Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet bajom ezután belőle,...

Lehet bajom ezután belőle, hogy tanúkihallgatáson nem mondtam igazat, aztán elismertem, hogy játram egy helyen?

Figyelt kérdés

Ma voltam tanúkihallgatáson messze, még most is úton vagyok hazafelé, 23.22-re áll meg a vonat ahol lakom városban, gondolom itt netezés közbe megkérdem a jogi kategóriába ezt.

Tehát ma a nyomozó érkezésemkor azt mondta, hogy ő tiszt!ba van a multammal azt is tudja hogy jelenleg is folyik ügy. De most ő tanúként hallgat ki nem kell megilyedni. Amikor hallgatott ki, akkor kérdezte hogy jártam-e ott ahol van a hely ahol voltam a büfébe, feleltem nem. Kérdezte, hogy biztos nem, feleltem-nem-. Tudtam hogy tudja úgyis a nyomozó, hogy jártam ott, mert kamera volt, de nemet mondtam. Azt mondta, fáradjak már oda, odamentem és mutatta, hogy ott vagyok és kérdezte, akkor miért mondtam, hogy nem, feleltem, mert szerettem volna látni, hogy felmutat egy kameraképet. Azt mondta, hogy előszőr is azt kellett volna mondani, hogy igen.

A büfé hátsó bejáratánál ahol az ott dolgozók járnak be-ki, ott egy dobozbol ismeretlen tettes felmarkolt 97 ezer forintot és kérdezte, hogy arról tudok-e, feleltem, nem. Azt kérdezte, hogy és nem e l!ttam valami gyanús személyt, mondtam, nem.

Amiért előszőr azt mondtam kihallgatásomkor, hogy nem jártam ott, és fénykép felmutatása után mondtam, hogy igen, így nem -e lesz bajom, hogy hamisat is állítottam tanúkihallgatásban,bde később mondtam, hogy igen?

Nem fog ügy indulni hamis tanuzásért?

Csak mert a tanuknak igazat kell mondani.

Azt mondtam eljövetelkor, hogy olyan kamerát keressen ahol az látszik, hogy ki markolta fel a pénzt. Azt mondta, be fogják azt is szerezni és meg fogják találni a tettest és elköszönt, hogy viszontlátásra.

2020. júl. 20. 21:09
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
57%

#20, #23-nak azaz kérdezőnek:

Mos te tényleg magadat győzködöd és bátorítod, hogy miért nem valószínű hogy lenne ellened bizonyíték? XD

Nagyon béna lehet a nyomingered, ha nem tudott beültetni a hintába.

Én ismeretlenül, és személytelenül is megtettem! XD

2020. júl. 23. 18:25
 32/55 anonim ***** válasza:

#30 Nem láttatom magam, csak mondom. Én is tudom hogy nincs centire pontosan működő GPS a telóban amit vissza lehetne nézni.

Amúgy ha annyira rafinált lennél nem lenne ügyed, aki rafinált ésszel csinál bűncselekményeked hogy ne bukjon le.

2020. júl. 23. 18:25
 33/55 A kérdező kommentje:
Már mondtam, hogy nem én vittem el a pénzt a helyről, ha én tettem volna, akkor azt mondta volna a nyomozó, hogy nem tanúként hallgat ki, hanem gyanusítottként. Tanúként kihallgatott, nekem ebből már nem lesz bajom. Azt mondta, hogy még folytatólagosan kihallgat egyszer mint tanút majd, de azt csak mondta, nem igaz gondolom hazudik és szerintem már többet nem kell menni. Ígyis hamar végeztünk 55 percet voltam az irodába, mert az elején szépen mondtam, hogy ha beszélgetni akar azt mellőzzük, egyből a kihallgatást kezdjük szerintem. Nem is ellenkedett, mondta, rendben.
2020. júl. 24. 10:42
 34/55 anonim ***** válasza:
De akkor meg nem értem, ha valóban nem te voltál csak tanúként hallgat ki minek fosol?
2020. júl. 24. 10:45
 35/55 A kérdező kommentje:

Nem f.sok, csak attól, hogy nem-e lesz hamis tanúzásból bajom, épp maga a kérdés is erről szól, csak én mindent részletesen szeretek kiírni.

Nem hiányzik több büntetés.

2020. júl. 24. 21:33
 36/55 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ez megint csak rajtad múlott. Ha bevallod hogy ott voltál, tuti nem lett volna semmi. Így meg kétséges.
2020. júl. 24. 21:36
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

#31 vagyok:

" Tanúként kihallgatott, nekem ebből már nem lesz bajom. Azt mondta, hogy még folytatólagosan kihallgat egyszer mint tanút majd,"

Ugye érzed a két mondat közötti tökéletes ön-ellentmondást?

"nem igaz gondolom hazudik"

Pontosan miért is tenné? Mert te ebben reménykedsz?

" Ígyis hamar végeztünk 55 percet voltam az irodába,"

55 perc szerinted "hamar" a te esetedben? XD Inkább TÚL hamar!

" az elején szépen mondtam, hogy ha beszélgetni akar azt mellőzzük"

Ez volt a legnagyobb hibád!

2020. júl. 24. 22:46
 38/55 anonim ***** válasza:
Hát kérdező te ne kezdj bűnözni, még a végén saját magadat buktatnád le.
2020. júl. 25. 09:25
 39/55 A kérdező kommentje:
Nem buktatom le megam, holott nem is én voltam csak úgy viselkedek a nyomozóhatóság előtt, mint aki van annyira okos mint a nyomozóhatóság, vagyis nem hagyom magam. Még a btk, be -ből is idézek nekik, ha kell.
2020. júl. 25. 12:44
 40/55 anonim ***** válasza:
57%
Szanalom...
2020. júl. 25. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!