommal. Mivel a ház, amiben lakunk, a feleségemmel közös néven van, így ha én már nem lennék, az én részemből a lányom is örökölne, amire viszont abszolút érdemtelen. Végrendeletben erről majd rendelkezem, viszont ha a házból nem részesedik érdemtelenségi okra hivatkozással, úgy a kötelesrészre igényt tarthat?2022. júl. 4. 10:50
51/90 A kérdező kommentje:
48 megnézném a te 'szép' családodat is
2022. júl. 4. 12:26
52/90 anonim válasza:
Elég undorító, hogy a saját vér szerinti gyerekedet ki akarod semmizni, tagadni. Hogy lehetsz ilyen? Elég nagy szemétség. Gondolom a drága jó feleséged duruzsol a füledbe. Gonosz nőt fogtál ki magadnak, lesznek még meglepetések vele az életben.
53/90 anonim válasza:
#52, nyilván az új nő manipulál az alfelével, ahogyan az lenni szokott volt
54/90 A kérdező kommentje:
Húúú de okosak vagytok! Senki nem duruzsol, pláne nem a feleségem! 53-as te meg aztán nagyon tudod a dolgokat 'ahogy az lenni szokott'! Te biztos az exfeleség vagy, akit szépen kiraktak a viselkedéséért mint macskát!
2022. júl. 4. 12:59
55/90 anonim válasza:
#54, valóban ex vagyok, de fordítva történt. Én raktam ki az apák gyöngyét, aki - hozzád hasonlóan - nem érti, hogy a gyerekei miért nem keresik.
56/90 A kérdező kommentje:
54 Biztos nem bírt téged elviselni. Meg tudom érteni! Gondolom uszítottad a gyerekeket szépen apuka ellen, 'ahogy az lenni szokott'!
2022. júl. 4. 13:13
57/90 anonim válasza:
Kerdezo ! Olyan vagy mint egy hisztis gyerek! Nagyon szorakoztato teged olvasni !😂😂
Remelem nem tudod kiturni a lanyodat ! Megerdenel minde fillert azert a szegyenert cserebe , hogy ilyen apja van !
58/90 anonim válasza:
Szerintem a kollégámmal megértenétek egymást. Őt is lepasszolta az exfeleség, azonban soha nem szokta részletezni, hogy ő mit b*szott el a házasság alatt, hanem mindig a feleség a szemét. Kisemmizte, a gyerekeket ellene hangolta, stb. A szokásos önsajnáltató szöveg, "ahogy az lenni szokott".
59/90 anonim válasza:
#56, uszította a fene, levágták ők is, hogy apucira nem lehet számítani. És javasolhatom, hogy magaddal foglalkozz? Jelen pillanatban ugyanis nem én vagyok az, aki a gyerekét ki akarja forgatni a jogos örökségéből.
60/90 anonim válasza:
58#
Ők mind a csúnya gonosz nők áldozatai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!