Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Amerikában betiltották az abortuszt?

Figyelt kérdés

2022. jún. 27. 15:54
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

#20 Arról tudsz, hogy fogamzásgátló mellett is megfoganhat a gyerek?

De amúgy van férfi fogamzásgátló, azt is használhatnád, ha már annyira nem szereted az abortuszokat.

Ja, hogyha a te tested felett döntenek, az már nem annyira fain?

2022. jún. 28. 08:51
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
#21 amúgy ja.. az abortusz ellenes férfiak gondolom mind átestek vaszektómián, nehogy véletlenül teherbe ejtsenek valakit, így teljesen biztosan elkerülve az abortuszt. Igaz? (Btw spermát le lehet fagyasztatni, szóval ez nem érv ellene).
2022. jún. 28. 08:54
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Nemi erőszak, anya életét veszélyeztető terhesség, vagy csak szimpla átb-szása a szexuális partnernek.

Hülye vagy, fiam.

2022. jún. 28. 08:55
 24/56 anonim ***** válasza:
89%

Ez az a téma, ami nálam komoly indulatokat vált ki.

Nézzük a tényeket: nem MAGÁTÓL a szextől lesz a gyerek. A női orgazmus sem feltétele. Egyedül a férfi orgazmusa ami ilyenkor számít. Ugye ugye? Szokták hangoztatni hogy a nő orgazmusa kit érdekel, hiszen a fajfenntartáshoz csak a férfié szükséges. Ehhez pedig fél perc is elég, büszkén verik a mellüket, hiszen neked is ennyi időd volt.

Nos ezek a kedves férfiak, hol vannak ilyenkor? Ha a szex és a fajfenntartás az ő dolguk, az ő "jutalmuk", akkor ők azok, akik igazán tehetnének ellene. De hát a mi kultúránkban pont az tesz a legkevesebbet ellene, akinek kéne. Az élvezet a férfié, a nőé pedig minden felelősség? Mikor rengeteg nőnek orgazmusa sincs, csak asszisztál a férfi orgazmusához? Minden hátrányos következmény (testi, lelki, anyagi) pedig szakadjon a nő nyakába. Aha, nagyon igazságos.

Mi lenne ha korlátoznánk a férfi orgazmust? Már hallom is a hőbörgő tömeget... Okééé, nyugi, akkor vazektómia minden ivarérett fiúnak! Hiszen az visszafordítható, ha később akarna gyereket. Jaa, hogy ez sem jó? Akkor mit hajlandóak tenni a férfiak? Óvszert húzni? No fene, hát akkor nem élvezi annyira, csak hangyafasznyit kevésbé.

Nem egyoldalú kicsit a dolog? Mert szerintem az.

Egyébként kötelezném akkor a férfit aki hozzájárult a terhességhez, hogy a nő és a gyerek mellett maradjon, annak 18 éves koráig. Ha csak nem a nő maga kéri menjen el. Igenis vegyék ki a részüket akkor a felelősségből!!

2022. jún. 28. 10:33
 25/56 anonim ***** válasza:
0%

"Minden hátrányos következmény (testi, lelki, anyagi) pedig szakadjon a nő nyakába. Aha, nagyon igazságos."

Ez van, a világ nem igazságos, sose volt az, sose lesz az - én soha nem értettem az ilyen embereket, akik igazságosság miatt rinyálnak, ti tényleg ennyire nem értitek a valóságot, amiben éltek? :D

2022. jún. 28. 10:37
 26/56 anonim ***** válasza:
96%
#25 akkor el lehet húzni a társadalomból. Mert ha ezt pedzegezjük, hogy mi igazságos, és az igazságtalanságokat akarja valaki legitimálni, akkor én is gyorsan megölök egy embert. Pl egy férfit, aki a pozitív terhességi teszt utáni minden szó nélkül felszívódik, és majd felteszem a kezem, hogy “hát az élet nem igazságos”
2022. jún. 28. 10:50
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas ez az egész. Amúgyis csak arra megy ki a játék hogy a gazdag emberek még több pénzhez jussanak és hogy még több munkaerő legyen később .Ahhoz pedig szükségük van szegény emberekre és a dolgozó munkásosztályra. Gondoljatok csak bele ha van egy vagy több gyereked pl. tiniterhesség miatt vagy mert később becsúszotta gyerek és nem tudod elvetetni.Ha nem vagy jómódú akkor nem tudsz annyira válogatni a munkák közül hiszen el kell tartanod magadat és gondoskodnod a gyerekről ezmellett a az esélye is jelentősen lecsökken annak hogy továbbképezd magad amivel jobb munkához tudnál jutni ezért pl. el kell menned gyárba dolgozni éhbérért. Ennek következményeként mivel vannak a ranglétra alján ezért a gazdagok fent tudnak maradni a tetején.
2022. jún. 28. 11:10
 28/56 anonim ***** válasza:
0%

Mondom, sírjál nyugodtan az igazságtalanságaid miatt, de senkit se érdekel.

Ahogy az én igazságtalanságaim se érdekelnek senkit.

A világ nem igazságos. Pont.

Az olyan ember, aki ezt nem fogja fel, és nem kezd el felelősséget vállalni saját magáért és nem veszi a saját kezébe a sorsát, és arra vár, hogy majd "az igazságos társadalom" megoldja minden gondját, az félelmetesen ostoba.

Én férfiként is rinyálhatnék azon, hogy sok nő átb-ssza a párját a fogamzásgátló szedéssel, csak hogy teherbe essen.

De rohadtul nem érdekel, ha egy pali annyira idióta, hogy ezzel át lehet b-szni, akkor így járt, ő dolga.

Az én dolgom az, hogy mivel ÉN rohadtul nem akarok gyereket, ezért ÉN gondoskodok róla, hogy ne is legyen.

2022. jún. 28. 11:17
 29/56 anonim ***** válasza:
96%

“Mondom, sírjál nyugodtan az igazságtalanságaid miatt, de senkit se érdekel.”

Igen, tudjuk, az élet igazságtalan, de amikor törvények diszkriminálnak, és hárítják a felelősséget csak és kizárólag az egyik félre az kicsit más, mint hogy nőként nekem vannak menstruációs görcseim, és neked nincsenek.

2022. jún. 28. 11:28
 30/56 anonim ***** válasza:
0%

Ha TE nagyon nem akarsz gyereket, akkor a TE felelősséged garantálni ezt.

Vagy mégis hogyan képzeled el, a "társadalom" vállalja át tőled ezt a felelősséget, és kényszerrel szedessen veled tablettát, vagy kényszerrel rakassanak be neked spirált? Vagy mindig járjon a nyomodban egy államilag kijelölt felügyelőtiszt, aki minden alkalommal, amikor kefélsz egyet, szóljon előtte, hogy "ugye nem fejeltesz el védekezni??"

:D

Szerintem gondold ezt át :D

(a nemi erőszak természetesen kivétel)

2022. jún. 28. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!