Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Amerikában betiltották az abortuszt?

Figyelt kérdés

2022. jún. 27. 15:54
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
25%
Bármennyire akarják azt suggalni nem betiltották, csak szigorítottak
2022. jún. 27. 16:43
 12/56 anonim ***** válasza:
7%
A pusztító világármány során elvesztett milliárd élet pótlására tett lépéskényszer?
2022. jún. 27. 16:46
 13/56 anonim ***** válasza:
64%
Van ahol tényleg túl szigorú lett, de pl van ahol 13 hét van rá, ha erőszak vagy betegség áll fenn még több idő. Szerintem ez még mindig jobb, mint amikor a születés pillanatáig ellehetett vetetni
2022. jún. 27. 16:46
 14/56 anonim ***** válasza:
88%
11: az államokra bízták, és tucatnyi republikánus államban praktikusan már be is tiltották, és továbbiak is készülődnek
2022. jún. 27. 16:47
 15/56 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen igazad van abban, hogy a másik véglet is teljes agymenés. De azért most az van, hogy több államban még a 13 hétnél is szigorúbb lesz a törvény (amúgy a 12-13 héttel én is egyetértek)

2022. jún. 27. 16:52
 16/56 anonim ***** válasza:
14%
Majd Putin Vladimir odaperkel nekik.
2022. jún. 27. 17:07
 17/56 anonim ***** válasza:
15%
Nem tiltották be.
2022. jún. 27. 17:19
 18/56 anonim ***** válasza:
83%

Azt is tegyük hozzá, hogy az USAban gyakorlatilag nincs terhesgondozás és a tb hiánya miatt rengeteg gyerek születik otthon.

Emellett a tiltó államok az anya életének megmentése/ orvosi okok miatti abortuszt is tiltják. Illetve elindult a lobbi a fogamzásgátló eszközök betiltására is.

Hozzátéve a történelmi adatokat, és a droghasználók számát, ebből lesz egy nagy rakás halvaszülés, illegális abortuszba belehaló nő, beteg babák tömkelege.

Ha meg esetleg egészséges lesz a gyerek a CPS majd bedugja őket a nevelőrendszerbe és lehet válogatni az örökbefogadható gyerekek közül.

Erre pedig mindenkinek felhívom a figyelmét:

“ Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”

Magyarország évekkel ezelőtt megtette az első lépést az abortusz betiltására, amire van EUs példa amúgy. És bele is haltak már páran

2022. jún. 27. 18:59
 19/56 anonim válasza:
96%
Engem nagyon felháborít. Én személy szerint nem szeretnék gyereket, de ha teherbe esnék és rákényszerítenének, hogy tartsam meg, akkor kb úgy érezném, hogy tönkretették az életem. Mi értelme van megszülni, úgy, hogy azt a gyereket nem akarják?
2022. jún. 27. 20:11
 20/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem ezt az abortusz dolgot. Nem téma az abortusz amióta vannak fogamzásgátlók, ennyi.
2022. jún. 28. 06:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!