Az lenne , hogy 2016 júniusában megiteltek számomra 40.000 Ft gyerektartást 2 gyerekre, amit apasági vizsgálattal bizonyítottuk, hogy az ő gyerekei. (Mert se házasság se élettársa nem voltam)?
Figyelt kérdés
Viszont mivel még tanult nem fizetett semmit. Közben én meghazasodtam, és nem követeltem a pénzt. Majd tavaly májusban beadtam egy papírt ki is töltöttem, hogy mennyit kerek. Aztán a bíróság küldött nekem is és neki is egy levelet ahol elutasították, mert nem szerepel a gyerekek anyakönyvi kivonataban mint apa. (Sosem szerepelt mert gyerekek 2 évesek voltak mikor kiderült hogy ő az apjuk) azóta nem is követeltem, már 8 évesek a gyerekek de semmit se fizetett. Mit tudok tenni? Mennyi időre tudom behajtani újra? Ha 2016ban megállapították majd nem fizetett és én nem jelentettem sehol. És az hogy közben meghazasodtam az változtat az ügyön? Mert vele se házasságban se élettársi viszonyban nem voltam.2022. máj. 18. 20:12
61/66 A kérdező kommentje:
Szándékos volt:D tisztában vagyok vele.
jan. 24. 14:39
62/66 anonim válasza:
Hát kérdező, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...
63/66 anonim válasza:
Szándékos volt ... Aha ... Na magyarázd már meg nekünk, ostoba földi halandóknak a célját, merthogy mi viszont semmi értelmet nem találunk benne ...
64/66 Ékezetes billetyűzet válasza:
Felfedte magát hogy troll kérdés volt
gondolom
65/66 anonim válasza:
Annak meg túlságosan kidolgozott volt. Ennyit senki nem cirkalmaz egy kamukérdést.
66/66 anonim válasza:
" 2 hónapig voltunk együtt"
Ezek szerint ikrek lettek? Vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!