Lehet bajom ezután belőle, hogy tanúkihallgatáson nem mondtam igazat, aztán elismertem, hogy játram egy helyen?
Ma voltam tanúkihallgatáson messze, még most is úton vagyok hazafelé, 23.22-re áll meg a vonat ahol lakom városban, gondolom itt netezés közbe megkérdem a jogi kategóriába ezt.
Tehát ma a nyomozó érkezésemkor azt mondta, hogy ő tiszt!ba van a multammal azt is tudja hogy jelenleg is folyik ügy. De most ő tanúként hallgat ki nem kell megilyedni. Amikor hallgatott ki, akkor kérdezte hogy jártam-e ott ahol van a hely ahol voltam a büfébe, feleltem nem. Kérdezte, hogy biztos nem, feleltem-nem-. Tudtam hogy tudja úgyis a nyomozó, hogy jártam ott, mert kamera volt, de nemet mondtam. Azt mondta, fáradjak már oda, odamentem és mutatta, hogy ott vagyok és kérdezte, akkor miért mondtam, hogy nem, feleltem, mert szerettem volna látni, hogy felmutat egy kameraképet. Azt mondta, hogy előszőr is azt kellett volna mondani, hogy igen.
A büfé hátsó bejáratánál ahol az ott dolgozók járnak be-ki, ott egy dobozbol ismeretlen tettes felmarkolt 97 ezer forintot és kérdezte, hogy arról tudok-e, feleltem, nem. Azt kérdezte, hogy és nem e l!ttam valami gyanús személyt, mondtam, nem.
Amiért előszőr azt mondtam kihallgatásomkor, hogy nem jártam ott, és fénykép felmutatása után mondtam, hogy igen, így nem -e lesz bajom, hogy hamisat is állítottam tanúkihallgatásban,bde később mondtam, hogy igen?
Nem fog ügy indulni hamis tanuzásért?
Csak mert a tanuknak igazat kell mondani.
Azt mondtam eljövetelkor, hogy olyan kamerát keressen ahol az látszik, hogy ki markolta fel a pénzt. Azt mondta, be fogják azt is szerezni és meg fogják találni a tettest és elköszönt, hogy viszontlátásra.
40 vagyok kereken. Nem talált.
Albérletben lakom az öcsémmel, anyukám élettársával lakik, édesapám szintén élettársával (elváltak), tehát ez sem talált.
Ami viszont talált: Hogy tényleg személyiségzavarom van, mert voltak igazságügyi elmeorvosi vizsgálatok a korábbi ügyeim miatt és úgy írták, hogy személyiségszerkezetem személyiségzavarnak felel meg.
Járok nem pszichológushoz, hanem pszichiáterhez két fajta gyógyszert szedek, xanax, citapram. De nincs nagy betegségem.
Nem tudom mit írjak még, mindenben őszinte vagyok itt.
Én nem is szoktam hazudni, mert ha valaki nekem hazudik, én sem hinnék neki többet soha, legyen az akár az öcsém.
Nem akarlak megbántani, de aki xanax-ot szed, annál már komoly baj van!
Az, hogy ezt megspékeled citapram-mal, már csak hab a torán.
Bár tudom hogy valszeg hiába beszélek, de azt mondom neked hogy szinte azonnal le kellene állnod mindkettővel! Többek között a felelősség-tudatot is befolyásolják!
#52 vagyok:
Ha feszült vagy, beveszed. Igaz?
Ha a lehetséges balhé miatt aggódsz, akkor feszült leszel. Ha feszült vagy, jöhet a xanax.
#53 vagyok:
De lehet hirtelen, feltéve hogy akarod is. Ez fejben dől el!
Pontosan ugyanaz, mint a cigaretta. Ha arra összpontosítasz hogy hogyan bizonygasd hogy csak fokozatosan lehet leszokni, akkor arra törekszel hogy ne kelljen letenni a gyógyszert!
Sajnos túl régóta szeded ezeket a szarokat, szerintem már nem is emlékszel rá hogy milyen gyógyszer nélkül. Velem fiatal koromban 4 évig szedettek az intézetben Mellerilt, 3x1-et. Ha nem ismernéd, akkor ez kb 3x1, Rivotril 0,5-nek felel meg. Miután kikerültem az intézetből, gyengének éreztem, és feketén beszerzett recepttel átálltam Rivotril 2mg-ra. Szedtem kb 2 hónapig, de nagyon nem tetszett amit művelt velem. Teljesen dekoncentrálttá váltam, és ami a legmeglepőbb volt hogy amíg be nem vettem az adagom, iszonyatosan ingerlékennyé váltam. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor egy csöves kicsit erőszakosabban próbált tőlem cigit kunyerálni, én pedig elgörbítettem rajta egy viperát!
Hazamentem, leültem és kb 2 órán keresztül csak gondolkodtam.
Ezután darabokra téptem a tartalék receptjeimet, és a maradék gyogyószert lehúztam a vc-n.
Ezután ha szükségét éreztem hogy bevegyek egyet, akkor ittam egy jó erős kávét! Bár elméletileg ez egy hülyeség hiszen a kávé serkentő, nekem viszont bejött a módszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!