Ha a Dunántúlra idéznek tanúkihallgatásra, onnan haza engednek-e?
Idéznek hétfőn kihallgatásra, de gondolom, hogy miért.
Jártam az adott városba egy művházban pár hónapja, volt egy előadás és közbe elmentem wc-re, kerestem a wc-t, véletlen bementem egy irodába, ezt úgy értem, hogy véletlen, hogy amikor bementem, láttam, hogy ez nem wc, mert sok asztal volt bent papírok rajta, ki is volt irva, hogy iroda utá na láttam, és senki nem volt bent de mindjárt ott volt a wc mellette, oda bementem és mentem vissza nézni az előadást, aztán vége lett, volt a földszínten ilyen rovar fénykép kiállítás azt is megnéztem, aztán este lett, mentem a vonathoz.
Gondolom tehát, hogy amiért bementem az irodába, de rögtön mentem is ki, mert tudtam, hogy oda illetéktelennek bemenni tilos, rögtön fordultam vissza, mentem , nem nyúltam semmihez, bűnt ezzel nem követtem el. Szerintem valami kamera rögzített és meg akarják kérdezni, miért mentem be az irodába, amikor megláttam, hogy rossz helyen járok, fordultam is vissza. Tehát azt is fogják látni gondolom a kamerán, hogy láttam, hogy nem az az ajtó amit keresek és be se mentem csak 1 métert de mentem tovább és a wc-re mentem be ténylegesen.
Nem-e rám akarnak fogni valamit?
Ha elmegyek hétfőn 13 órára, akkor hazaengednek?
Mert volt már, hogy beidézték a tanút és bent tartották.
Ha a kamerák rögzítettek, akkor azt is felvették, hogy nem nyúltál semmihez.
Ennek komolyabb oka van. Fogkefét és papucsot vigyél!
"Mert volt már, hogy beidézték a tanút és bent tartották"
Igen. A GYIK rémtörténetei között heti szinten előfordul az "ismerősöm kollégájának a sógora hallott valakiről, akinek mesélték" kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!