Postán lefoglalt pszihoaktív drogot lefoglaltak, feltételezhetően saját használatra. Büntetlen előéletűként, tiszta drogteszttel az ügyészség milyen fokú vádat emelhet? Mi a tapasztalat más EU-s országokban?
"Büntetlen előéletűként, tiszta drogteszttel az ügyészség milyen fokú vádat emelhet? "
Úgy négy év letöltendő.
Ne képzeld már köcsög, hogy az ügyészség be is szopja, hogy nem nyerészkedni akartál vele.
#3: Hát a kérdező írását elnézve én simán elhiszem hogy saját használatra kell, és már bőven fogyott belőle:)
Az első fél mondatnál elvesztettem a fonalat.
"Postán lefoglalt pszihoaktív drogot lefoglaltak"
Postán lefoglalt drogot lefoglaltak -hibás megfogalmazásnál arra gondoltam, hogy egyszer postán lefoglalják, majd a hatóság is nyilván bizonyítékként kezeli. 5 meo dmt 300 EUR körül. Remélem nem gond, hogy megnéztem más internetes árakat ott 400EUR 8gramm. Tehát talán 6g. (Bár mikrogram a hatóanyag...zavaros)
Nyilván ők pontosan tudják. Semmilyen csomagot Covid miatt nem lehetett aláírni. Tagadással jobb vagy nyílt lapokkal? Mondjuk második foglalódott le. Első kisebb téma. De mondjuk el is keveredhetett vagy nem?
Azt gondolom, hogy a nyomozók és a hivatali orvos sem ingyen dolgozik. Ejnye-bejnye, vizsgálat, elterelés, pénzbüntetés jobb lenne.
#3 nyerészkedni? csekély mennyiségű kábítószerrel egy ilyen országban ahol még a gondolatért is büntetnek? ne röhögtess már te gyökér. 14 éven felülinek nem jut ilyen az eszébe, egy mekis fizetéssel kétszer annyit akasztasz.
nekem egy kis ujjbegyni por miatt jött 3 marha a házhoz, az egyik normális volt, a másik kettő életfogytiglannal fenyegetőzött. undoritóan szánalmas és korlátolt az átlagemberek hozzáállása az ilyen szerekhez. lényeg a lényeg, abszolut semmi nem lett belőle, be kellett menni a rendőrséghez, a kedves úr javasolta hogy szimplán tagadni kell a rendelést, ezt le is írtuk a lapra, és itt lezárult az ügy mert elég pitiáner mennyiségről van szó. már eleve azt nevetségesnek és felháborítónak tartom hogy emiatt házkutatásra jöttek, elrabolták az időmet, úgy állítanak be mint valami rossz embert, miközben ezernyi, a társadalomra is veszélyes szabálysértések történnek nap mint nap. remélem élvezték mind az 1 gram metamfetamint biztosurak
5-meo dmt helyett kiderült Ecstasys-t foglaltak le, 43 szemet. (Mondtam elég retro, sajnos Magyarországon már rég sokkal silányabb dizájnerek vannak) ("Kivételesen többet küldtek, mint szerettem volna ajándékba és mást. Ha túl kedvesek lettek volna mondjuk kokainnal, most ülnék. Mintha erre mondanák, hogy pokolba vezető út is jó szándékkal...") Tehát ezt is be kell kalkulálni, hogy fajsúlyosabb cuccot foglalnak le.
Orvosi vizsgálat, kikérdezés részletes volt, mikor rúgtam be először, cigi(nem), alkohol(nem), fű. Azért nem játszottam el inkább a teljesen szentet. Mondjuk azt, hogy 16 évesen rúgtam be és füveztem először és utoljára...
Mivel minden negatív, nincs elterelés, szerinte nem lesz belőle semmi. (Kitiltás, tárgyalás sem pénzbüntetés) Bár szerinte a 43 szem Ecstasys kicsit sok, elképzelhető pénzbüntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!