Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valakinek véleménye/tapasztala...

Valakinek véleménye/tapasztalata van a sativa.unas.hu ról?

Figyelt kérdés
Elvileg legálisan lehet rendelni, alacsony thc tartalma miatt. Valaki rendelt már innen? Baj nem érhet ha minden igaz?

2022. ápr. 4. 11:53
 1/7 xXNeonSmashXx válasza:
53%
Én ma találtam rá, nCore hirdetésben. Rendeltem 1g Black Buddhat, majd visszajelzek ha sikerült! :D
2022. ápr. 22. 19:17
 2/7 xXNeonSmashXx válasza:
100%
Szóval megjött 2-3 nap alatt, kaptam az e-mail értesítést, hogy milyen kóddal nyílik a GLS csomag box, átvettem, rázásra, mintha üres lett volna, újságpapirral bélelt, és szagszárós csomagban volt a cucc. ízre semleges volt, füstje jó nagy, nem erős, nem kapar, nem köhögtet, szépen lassan belefolytunk a kanapéba :D (0,1-0,2g cigiket csináltunk, dohánnyal keverve). Kíváncsi leszek a többi ízre én biztos rendelek még.
2022. ápr. 30. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne még, hogy a hatások milyenek voltak, illetve, hogy mire lehet számítani.
2022. ápr. 30. 20:09
 4/7 xXNeonSmashXx válasza:

Próbáld ki és megtudod.

Ha már füveztél, akkor ez inkább csak ellazít, nyugtat és fájdalomcsillapít, de nem flesselsz, nem leszel tőle hülye, meg nincsenek nevetőgörcsök stb.

Ha még nem füveztél akkor jó lehet kezdésnek.

2022. máj. 3. 20:59
 5/7 anonim válasza:

“- Fogyasztásra nem alkalmas, feldolgozása és dohányként használni tilos. Aromaterápiás termék!”

sativa oldal írja minden termékre…

2023. jan. 3. 14:07
 6/7 anonim válasza:

Hát aki régóta cigizik annak nagyon nem ajánlom nem úgy állsz be mint a rendes fűtől!

Ne várjon senki olyan hatást!

Le lazítani le lazít de ennyi!

Az ice az kicsit erősebb úgy írjak az oldalon de viszont egy ideje nincs úgy hgy inkább keress egy jó dillert!

2023. máj. 17. 17:02
 7/7 anonim válasza:
Azért írják oda minden termékhez, mert másképp nem lehetne árusítani, nem?
2023. okt. 26. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!