Most akkor mik zárnak be és milyen szolgáltatások állnak le hétfőtől konkrétan?
#5: 4. voltam, ez is igaz, de a járvány most tényleg berobbanóban, soha ennyien nem voltak lélegeztetőgépen, mint elmúlt nap, és szerintem amely szolgáltatás nem túl létszükséglet, az most tényleg mellőzendő. Én is utálom már a hajamat, de elmegyek fodrászhoz majdani oltásom után hetekkel. Ezt kissé olyannak érzem, hogy ha valahonnan érdemben le kell faragni, nem a legmarginálisabb tételekből kéne, de annak van pszichológiai hatása. Nem hinném, hogy azért, hogy fitogtassák a karhatalmukat, hanem hogy érzékeljék az emberek, hogy rendkívüli helyzet van. Szerintem.
Az éjszakai kijárási tilalom egy totális hülyeség, ez tény, de kezdetektől nem meri a kormány felvállalni, főleg most, amikor szigorítás van. Pedig az még kontraproduktív is, mert 18-19h közt tömegek tolonganak az élelmiszerboltokban.
Eddig én is rugalmasan kezeltem a köztéri maszhordást, csak akkor húztam az orrom elé, ha volt vki közel. De most tényleg mindent beleadok, ez a véghajrá, miközben megugrottak az esetszámok, és büntetést sem szeretnék, meg rossz példát sem szeretnék mutatni. Ha viszont írod, a rendőr megállít maszkhiány miatt, akkor már van valaki tőled 200 m-en belül, a rendőr. :-)
Miért írna több profilról, mikor mindenki anonim.
(Csak kérdőszó van, nincs kérdőjel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!