Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az lenne , hogy 2016 júniusába...

Az lenne , hogy 2016 júniusában megiteltek számomra 40.000 Ft gyerektartást 2 gyerekre, amit apasági vizsgálattal bizonyítottuk, hogy az ő gyerekei. (Mert se házasság se élettársa nem voltam)?

Figyelt kérdés
Viszont mivel még tanult nem fizetett semmit. Közben én meghazasodtam, és nem követeltem a pénzt. Majd tavaly májusban beadtam egy papírt ki is töltöttem, hogy mennyit kerek. Aztán a bíróság küldött nekem is és neki is egy levelet ahol elutasították, mert nem szerepel a gyerekek anyakönyvi kivonataban mint apa. (Sosem szerepelt mert gyerekek 2 évesek voltak mikor kiderült hogy ő az apjuk) azóta nem is követeltem, már 8 évesek a gyerekek de semmit se fizetett. Mit tudok tenni? Mennyi időre tudom behajtani újra? Ha 2016ban megállapították majd nem fizetett és én nem jelentettem sehol. És az hogy közben meghazasodtam az változtat az ügyön? Mert vele se házasságban se élettársi viszonyban nem voltam.

2022. máj. 18. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim válasza:
98%
Pfujj, de egy undormány vagy, ne haragudj, de ezt nem tudtam magamban tartani.
2022. máj. 18. 21:35
 42/66 anonim ***** válasza:
98%

Az biztos fair volt, h terhes maradtál "véletlenül"... Nem volt beleszólása, hogyan alakuljanak a dolgok, most meg bezzeg tartod a markod?

Undorító vagy, komolyan mondom. Sajnálom a pasikat, akik magadfajta nőkkel találkoznak.

2022. máj. 18. 21:40
 43/66 A kérdező kommentje:
Egyébként sem vetettem volna el. Tudtam,hogy ő nem akarja mert tanult nem volt pénze se lehetősége támogatni. De később megtudta mikor megszülettek. Csak akkor még nem hitte el, hogy tőle vannak mert már nem voltunk együtt. És nagyjából 2 évig ment a huzavona mire a DNS teszt elkészült és kiiertekeltek, akkor tudta meg teljesen. Akkor ítélték meg 40 ezret, amit nem fizetett soha 2016 óta.
2022. máj. 18. 21:43
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szóltál neki, mikor észrevetted, h kilyukadt a gumi? Te terhes akartál maradni.

Miért nem kerestél egy érettebb palit a játékhoz? Miért egy 18 éves, aki épp hogy csak elkezdte a felnőtt életét?

Amíg volt másik balek (volt férj), addig nem volt rá szükséged...

Nem apa kell a gyerekeidnek, hanem csak egy buksza.🤮

2022. máj. 18. 21:49
 45/66 anonim válasza:
100%

valahogy nem kerek a történeted.. nekem úgy jön le az egész,hogy most hogy elválsz,szeretnél "ingyen pénzt" kapni..

neharagudj,de számító nő lehetsz. Most hogy írásod alapján, a gyerek apja egyenesbe jött,házmunka,stb, meg akarsz jelenni az életében,hogy "hé az elmúlt 8 évben nem fizettél " ..

2022. máj. 18. 21:50
 46/66 anonim ***** válasza:
100%
ha kiszakadt a gumi, lett volna esemény utáni. Most komolyan ennyit nem tudott egy 26 éves nő? Már amennyiben tényleg nem akarta átbaszni a kölyköt akivel hentergett...
2022. máj. 18. 21:53
 47/66 anonim ***** válasza:
84%
Egyedül döntötted el hogy TE vállalod. Most fizess egyedül mindent. Meg is erdemled.
2022. máj. 18. 21:54
 48/66 A kérdező kommentje:
Ha perelem akkor lesz gyerektartàs de csak 6 hónapra visszamenőleg meg innentől minden hónapban. Sajnos a 8 évet bukom, igen én döntöttem így, de nem akartam abortuszra menni..
2022. máj. 18. 22:01
 49/66 anonim ***** válasza:
100%

Ácsi, kamukirálynő!

Ha meg lett állapítva 2016-ban 40e forint neked, akkor hogy-hogy nem került be a neve apaként? Akkor mire fel ítéltek akkor így?

2022. máj. 18. 22:01
 50/66 anonim ***** válasza:
79%
Na ácsi. a gyerekeknek jár a pénz az apától is. Akkor is ha ilyen hitvány, számító anyjuk van.
2022. máj. 18. 22:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!