Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?
Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?
Ez egy fegyver?
#120, igen, csakhogy az alkalmazotti arány más. Tudod milyen előítéletesek és lekezelőek a férfi dominálta területeken a nőkkel? Fel sem merül, hogy egy nő is ugyanolyan kompetens programozó lehet, mint egy férfi. És bár hivatalos indoklás ugye nem kell, hogy miért a férfi jelöltet választják.
Arról nem is beszélve, hogy a nők a munkaerő piacon is hátrányban vannak, különösen a 20-30as korosztály. Mert “úgyis mindjárt elmegy szülni”. És igen, nem lehet ilyenre rákérdezni állásinterjún (elvileg) azért éreztetik az emberrel.
Figyelj, aki gyilkosságnak nevezi az abortuszt, az egyéb rossz dolgokra is simán képes.
Ráadásul fanatikus is, tehát az észérvek, vagy bármiféle érv se hat rá.
Ez is egyfajta elmebetegség, és még fanatikus hit is lehet mögötte.
Az nem én voltam, köszönöm.
Az életet nem tudod pontosan meghatározni, hiába ír róla a wiki.
De már többször megírtam azt is, hogy most az EMBERI életről beszélünk, erről pedig szó nincs pl. a fogantatás után még jó ideig.
Az meg, hogy a te vallásod mit mond erről, az csak RÁD vonatkozik, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!