Akik jogsértésről beszéltek a csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt nyitásról, konkrétan milyen jogot és konkrétan hogyan sért ez?
Egészségügyi szempontból hogy indoklod meg hogy az oltást kiváltja hogy éppen dolgozol?
Ha nem indokolható akkor negatív diszkrimináció
Mondjuk érdekes fizetek valami fenntartásáért ( pl könyvtár ) , de nem használhatom , mert olyan szerencsétlen vagyok hiába vagyok pozitív fertőzöttekkel egy térben nem tudom elkapni ezt a vírust ( maszk nélkül ) vagy lehet elkaptam , de nincsen nekem 15 ezrem arra megtudjam ezt meg akkor azt se engedhetem meg magamnak 10 napig ne dolgozzak . Így ha nem szeretném a nem kötelező oltást beadatni mi vár rám ?
Azthiszem a halál végülis ha a vírus nem tud engem elvinni majd elviszem én saját magam . 😃
"Egészségügyi szempontból hogy indoklod meg hogy az oltást kiváltja hogy éppen dolgozol?"
Hiába írod le sokadszor, ha elsőre sem volt semmi értelme.
Pontosan, nincs értelme. De a Fidesz bármit megtehet.
Egészségügyi szempontból hogy indoklod meg hogy az oltást kiváltja ha éppen ott dolgozol?
Mi???
Akkor a színházba nem kell maszk a beoltottnak, de az utcán igen?
"Egészségügyi szempontból hogy indoklod meg hogy az oltást kiváltja ha éppen ott dolgozol?"
Amit sosem állított senki, azon továbbra sincs mit megindokolni, hiába játszod az értetlent.
Kezdtek fáradni :D
Szóval a beoltottakat kell védeni azért nem mehet akárki moziba? :D
"Szóval a beoltottakat kell védeni azért nem mehet akárki moziba?"
44. komment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!