Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezek normálisak? Elfogadták a...

Ezek normálisak? Elfogadták a kisebb lopásért is 45-90 napos börtönről szóló jogszabályt?

Figyelt kérdés

Az ész megáll, ezen túl csórsz vagy legalábbis hivatalos verzió szerint csórsz egy akármit, egy tábla Milka csokit a tescoból és börtön lesz?

Szerintetek a meleg miatt kattantak be vagy mi van itt? Amikor van olyan börtön ahol majdnem 300 % a telítetség ???

És elkezdik majd megnyitják azokat a börtönöket amelykeet bezártak. Na csak könyörgöm, azokat azért zárták be, mert nem felelnek meg semmilyen normának.

Akkor most mégis meg fog felelni?

Ez már komolyan szinte abszurd. na majd most akkor elég sokan megjárják a börtönt, családanyák akiknek kisgyereke kibontja a rágót és stb ...

Mi a véleményetek ? nem durva ez ? Lassan elérkezünk irán szintjére, és karlevágás lesz.

2010. júl. 23. 22:24
 81/112 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
57%
Persze hogy nincs. Elvégre ha lenne én sem Iphone-val mászkálnék amit most loptuk a gádzsókkal kamion számra az apple raktáráról. Teljesen igazad van! Respect tesvííír!! jó mondod!!!! faszántosabb polgármester lenne belűlled mint Győzikéből! A KEDVES KÉRDEZŐT VÁLASSZUK MEG PÓGÁRMESTERNEK! osztán majd ő rendet teremt ebbe az undorító szarfos országban. zsíííír :B
2010. júl. 24. 21:01
 82/112 anonim ***** válasza:
41%
Jó, legyen TV. De mint Tent City-ben, dinamós, amíg tekered, addig van adás. Long Live Joe Arpaio!
2010. júl. 24. 21:02
 83/112 anonim ***** válasza:
57%

"Olyan nehéz elfogadni végre, hogy tehát a büntetésnek soha nincs visszatartó ereje ?? Ezen kicsit el kéne gondolkodni és akkor belátnák sokan. Nem véletlenül nem működik a rendszer."

Ha valakit az ötödik lopás, vagy második gyilkosság után 25 évre leültetnének, akkor az már 25 évre garantáltan visszatartaná a bűnözéstől, és ha még ezek után is lesz olyan hülye, hogy megint törvényt sért, akkor ülhet a végítéletig, és többet nem lesz gond vele.

2010. júl. 24. 21:02
 84/112 anonim ***** válasza:
De a lényegi kérdést még mindig kerülöd. Az áldozatnak (aki munkával megkeresett vagyon(tárgy)át vagy az életét) vesztette el, annak miért nem volt joga ahhoz, hogy ez ne történjen meg vele?
2010. júl. 24. 21:03
 85/112 anonim ***** válasza:
57%

A komment megírásának időpontja: ma 20:16

""Milyen "igazolt tény"? Mi tény? Az hogy a büntetés nem elrettentő? "

---persze h nincs !! ez nem is kérdés"

A komment megírásának időpontja: ma 20:58

"És újra:

Olyan nehéz elfogadni végre, hogy tehát a büntetésnek soha nincs visszatartó ereje ?? Ezen kicsit el kéne gondolkodni és akkor belátnák sokan. Nem véletlenül nem működik a rendszer."

Mondd te skizofrán vagy? Mindkét kommentet te írtad mint kérdező nem lehet összekeverni, először már beismered, hogy bizony ilyen "tény" nincs, hogy a büntetés nem elrettentő, aztán később újra előjön belőled ez a téveszme.

Amúgy meg még mindig semmi értelmes választ nem adtál arra, hogy a lopósok megregulázására akkor MI A MEGOLDÁS? HA szerinted a bűntetés szigorítása nem AKKOR MI? Szerintem azt még egy szélsőségesen liberális sem mondhatja hogy hagyjuk csak lopkodni szegínyéket.

2010. júl. 24. 21:12
 86/112 anonim ***** válasza:

ma 21:12

De. Ez a liberalizmus veleje, lényege.

2010. júl. 24. 21:13
 87/112 A kérdező kommentje:
21:12 te valamit keversz, mert ugyan nem emlékszem bevallom, de magamat ismerve, nem hiszem h iylet írtam volna
2010. júl. 24. 21:30
 88/112 A kérdező kommentje:

21:13

nem, én nem ezt állítom, csak azt h a jelenlegi rendszer működésképtelen, megoldást én se tudok

2010. júl. 24. 21:32
 89/112 anonim ***** válasza:

Akkor lapozz vissza 7. oldalon írtad az elsőt 8. oldalon a másodikat. Nem lehet összetéveszteni, mert a kérdező kommentjei dőlt betűvel vannak.

Ja és ne felejtsed el bevenni a gyóccereidet. Már a múltkor is volt itt egy ilyen értelmes kérdező mint te.

2010. júl. 24. 21:33
 90/112 A kérdező kommentje:

kérelmedre visszalapoztam és elolvastam, d etudod mit? egyzserűen én nem látom benne az ellentmondást, akárhányszor elolvasom ..

segítenél ?? tudom, buta vagyok, de nem jövök rá

2010. júl. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!