Ezek normálisak? Elfogadták a kisebb lopásért is 45-90 napos börtönről szóló jogszabályt?
Az ész megáll, ezen túl csórsz vagy legalábbis hivatalos verzió szerint csórsz egy akármit, egy tábla Milka csokit a tescoból és börtön lesz?
Szerintetek a meleg miatt kattantak be vagy mi van itt? Amikor van olyan börtön ahol majdnem 300 % a telítetség ???
És elkezdik majd megnyitják azokat a börtönöket amelykeet bezártak. Na csak könyörgöm, azokat azért zárták be, mert nem felelnek meg semmilyen normának.
Akkor most mégis meg fog felelni?
Ez már komolyan szinte abszurd. na majd most akkor elég sokan megjárják a börtönt, családanyák akiknek kisgyereke kibontja a rágót és stb ...
Mi a véleményetek ? nem durva ez ? Lassan elérkezünk irán szintjére, és karlevágás lesz.
Hát ilyen rendőrség mellett tényleg nem visszatartó erő a börtönök szigorítása. de ez nem jelenti azt hogy kötelező lenne eltartani őket. én hagynám éhen dögleni az összeset aki nem dolgozik a börtönben. engem rabol ki, az én testvéremet öli meg és még én fizessem neki a kaját? takarodjon már.... ő meg gyúr, egész nap kártyázik, cigit csempésznek a seggükbe, nézi a mónikasót,te meg dolgozhatsz hogy a fizetésed 0,5 % rámenjen ezekre a barmokra. gyönyörű.
és ha a rendőröktől elvennéd a jogaikat hogy védenéd meg magad? még ha korruptak is én örülök hogyha bajvan 5 percen belül itt vannak. De remélem te nem használod majd a hívószámuk mikor 1 ingyenélő a kertedben 1 baszott nagy katanaval szaladgál ^^
""és ha a rendőröktől elvennéd a jogaikat hogy védenéd meg magad? még ha korruptak is én örülök hogyha bajvan 5 percen belül itt vannak.""
-- hááát izé ... ezt jól átgondoltad?
na csak mert ez az 5 percen belüli ott levés is éppen attól függ, ki merre meddig .... nem folytatom. tudod, van ahol nem véletlenül nincsenek ott 5 perc alatt (és nem azért mert nem tudnak).
Szóval amíg ilyen állapotok vannak nálunk az egész igazságsszolgáltatási gépezetben, addig én nem tudom, van-e értelme bármi mást erőltetni, mert kizárólag a kapcsolatokkal nem rendelkező, legpitibb embereket lehet csak megfogdosni, de nem az igazi bűnözőket. Akkor ez így ér valamit?
12:05
Figyu ezen lehet vitatkozni de kimutatták hogy az IQ és az erőszakosságra való hajlam között fordított az összefüggés. Tehát minél intelligensebb vki annál jobb a konfliktuskezelő képessége anál kevésbé hajlamos az erőszakra. Épp ezért szoktak ilyen felmérést végezni Amerikában a rendvédelmi szerveknél. Az is kimutatott tény, hogy a szinesek általában alacsonyabb iq val rendelkeznek. Persze az elszigetelt törzsek bennszülöttei nyilván békés természetűek, de ahol több törzs él közös élőhelyen afrikában ott ez az erőszakosság tutira bejön. Nézz tv-t. Ráadásul Amerikában is a feketék a lakosság 20%-át se teszik ki mégis a börtönök tele vannak velük. Kb 7X annyi nemi erőszakot, rablást követnek el mint a fehérek.
A szociális helyzet meg a bűnözés sem csak úgy függ össze ahogy te gondolod. Nem attól lesz bűnöző vki hogy szegény. Hanem pont fordítva: Aki lopós, beilleszkedésre képtelen azt mindenhonnak kirúgják nem tud megkapaszkodni semmilyen munkahelyen ezért lesz nincstelen.
okés, feladom tényleg, mert valaki szóvá is tette, hogy én mindig éppen azt emelem ki ami ....
Na most ha meg nem emelném ki ami nagyon szemet szúr és minden egyes beírásra mondatról mondatra válaszolnék, akkor az én bejegyzésem lenne többször 5 oldal
Úgyhogy oké, én értem amit írtok, meg sok mindennel egyértek, és sok mindennel meg nem, de képtelenség mindenre reagálni, ezt azért te is belátod, aki kifogásolta ezt .... ugye?
Egyébként a nagyhalakat meg véletlenül sem azért kapják el, mert valaki harmadik köpött, ne viccelj, ez nem számít nagyhalnak, ugyanis az igazi legfelsőbb rétegnek olyan összeköttetései vannak, hogy ugyan köphetné be bárki, abból ügy garantáltan nem lenne. És erről már beszéltünk, sajnos olyan a xxxxxxxx amilyen, én csak azt nem értem, miért olyan naivak sokan, hogy úgy képzelik el, hogy vannak a jó fiúk és vannak a rossz fiúk, aztán a jó fiúk a rendőrök, akik fogdossák a rossz fiúkat .... na ha ez így lenne, az már egy mesevilág lenne, ez utópia.
Legtöbb esetben nem igazán lehet eldönteni ki hova is tartozik, vannak "érinthetetlen, szent" emberek, vagyis nem annyira fekete-fehér ez a kérdés.
és innnetől cenzura
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
írtam sokat, de aztán mondom én azt el nem küldöm, mert még rágalmazási ügy lesz belőle.
Lényeg h egy dolog a látható felszín, és egy másik dolog a valóság. Ez a kettő csak nagyon kevés pontot találkozik, mégis a szlées tömegek számára nyilván a látható felszín hozzáférhető csak.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT !!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!