Ha bemegyünk törni-zúzni mint a dúvad csőcselék az egyetemre, akkor mit kaphatunk érte?
Dehogy csesznek ki 18 embert, hát alig van hallgatójuk így is. A bezárás határán állnak mert senki sem jelentkezik és egyre rosszabb a hírneve az egyetemnek.
Dehogy csesződtünk el, pont hogy fejlődünk. Ti lehet hogy hülyültök, mi nem :)
Egyetemistaként szégyenlem, hogy olyanok egyáltalán bejutottak a felsőoktatásba, mint te. Összefoglalom a produktumod:
- Hisztizel.
- Törni, zúzni akarsz, ha valami nem úgy történik, ahogy te akarod.
- Anyázol.
- Leidiótázod azt, aki veled ellentétben képes felfogni egy pofonegyszerű eseményt.
Kérlek, mondd, hogy csak egy troll vagy... Durva, hogy 18 felett valaki úgy viselkedik, mint egy óvodás.
#46 Szerintem nem troll.
Nyugtasson az, hogy hatalmas pofonokat fog kapni az életben, ha így viselkedik.
Én is sok debillel találkoztam egyetemen, sajnos már a diploma sem garancia arra, hogy valakinek minimális esze is van.
Felőlem csináld, nekem aztán mindegy. De az biztos hogy egy ilyen után aktívan tenni fognak ellened a tanárok, a to és mindenki más is.
Ha a tárgy előfeltétel, akkor előfeltétel. A mintatervet követőkre épül a képzés, nem azokra akik elbuknak ezt-azt. Erről érdemes így gondolkodni.
Ha nem tetszik, törhetsz-zúzhatsz, de garantálom hogy nem fogja megoldani a problémád.
Menj el dolgozni a csúszott évben. Hátrányod nem származik belőle.
Kérdező, akkor mist elmondom mi az értelme a rendszernek. Vannak olyan tárgyak, amik annyira fontosak az elméleti/gyakorlati megalapozás szempontjából, hogy azok nélkül úgysem tudnád a későbbi tárgyakat megérteni. Ezeket a tárgyakat, amik nélkül szakosodni sem lehet nagyon alaposan ismeri kell. Az hogy te még elégséges szinten sem tudod, azt jelenti hogy feleslegesen költene a te további képzésedre pénzt az egyetem, mert nem tudod mire építeni a későbbi ismeretet. Ezért addig míg le nem vizsgázól legalább 2-esre nincsen értelme tovább lépned
Te is inkább ezt az energiát a bukott részek pótlására szentelhetnéd. Hiszen eddig nem fordítottál elég energiát a tananyag elsajátítására, ezért alakult ki ez a helyzet. Ebből tanulni kéne. No, nem azt hogy verjél szét mindenkit, akik nem is tehetnek róla, hanem hogy tanulj, kérdezz, tanulj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!