Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért akarnak radikális...

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Figyelt kérdés

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Ez egy fegyver?

[link]

#szex #abortusz #feminizmus #sztrájk #szextrájk #öléshez való jog
2022. jún. 28. 12:05
 131/184 A kérdező kommentje:

"Az életet nem tudod pontosan meghatározni, hiába ír róla a wiki."

Ez egy kinyilatkoztatás mint a Bibliában szokásos.

Helyetted meghatározták a tudósok az életet (nem a Wikiben), te csak úgynevezett DENIAL-ban vagy.

[link]

" hogy most az EMBERI életről beszélünk"

Miért, szerinted egy nő méhében kutya vagy macskakölyök növekszik?

Nemcsak irracionális vagy, de proli családból származol.

2022. jún. 30. 08:23
 132/184 anonim ***** válasza:
84%

#131 nem én vagyok aki azt a kommentet írta, de a nem emberi részre reagálnék.

Szerinted van különbség egy csecsemő és egy 10 hetes embrió közt? Melyik “élete” a fontosabb? Van egyáltalán sorrend? Szerintem van. És ebből látszik, hogy az egyik többet ér, mint a másik. És ha többet ér; akkor nem egyenlő.

2022. jún. 30. 08:26
 133/184 anonim ***** válasza:
81%

Hiába beszélsz mellé: a fejlődő ember még NEM kész ember.

Az elején egysejtű. Aztán fokozatosan fejlődik.

Az életet pedig nem lehet pontosan meghatározni. Ezért nem tudjuk például azt se, hogy pontosan hol, milyen körülmények között keressük.

A sértegetéseket meg a helyedben mellőzném.

2022. jún. 30. 08:27
 134/184 A kérdező kommentje:

"Hiába beszélsz mellé: a fejlődő ember még NEM kész ember."

Látod? Máris sikerült rákényszeríteni egy helyesebb (biológiai valósághoz közelebb álló) szóhasználatra, most már nem élősködő hanem ember lett.

De a mondatban egy elég kemény szalmabáb érvelési hiba is van. Kész emberről eddig csak te beszéltél.

"Az életet pedig nem lehet pontosan meghatározni."

Relativizáló menekülési útvonalra szeretnél menni vesztes vita után?

Millió helyen meg van fogalmazva. [link]

2022. jún. 30. 08:43
 135/184 A kérdező kommentje:

"Melyik “élete” a fontosabb? "

Tehát különbséget teszel életek értéke között. Ezen logika mentén akkor fajok nemek társadalmi osztályok életének értéke között is lehet szabadon különbséget tenni.

Sztálin és Hitler is bekacsintott ideológiai síkon...

2022. jún. 30. 09:04
 136/184 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező. Egy gondolatkísérlet:

Egy égő házban vagy. Te vagy bent az egyedüli felnőtt. Rajtad kívül ott van egy pólyás csecsemő, és egy megtermékenyített petesejt, vagy egy embrió egy petri csészében. A lángok egyre nagyobbak, egyre közelebb érnek, kezd a szoba megtelni füsttel. Csak az egyiket mentheted meg, ha megpróbálnád mindkettőt, túl sok időt veszítenél, mindannyian meghalnátok. Szóval. Melyiket mented? A csecsemőt, vagy az embriót?

2022. jún. 30. 09:17
 137/184 A kérdező kommentje:

Egy gondolatkísérlet:

Egy égő házban vagy. Anyád és apád ájultan fekszik a padlón füstmérgezéstől, és minden perc számít. Te melyiket mentenéd? Apu vagy anyu?

2022. jún. 30. 09:29
 138/184 anonim ***** válasza:
87%
Cuki vagy, állami gondozott voltam 😂😂 szóval gondolom kitalálod. De válaszolj te, már ha fel mered vállalni.
2022. jún. 30. 10:01
 139/184 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy még a proli alatt vagy... Világít a szádban a negró is...
2022. jún. 30. 10:15
 140/184 anonim ***** válasza:
87%

“ Tudtam, hogy még a proli alatt vagy... Világít a szádban a negró is...”

Tehát mert a szüleimnek nem mellettem, és eldobtak maguktól, emiatt proli lennék? Elég vicces, mert pont ezt a jövőt akarnád azokra az abortált embriókra ráerőltetni.

2022. jún. 30. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!