Ha bemegyünk törni-zúzni mint a dúvad csőcselék az egyetemre, akkor mit kaphatunk érte?
"Igen, könnyű és noname egyetemen mérnökinformatikus szakon a legnehezebb tantárgy."
18 vagyok. Most kiköptem a kakaót. Azt hittem valami nóném semmi miatt ugrál valami éretlen kis pöcs, erre azt mondja, hogy mérnökinfóra jár xD Ott buktad be magad, hogy a szakosodásnál jársz, de még melód se volt. Pedig ha már dolgoztál volna tudhatnád, hogy feleslegesen jártad ezt a pár évet is, mert úgy se nézi senki a diplomát ha elmész valahová tákolni valami kétezer éves legacy projektet, vagy ráraknak valami új cuccra, új technológiákkal. A világ pénzét meg lehet keresni, te meg itt hisztizel ilyenek miatt, meg törnél zúznál. Menjél és csináld. Hugyozni fogok a röhögéstől, mikor majd priuszod lesz és azért nem vesznek majd fel sehova :DD De jó, hogy nem vagyunk kollégák, én szétidegelnélek. Kikészítenélek egy hét alatt :D
Ez ilyen garázdaság, nem?
De egyébként olyan nincs,hogy ne tudjatok szakosodni
Ha nem fértetek be abba a csoportba, amibe akartatok menni, továbbtanulni,
akkor folytassátok egy hasonlón, ahol még annyian vagytok,hogy befértek a csoportba, terembe.
A többi kommentet még nem olvastam.
Jaaa, most, hogy elküldtem a kommentemet, látom,hogy fölötte közvetlenül írja, hogy mi van; dehát erre gondolom, hogy biztos lehet adni haladékot;
vagy nemtom,esetleg próbáljátok meg, 1:passziváltatni akár; és akkor majd jövőre felveszitek; vagy hogy esetleg nem lenne-e mégtöbb hely oda, ahova a többiek jelentkeztek, a társaitok ahova bejutottak,hogy nem lenne- e ott hely; ha az nektek messze van, akkor akár 1-2 napra szobát foglalni valahol , akár többen együtt, de nem is feltétlenül hotel hanempl szoktak olyat,hogy kiadnak egyetlen szobát; de szoval meg ha van közelben kollégioum, ahol lenne hely aludhatnátok az pl tökyo lenne.
Nem igazán értem a helyzetet. Hol nem írták, hogy előfeltétel a szakosodáshoz a tárgy? A szerződésben nem volt benne? Mégis, milyen szerződésben?
Én is csúsztam, nálunk is volt hasonló. Mi felfogtuk, hogy ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!