Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Amerikában betiltották az abortuszt?

Figyelt kérdés

2022. jún. 27. 15:54
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egy férfinek sem szabadna ebben döntést hoznia. 3 perc élvezetet ha ad hozzá (az már csoda), neki ennyi volt a nagy teendője. A nő az életét, testét, egészségét kockáztatja. Ráadásul apuka könnyedén 1 szó nélkül elhúzhatja a pötsét, ha már nincs kedve a gyerekesdihez. Sunyi módon pedig az anyagi kötelezettségeitől is megszabadulhat. Ennek kell véget vetni. Ha a nő köteles megszülni a gyereket, apuka legyen kötelezve a családjáról való gondoskodásra. Ő csinálta, ő élvezett bele egy nő vaginájába. Vállalja annak következményeit úgyszintén.
2022. jún. 28. 11:38
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Igen. És ha hiba csúszik a dologba az abortusz is az én felelősségem.
2022. jún. 28. 11:39
 33/56 anonim ***** válasza:
97%

"Ha TE nagyon nem akarsz gyereket, akkor a TE felelősséged garantálni ezt."

Akkor a férfi tudatosan ne élvezzen a nő hüvelyébe. Hiszen nem akar gyereket, és védekezés mellett is becsúszhat. Tessék akkor duplán védekezni, ha pedig bekövetkezik a terhesség közösen vállalni. Hiszen ketten "hibáztak".

2022. jún. 28. 11:43
 34/56 anonim ***** válasza:
96%

33

Jajj hát akkor az nem buliiii nekik. Legyen védekezés, de úgy hogy nekik megmaradjon az 1000%os élvezet. Az a fontos. Hogy utána teherbe ejt valakit, nosza majd fülét-farkát behúzza. Majd állambácsi is segíti ebben.

2022. jún. 28. 11:46
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

De most ha ebbe jobban belegondolunk... Teherbe esett a nő (ha védekezett/ha nem) akkor is kellett a sperma. Az hogy került akkor bele? A férfi ezek szerint elmulasztotta a védekezést🤔. Tehát semmiképp nem varrható csak a nők nyakába ez a herce-hurca.

2022. jún. 28. 11:51
 36/56 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor a férfi tudatosan ne élvezzen a nő hüvelyébe"

De ha a férfi pont lesz-rja, hogy neked lesz-e gyereked, mert csak egy éjszakára akar felhúzni, akkor mi van? :D

Lehet itt sírni, de végül te vagy az, aki ráb-szott.

"Tessék akkor duplán védekezni, ha pedig bekövetkezik a terhesség közösen vállalni. Hiszen ketten "hibáztak"."

Ha lehet tudni, ki az apa, akkor gyerektartásra fogja kötelezni az állam, tehát így muszáj lesz neki is vállalnia a felelősséget.

Persze ha nem találják meg, akkor cumi van.

Én amúgy értem, hogy te mit akarsz mondani, de te szimplán nem veszed figyelembe a realitásokat.

Mondok egy másik példát:

Elvileg ugye a gyalogátkelőn nekem mint gyalogosnak mindig elsőbbségem van.

Dehát hiába mutogatok én erre a szabályra, ha valaki mégis elüt, és mondjuk tolószékbe kerülök emiatt, akkor ráb-sztam, ő meg a kocsijában nem sérül meg.

És hiába bünteti őt meg majd a társadalom, rajtam az már nem segít.

Tehát akármit is gondolok én a mindenféle igazságosságról meg a mindenféle szép elvekről, a gyakorlatban akkor is az én dolgom az, hogy ne sétáljak ki csak úgy a gyalogátkelőre, hanem vagy várjam meg, amíg nincs egyetlen sem autó sem potenciálisan veszélyes közeléségben, vagy várjam meg azt, amíg megáll az az autó, és biztos lehetek benne, hogy átenged.

Érted, amit mondok?

Lehet rinyálni, meg mutogatni a társadalomra, meg erkölcsökre, meg szabályokra, de higyjed el, a te személyes sorsod sokkal kevésbé érdekli a társadalmat, mint azt gondolod.

Nem kívánt terhesség?

Bekerülsz szépen egy statisztikába, amiről valami szakértő majd a tévében nagyon okosan hümmögve megállapítja, hogy hát ez szomorú, hogy ennyi nem kívánt terhesség van, és ennyi.

A TE sorsod NEKED a legfontosabb, másnak meg 100ad annyira se fontos, ezért NEKED kell tenned érte, nem a társadalomtól várni bármit.

2022. jún. 28. 11:55
 37/56 anonim ***** válasza:
75%

Ez így van, ezzel abszolút egyetértek.

Elsősorban téged terhel a teherbeesés, ezért neked jogod kéne legyen ahhoz, hogy elvetesd a gyereket, ha úgy döntesz.

2022. jún. 28. 11:58
 38/56 anonim ***** válasza:
65%
#37 akkor nincs vita, egyet értünk. Akkor van probléma, amikor a nők elveszítik ezt a jogot.
2022. jún. 28. 12:06
 39/56 anonim ***** válasza:
97%

"De ha a férfi pont lesz-rja, hogy neked lesz-e gyereked, mert csak egy éjszakára akar felhúzni, akkor mi van? :D"

Már megint a férfi felelősségét akarod elbagatellizálni. Pont ez a gond, hogy megteheti büntetlenül. Hiszen a nőé MINDEN felelősség és mostmár kötelezni is lehet (bizonyos államokban) hogy szülje meg. Látom nem akarod érteni mi itt a valós probléma. A férfi megteheti hogy nem védekezik, szarjon bele, DE közben igen aktívan hozzájárul a terhességhez, közvetetten pedig az abortusz létrejöttéhez. Mégis csak a nőre háruljon a következmény. A társadalom felén ezt nem lehet leverni, hosszútávon ez nem lesz kifizetődő.

2022. jún. 28. 12:07
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem a nő a lényeg, hanem a gyerek. Elvileg. Egy gyerek létrehozásához pedig két ember kell. Sperma nélkül még egy gyerek sem fogant meg. Szóval miért csak az egyik ember felelőssége lenne a gyerek?
2022. jún. 28. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!