Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért akarnak radikális...

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Figyelt kérdés

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Ez egy fegyver?

[link]

#szex #abortusz #feminizmus #sztrájk #szextrájk #öléshez való jog
2022. jún. 28. 12:05
 151/184 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező!

Az nem vitakérdés, hogy nem vagy normális. Bőségesen bizonyítottad már.

Viszont mi nem vagyunk pszichológusok, ezért sajnos nem tudjuk szakszerűen diagnosztizálni a problémádat.

Menjél orvoshoz, ott kiderül.

Ja, hogy nem fogsz. Na igen: ez is az elmebaj része.

De hogy miért nézed ezt a fórumot a dühöngődnek, azt megint csak nem tudjuk.

2022. jún. 30. 14:03
 152/184 A kérdező kommentje:
Látjátok a 151-est? Így viselkedik akinek nincsenek érvei egy racionális vitához, és így csúnyán elvesztette. Visszavonulás helyett pedig olcsó kis személyeskedéssel próbál kimenekülni a vitából.
2022. jún. 30. 14:12
 153/184 anonim ***** válasza:
75%
#152 szánalmas vagy. És nem, most nem mondanám, hogy valaki vágja el a torkom, de akkor, amikor az otthonban 13 évesen megerőszakoltak, akkor valószínűleg mást mondok.
2022. jún. 30. 16:28
 154/184 A kérdező kommentje:
Mondom, olyan emberek írnak ide abortusz pártiként akik maguk kezelésre szorulnak, mert önerőből nem tudnak felépülni.
2022. jún. 30. 16:39
 155/184 anonim ***** válasza:
60%
#154 újabban pszichológusként parktizálsz? Nem is tudtam… mindenki bolond, aki nem ért veled egyet, az meg végképp, aki megtapasztalta az általad támogatott opció traumáit. Rendkívül intelligens lehetsz…
2022. jún. 30. 17:04
 156/184 A kérdező kommentje:
Kezd unalmas lenni az érvek nélküli személyeskedés.
2022. jún. 30. 17:20
 157/184 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező: “ hozzád hasonló torzult lelkületű”; “ akik maguk kezelésre szorulnak, mert önerőből nem tudnak felépülni.”

Ki személyeskedik?

2022. jún. 30. 17:27
 158/184 A kérdező kommentje:
Nem voltak érveid. Én minden állításomat referenciákkal alátámasztottam, erre a reakciód mindig DENIALIZMUS volt. [link]
2022. jún. 30. 17:34
 159/184 anonim ***** válasza:
95%

Ha még egyszer leír valaki valamit és átfogalmazod, azzal csak azt mutatod, hogy bármilyen véleményt képes vagy a saját igazadra fordítani.

Szóval fegyelmezd meg magad és próbálj meg normálisan viselkedni.

2022. jún. 30. 17:44
 160/184 anonim ***** válasza:
96%
Mire kellett volna forrás? Én vagyok a forrás b@sszus, én mentem át az állami gondozáson, én tudom mi vár azokra a gyerekekre, akiket bár a szüleik nem akartak, mégis megszülettek. Én tudom. Te nem. És te tagadod valóságot.
2022. jún. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!