Az lenne , hogy 2016 júniusában megiteltek számomra 40.000 Ft gyerektartást 2 gyerekre, amit apasági vizsgálattal bizonyítottuk, hogy az ő gyerekei. (Mert se házasság se élettársa nem voltam)?
Figyelt kérdés
Viszont mivel még tanult nem fizetett semmit. Közben én meghazasodtam, és nem követeltem a pénzt. Majd tavaly májusban beadtam egy papírt ki is töltöttem, hogy mennyit kerek. Aztán a bíróság küldött nekem is és neki is egy levelet ahol elutasították, mert nem szerepel a gyerekek anyakönyvi kivonataban mint apa. (Sosem szerepelt mert gyerekek 2 évesek voltak mikor kiderült hogy ő az apjuk) azóta nem is követeltem, már 8 évesek a gyerekek de semmit se fizetett. Mit tudok tenni? Mennyi időre tudom behajtani újra? Ha 2016ban megállapították majd nem fizetett és én nem jelentettem sehol. És az hogy közben meghazasodtam az változtat az ügyön? Mert vele se házasságban se élettársi viszonyban nem voltam.2022. máj. 18. 20:12
31/66 anonim válasza:
Aztaqrva, annyira ellenszenves vagy az irasod alapjan...
Nem szoltal rola, h elszakadt a gumi, 2 eves korukig nem is tudta, h a vilagon vannak es te mast sem tudsz szajkozni, mint, h az "elmult8evetnemlehetbehajtani"? Meg, h terheljek a hazara...
🤦🏼♀️
Szerencsetlen srac, azt kell mondjam, nokent...
32/66 anonim válasza:
Akkor az az 'egyszer már megítélte' sem igaz. Mert ha megítélte volna, most végre lehetne hajtani. A Kérdező ferdít vagy trollkodik. Ügyvédként mondom, vagy megítélte, és akkor most nem lehetne ilyen gond, vagy valami nem úgy volt, ahogy mondja.
33/66 A kérdező kommentje:
Nem fogadta örökbe, akkor neki nincsen hozzá közé. A srácnak pedig van egy haza mert Németországban dolgozott. Most itthon dolgozik, ha el is indítom és pert nyerek akkor csak annyi h megkapok 6 hónapnyi gyerektartást meg onnantól mindenhonapba?
2022. máj. 18. 21:26
34/66 anonim válasza:
Remélem egy forintot se fogsz kapni, tipikus rátelepős liba vagy. Jó lenne ha kb 32 évesen önálló lábra tudnál állni nem mást szivogatni lefelé. Arra volt eszed hogy megfektess egy "gyereket" akkor legyen a megélhetésedre is.
35/66 anonim válasza:
Ok ez biztos vlmi troll, nem vagyok vallásos, de isten ments ha ilyen nő tényleg létezik.
36/66 A kérdező kommentje:
Pedig 2016-ban megitelte a bíróság amit mi a kirendelt ügyvéddel kertünk. Nem trollkodom... Csak akkoriban se jött el a bíróságra egyszer volt az ügyvédje a nevében. Volt is papír hogy havi 40et kell utalni, aztán 6 évig semmi sem történt. Most pedig ha simán beadom van egy papír amit ki kell tölteni h kitől mennyit kerek gyerektartást, azt visszadobta azzal az indokkal hogy nem szerepel az anyakönyvi kivonatba
2022. máj. 18. 21:29
37/66 anonim válasza:
Jaaaa, hogy a srácnak közben lett egy saját háza! Így már értem, hogy miért érnél rá egyből intézni a gyerektartást, ami az elmúlt években nem volt annyira sürgős...
38/66 anonim válasza:
Így van, nem lesz a tiéd a házikó, bár láthatóan azt szeretnéd.
Plusz, láthatáshoz is joga lesz, amennyiben szeretne ezzel élni.
Te vajon dolgozol-e vmit anyukám? Vagy potyogtattál és mindig mástól várod, h gondoskodjon rólad?
39/66 anonim válasza:
Jogilag irdatlan nagy marhaságokat beszélsz.
Mondjuk, emberileg meg hányinger-keltő minden mondatod, szóval az sem jobb.
Troll.
40/66 A kérdező kommentje:
Igen dolgozom, Spar üzletláncnál. Csak így most nehezen jövünk ki a pénzből, és az sem éreztem fernek, hogy egy forintot nem fizet közben meg saját háza van, meg új kocsija. És egy forintot nem adott soha
2022. máj. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!