Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért akarnak radikális...

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Figyelt kérdés

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Ez egy fegyver?

[link]

#szex #abortusz #feminizmus #sztrájk #szextrájk #öléshez való jog
2022. jún. 28. 12:05
 161/184 A kérdező kommentje:
Nem vagy azonos szintű forrás egy híres lexikon definíciójával..
2022. jún. 30. 17:48
 162/184 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert én nem definícióról vitatkozom, hanem arról, hogy valóban jót teszel-e azzal a gyerekkel, akit ráerőltetsz olyan emberekre, akik nem akarják, hogy aztán állami gondozásba kerüljön, ahol aztán minden megtörténhet, de általában a rossz dolgok. Ebben vagyok én hiteles forrás.
2022. jún. 30. 18:18
 163/184 anonim ***** válasza:
96%
#163 akkor mi lenne hiteles forrás arra nézve, hogy az állami gondozás milyen súlyos sebeket ejt az “ártatlan lelkeken”, és hogy ebben mennyire nem nyújt segítséget? Mi kell ahhoz, hogy elhidd, hogy van az a pont, amikor azt hiszed hogy segítesz, de közben csak rombolsz?
2022. jún. 30. 18:26
 164/184 anonim ***** válasza:
91%
#164: Egy kérdés. Ha ilyesmi történt veled, amit nagyon sajnálok, miért nem harcolsz azért, hogy az állami gondozásban ilyen ne fordulhasson elő? Tettél feljelentést, vagy valamit?
2022. jún. 30. 18:28
 165/184 A kérdező kommentje:
165-ös! Dehogy tett, egy fiktív mesebeli történetet talált ki, hogy beteges világát és véleményét megtámogassa.
2022. jún. 30. 18:30
 166/184 anonim ***** válasza:
96%

Akkor honnan veszed, hogy milyen az állami gondozás? Olyan szupi kis vidám világ, ugye? Én tapasztalatból beszélek. Saját tapasztalatból. Te?

[link]

2022. jún. 30. 18:34
 167/184 A kérdező kommentje:
Jön majd a következő ötlete: Öljük meg az állami gondozottakat, mert milyen szomorú már nekik...
2022. jún. 30. 18:36
 168/184 anonim ***** válasza:
100%
#165 az egyik másik “gyerek” volt, aki ezt tette, és nem azonnal kértem segítséget. Nagyon lesokkolt az egész, nem tudtam kihez fordulhatok. Aztán elmondtam az egyik nevelőnek, aki azzal elintézte, hogy legyek óvatosabb. És azt hiszem 2 hétre elkülönítették “büntetésből” a fiút. A probléma az, hogy ennyi év távlatából nagyon nehéz bármit is bizonyítani. Azon kívül nem tudok mit felmutatni, amit elmondok.
2022. jún. 30. 18:37
 169/184 anonim ***** válasza:
100%
#168 ez szerinted érv? Szerintem inkább úgy kellene fogalmazni, hogy aki nem alkalmas szülőnek, az ne vállaljon gyereket. Mert azért igazán felesleges egy gyereknek megszületni, hogy utána az állami gondozásban nyomorodjon meg.
2022. jún. 30. 18:39
 170/184 anonim ***** válasza:
90%
#170 én nem vagyok roma. Sokan vagyunk a rendszerben, akik nem romák. Vagy az nem számít? Azok a gyerekek nem számítanak. Btw a legtöbb abortuszt alacsony iskolázottságú nők végeztetik. Kitalálod kikre jellemző az aluliskolázottság? Kitalálod, hogy egy esetleges abortusztilalom milyen népcsoportbeli népességrobbanását eredményezné? Vagy talán azokért a babákért nem kár? Az ő életük nem ér annyit? Nem tetszik egy picikét nácinak lenni?
2022. jún. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!